2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737410 بازدید | 44691 پست
سبک زندگی ما هم همین بوده و هست از زمان جوانی مادربزرگم این الگو در خانواده نهادینه شده و هرکس گزینه ...

إ شما همون دوستی هستین که گفتین مادر بزرگتون رنگ سبز دوست داشتن و برا مراسم چهلم هم شما و اقوام سبز پوشیدین

صبا هستم 
سبک زندگی ما هم همین بوده و هست از زمان جوانی مادربزرگم این الگو در خانواده نهادینه شده و هرکس گزینه ...

چقد این سبک شمارو دوست دارم و خوشم اومد از قانون نانوشته خانوادتون 

چقدر مدل خانواده شما خاصه 

صبا هستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی بعدحدودده روزاومدم وچهل صفحه ای عقب موندم. گزارشاتون عالی بود. بسته اینترنتم که تموم شد ...

تابناک جان خط آخر پیامت دلمو به درد آورد😢خدا خواهرتو بیامرزه عزیزم براشون فاتحه فرستادم

به نظرم همین جا باش حتی شده خاموش خواه ناخواه تحت تاثیر قرار می گیریواینم بگم مینیمال یه تصمیم یکی د ...

درست میگین بله همینطوره 

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

گزارش پاکسازی       روز پانزدهم(دیروز):

۱.دو قوطی کنسرو

۲.دو تا بطری آب معدنی 

۳.بطری شیر

۴.بطری دوغ

۵ تا ۷. سه تا آلبوم عکس خالی (رفتم سراغ آلبوم های عکس قدیمی، یه عکسایی که واقعا داغون بودن ریختم دور و آلبوم ها رو مرتب کردم بر حسب این که عکسا مال کی هستن و سه تا آلبوم خالی شد😊)

۸.تعدادی عکس (ر.ک👆)

۹ تا ۱۲. چند تا جعبه پلاستیکی CD

13.چند تا CD

14.لحاف مخمل جهیزیه ام نو و بدون استفادست گذاشتم کنار که بذارم دیوار بفروشم

۱۵.جعبه نبات

۱۶.یه تی شرت

روز اول چالش سی روزه 

سی تا خروجی

۱-سیم جوش

۲-اتود

۳-قرقره نخ

۴-زنجیر کیف مجلسیم

۵-عروسک نمدی

۶-یه وسیله که مخصوص ملیله کاغذی بود

۷ و ۸- دوتا استکان

۹ و۱۰ و ۱۱- سه تا لیوان پلاستیکی

۱۲-ظرف دردار 

۱۳-چندتا کاغذ یادداشت

۱۴-یه جفت جوراب نوزادی

۱۵-دوتا پنس

۱۶- حلقه جاکلیدی

۱۷-یه قرقره نخ دیگه

۱۸-دو تا حلقه فلزی

۱۹-صلوات شمار خراب

۲۰تا۲۳-چهارتا شمع

۲۴-چند تا قوطی رنگ

۲۵-آینه جیبی

۲۶و۲۷-دوتا جعبه عینک

۲۸-چندتا جعبه چوبی کوچیک

۲۹-آبرنگ

۳۰-چند تا ماژیک

باورم نمیشه انقدر خورده ریز تو خونه داشتیم!

نهال🌱

گزارش پاکسازی        روز شانزدهم(امروز):

۱.یه جفت نیم بوت خوشگل چرم نو دارم که فقط یه بار پوشیدم و پاشنه اش خیلی بلنده و توش ناراحتم چند ساله افتاده اونجا بالاخره تصمیم گرفتم بذارم دیوار اما اول فصل سرما میذارم که خواهان داشته باشه.به نظرتون چند بذارم؟

۲ تا ۱۰. ۹ تا کاسه که قبل از عید گذاشته بودم خونه تکونی، توسط همسرم به کمد خرت و پرتاشون منتقل و مخفی شده بود که طی عملیات انتحاری کشف و ضبط شد!😄👮‍♀️(چند تا بشقابم بود که به ناچار توافق کردیم به عنوان زیرگلدانی ذخیره!😩 نگهداری بشن)

۱۱.یه جفت کفش کهنه سرکار خودم

۱۲.چند تا کفی کفش که تو جاکفشی بود واسه روز مبادااااا😫

۱۳ تا ۱۵.سه تا واکس کهنه

شما فکر کنم دوقلو دارید من تایم صبح ام مال خونه است.تایم بعدازظهر وعصر در کنار روزمرگی خونه برای خود ...

🙏👌بله عزیزم دو قلو دارم. 

اینطور خیلی خوبه. فکر کردم گفتید تموم روز رو به خونه داری و کارهای دختر کوچولوتون میپردازید. 

🙏👌بله عزیزم دو قلو دارم. اینطور خیلی خوبه. فکر کردم گفتید تموم روز رو به خونه داری و کارهای دختر ک ...

دوقلو خیلی سخته خدا قوت عزیزم.

خدا کوچلوهاتون براتون حفظ کنه

شادی صدام کنید
روز اول چالش سی روزه سی تا خروجی۱-سیم جوش۲-اتود۳-قرقره نخ۴-زنجیر کیف مجلسیم۵-عروسک نمدی۶-یه وسیله که ...

خونه ما هم بدجور ریزه داشت... الان بهتر شدیم ولی همچنان وسیله ریز هست که باید دل ببریم ...

تقریبا همه ی دوستان شاغل این گروه تو پوشیدن و انتخاب لباس هم نظر و هم سلیقه ایم.  

حتی اون دوران که تو لباس پوشیدن مینیمال نبودم محل کارم خیلی دوست نداشتم هر روز مدل جدید بپوشم.انگار از اون حالت رسمی بودن خارج میشه. من حتی رنگ رژ و سبک آرایش مو(بقول همکارام مدل موی شیرین) و صورتم تو محل کار طی این سال ها تغییری نکرده. 

💫برحسب تجربه، تنها کیف و کفشی که برای محل کار مناسبه چرم هست. 

🗑️گزارش خروجی رو هم تو همین پست میذارم. 

لباس های شسته رو جابجا کردم. 

✔️یه شال 

✔️ یه تیشرت رفتن خروجی. 

✔️یه شومیز نخی که بعد رژیم برام گشاد شده رو گذاشتم بدم به یکی از عزیزان تپلیم😍

بعد از پاکسازی اول فصل دیگه فقط لباسایی میرن خروجی که کهنه شدن.