2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736612 بازدید | 44688 پست

❌خروجی دوتا لاک نمازی دخترم❌

دیگه لاک نمازی نمی‌خرم براش،خوراکی که با دست میخوره لاک ها هم کنده میشه میچسبه بهش🤦🏻‍♀️😐

در حال حاضر ۶ تا لاک داریم کلا که رنگاش نود و ساده هستن و دوتامون میتونیم استفاده کنیم

عالیه😍لطفا از سبک زندگیت برامون بگو ماهم ایده بگیریم

مثلا دوسه تا مانتو دارم همونارو‌میپوشم ولی جنساشون خیلی خوبه اینجوری نیست که ۲۰تا مانتو داشته باشم هر روز یه چی بپوشم 

همه وسایلام تو کمده خونم اونقد پر اکسسوری نکردم فقط چندتا بعضی خونه پر اکسسوری زد رنگ هست اصلا دوست ندارم 

همیشه باید دور و برم خلوت باشه وسایلی که احتیاج ندارم حتی اگه دوست هم داشته باشم نمیخرم 

به هیچ عنوان چیزی که نیاز ندارم و نگهه نمیدارم 

گوشیم باید خالی باشه تو فضای مجازی چندتا کانال  و گروه بیخود ندارم فقط دوسه تا مالان که واقعا اختیاجمه 

رو کابین های اشپزخونمو خالی خالی بعضیا همه وسایل برقیشون رو‌کابینتاشونه اصلا دوست ندارم از همون بچگی دورمو شلوغ نمی‌کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب با کمک همسرم جای ابزار آلات رو رفع انباشتگی کردیم و مقدار زیادی از وسایل خروجی شد و بقیه ی ابزا ...

سلام دوست عزیز، یه سوال، با شامپو فرش میشه لباس شست؟ لباسا خراب نمیشن؟ منم شامپو فرش دارم ولی مصرف ندارم همینجوری مونده. 

خروجی دمپایی حموم که پاره شد، رفت کیسه بازیافتی ها

یه دمپایی تو حیاط داشتیم اونو گذاشتم تو حموم✨

امروز یه کشو رو بررسی کردم 3تا کارت ویزیت شماره هاشو ذخیره کردم و انداختم دور

کاغذاها رو هم چک کردم 4-5تاش نیاز نبود انداختم دور✨

4تا کوسن مبل هم لازم نداشتم شستم و گذاشتم برای کمکیم 

(برای یه دست مبل هام روکش دوختم که از بس بچه ها روش میپریدن جمع کرده بودم ولی برای کوسن هاش کاملا جلدشو عوض کرده بودم و رنگها ناهماهنگ بود) الان 4تا کوسن بری دودست مبل داریم و کافیه✨

10تا کانال که تو ایتا لازم نداشتمم پاک کردم 

دفترچه یادداشت گوشیمم خلوت کردم و فقط لیست کتابهایی که میخوام بخرمو توش نوشتم 

به نظرم هیچی مثل یادداشت تو  کاغذ و خودکار واسه تمرکز خوب نیست ✨

مثلا امروز قرار بوده استراحت کنم 

از صبح دارم دور خونه میچرخم🥴

❌لایک❌

روز سوم چالش سی روزه

۲۸ تا خروجی

۱- OTGخراب

۲- ساق دست

۳- شلوار دخترم

۴- شومیز