2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736554 بازدید | 44687 پست
😂😂😂😂دقیقااا از شانس من امروز خونه بود دیگه جلوش چیزی نمیریزم دورولی خب خدایی خیلی به موقع این تا ...

به سلامتی و دل خوش ان شاءالله ♥قسمت همه مستاجرا بشه الهی امین

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا چادر گل گلی رمز خانم های این تایپک

پریشب مامانم خونه نبود دیگه ساعت 11 شب چادر سر کردم بدو بدو رفتم وسایلا رو گذاشتم کنار زباله ها برگشتم داداشم میگفت چقدر تو بی عقلی😂

به به مامان سبحان جان خوش اومدی. منتظر گزارشت هستیم(منم هر شب اوشین رو میبینم. تاحالا ندیده بودمش. ...

ممنونم عزیزم ، واقعا همینطوره من خودم خیلی بچه بودم اشین رو دیدم و داستان کلی اش رو هم یادم هست ولی با جزییات اصلا یادم نمیاد ولی قشنگ زندگی این روزهای همه ما رو داره یک جورایی نشون میده .

اونجا که میپرسید چرا ما همه داریم برنج میکاریم و کار میکنیم ولی هنوز فقیر هستیم ولی بعضی ها اصلا اندازه ما کار نمیکنند و پولدار هستن قشنگ وضعیت خیلی از ماها هست . 🌹🌹🌹🌹

هایدی جان منم اون خونه رو دیدم ولی همه گیر داده بودن به پشتی و نظراتشون زیاد به درد بخور نبود منم خد ...

به استارترش گفتم که عکس ها رو تو تاپیک ما هم بذاره فکر کنم فراموش کرده

کسایی که نظر میدادن عین ما کارشناس نبودن😎😂بیشتریا میگفتن چقدر خونت خلوته و به همون پشتی گیر داده بودن

تازه یکی میگفت والان پرده بزن خونت دلباز تر بشه! 

استارتر اون تاپیک هم مثل ما مینیمال بود

سلام دوستای عزیز مینیمال،من چند روز نبودم،چقدر تاپیک جلو رفت،چقدر گزارش‌ها دلچسب بود،این چند روز دوتا خروجی داشتم یکیش دامن خودم بود که دیگه خیلی پرز میداد،یکی هم یه کیف رو دوشی کو چیک داشتم،البته مال مامانم خدا بیامرز بود خیلی مبنیمال بود و جنس بسیار با کیفیتی داشت،خود مامانم ۹ سال استفاده کرد و بعد از فوتش شش سال هم من استفاده کردم،هنوز کاملا سالم هست،ولی چون گوشیمو عوض کردم این گوشی جدید توش جا نمیشه اندازه دو سانت از گوشی من کوچیک تره،خواهرم گفت بده به من ،حالا این کیف میره دست سومین صاحبش،یه روپوش سفید هم برای کلاس قنادیم بود امروز یادم افتاد،دیگه به دردم نمیخوره،باید بزارم خروجی،و لباس عروسیم هم هست امروز به همسرم گفتم لباسو بزارم خروجی،فکر میکردم ناراحت بشه ولی گفت اگر نگه داشتنش برات زحمت داره خودتو از این زحمت راحت کن،هنوز دو دلم،ورودی هم یه کیف رودوشی جدید،سه تا مانتو،چون واقعا لازم داشتم یه شلوار،یه شلوارک برای همسر،دوتا لباس زیر برای دخترم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
✅️یه بالب لب دخترم خراب کرد رفت خروجی من اصلا بالب لب استفاده نمی کنم همسرم می خره.✅️کرم مرطوب کننده ...

کرم رو یه جایی بذار جلو چشمت باشه زود به زود استفاده کنی

❌لایک❌
شما جای من باشین چکار میکنین خونم دوطبقه طبقه همکف و طبقه اول با ۲۶پله .  نو ساخت و هر دوطبقه تمامی امکانات و داره .فقط رفت و آمد از پله ها  برام مشکله. بالا و پایین فرش و تمامی وسایل و داره. فقط یخچال ندارم واسه پایین که همسرم میگه یخچال معمولی بالا رو ببرم پایین. فریزرش ببالا بمونه.منم گفتم یه یخچال کوچیک بخرم.  نظر شما چیه بخرم واسه پایین خرج اضافیه؟
شما جای من باشین چکار میکنین خونم دوطبقه طبقه همکف و طبقه اول با ۲۶پله . نو ساخت و هر دوطبقه تمامی ...

این کاملا به سبک زندگی شما بستگی داره،مثلا خواهر من یه خونه خودش داره یه خونه هم چون همسرش روحانی هست و برای تبلیغ میرن در اختیارشون هست،تو هر دو خونه یخچال فریزر دوقلو داره،،یه یخچال هتلی از این کوچولوها هم داره،چون شمال زندگی میکنه،همه ادویه ها و حبوبات،شکلات،و خیلی چیزهای دیگه که ما ت  یخچال نگه نمیداریم رو میزاره تو اون،چون به دلیل رطوبت بالا وسایل خراب میشن،بعد اینکه بسیار مهمون داره،یه چیزهایی که فصلی هست رو به مقدار زیاد باید تهیه کنه،پس خیلی براش یخچال اضافه نیازه،و با اونکه تو خونه خودش زندگی نمیکنه فعلا،فریزر اون خونش هم پره،و هر هفته یا دوهفته یکبار میره وسایل مورد نیازش رو از اونجا میاره،یا خانم برادرم دقیقا مثل شماست دو طبقه در اختیارشه،هر دو طبقه یخچال فریزر داره،اونم خیلی مهمان داره،وقتی تعداد زیاده مردها میرن طبقه پایین از قبل میوه و نوشیدنی حاضر میکنه تو یخچال و مردها اونجا هم راحتن هم از خودشون پذیرایی میکنن،ایشونم به خاطر مهمان زیاد هردوتا یخچال فریزرشون کاملا پره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
این کاملا به سبک زندگی شما بستگی داره،مثلا خواهر من یه خونه خودش داره یه خونه هم چون همسرش روحانی هس ...

مهمون میشه گفت سالی چهار پنج بار  دارم.  از هردو واحد استفاده میکنم کارام انگار بیشتر شده .یه خرید میکنم هیچکی کمکم نمیکنه همه رو خودم باید بالا ببرم خروجی ها و اشغالو وهم خودم میارم پایین دیگه کمر نمونده برام

مهمون میشه گفت سالی چهار پنج بار دارم. از هردو واحد استفاده میکنم کارام انگار بیشتر شده .یه خرید م ...

درک میکنم عزیزم واقعا سخته،من اگر جای شما بودم تو همون طبقه که ساکن هستم یخچال و فریزر اصلی رو میذاشتم و طبقه ای که کمتر استفاده میشه یه یخچال کوچولو میخریدم برای آب و یخ و این چیزا که اگر کسی بالا بود برای یه لیوان آب این همه پله رو جا به جا نشه،بازم بزارید بقیه دوستان شاید نظراتشون برای شما مفید تر باشه بتونید تصمیم درست تری بگیرید