2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737359 بازدید | 44691 پست

سلام به همگی بعدحدودده روزاومدم وچهل صفحه ای عقب موندم. گزارشاتون عالی بود. بسته اینترنتم که تموم شد گفتم حالاکه توشبای عزاداری هستیم نخرم فعلاچون مشغول بودیم وتعطیلاتم میخواستیم بریم شهرخودمون گفتم اوی اوقات فراغت یه پاکسازی انجام بدم که حدود 1000تاپیام حذف کردم که اکثرا پیام هام باهمسرم بود وباخوندنشون خاطرات برام زنده میشد هرچندکه اکثرشون سفارش سیب زمینی وپیاز بود😂ولی پوشه پیام هام رو باخواهرمرحومم نتونستم دل بکنم وحذف کنم😢

لطفالایک نکنین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندروز پیشم خونه یکی ازاقوام رفتیم برای اولین باروخونه مبارکی.که من یکی ارپتوهایی که چندوقت پیش هدیه گرفته بودم رو بردم براشون چون هنوزازداخل کاوربیرون نیاورده بودم ویه بسته شکلات هم چندوقت پیش خریده بودم به همین نیت که خروحی حساب میشن وشکلات جای زیادی اشغال کرده بود. 

لطفالایک نکنین. 
چندروز پیشم خونه یکی ازاقوام رفتیم برای اولین باروخونه مبارکی.که من یکی ارپتوهایی که چندوقت پیش هدیه ...

منم کلی شکلات بسته بتدی موقع بیماریم اومده بود .بچه هام اهل شیرینی نیستن منم بعد خوب شدنم هر کجا رفتم از اون شکلات ها بردم یه کابینتم رو اشغال کرده بود

یکمم ازشلوغی خونه میزبان بگم براتون. طوری بود که همه اعتراض میکردیم خونت خیلی شلوغه😁تازه میگفتن نصف وسایلاروردکردیم رفته. مثلا روی میزتلوزیونشون دوتاشاسی عکس جای دستمال ویدونه دکوری برنز که چپونده شده بودن کنارهم. اشپزخونشون حدودده متربود که یه یخچال ساید ویدونه ازایناکه بالاش یخچاله وپایینش فریزر یدونه دسته گل هم باچسب چسبونده بودن به دریخچال😊روی کانترهاهم پرازوسایل نه دکوری ها مثلا فایل قاشق وچنگال وتوستر وسماوروقندون وکلی خرت وپرت دیگه. داخل وبالای کابینتام پرازوسایل. یدونه استندقابلمه هم که همشون مسی بودن. اتاقاهم نه متری بودن وپرازکمدهای ریزودرشت. مثلا یکیشون یه دراورتوش بود باجندتا پاتختی ویه رگالم زده بودن لباس اویزون کرده بودن. اتاق بعدی هم علاوه بردوسه تاکمد تلوزیون ومیزقدیمیش ودستگاه دیجیتال روش که همشونم گردوخاک گرفته بودن.بالکنشونم طبق گفته ی خودشون اصلاجانداشت بری توش انقدرکه گلدون داشت. تازه میخواستن یکم به حیاطشون اضافه کنن. منم توی ذهنم دائم درحال پاکسازی بودم😁خانم واقاهردوشاغلن ووقت برای تمیزی اینهمه وسیله نبود. تازه طبق کفته اطرافیان خونشون قبلاشلوغتربوده وسه تابوفه توی حال بوده همشونم برنز.که الان یکیشون مونده. وهمه جای خونه دکوری مسی که فروخته شدن. 

لطفالایک نکنین. 
منم کلی شکلات بسته بتدی موقع بیماریم اومده بود .بچه هام اهل شیرینی نیستن منم بعد خوب شدنم هر کجا رفت ...

اولین تجربم بودازخرید این شکلاتها واخرینم میشه چون فقط بسته بندی شکیلی دارن. وگرنه کلا ده تاشکلات توشه وقیمتشم بالاس

لطفالایک نکنین. 
من یه حوله تن پوش چند ساله دارم که جنس خوبیه ولی سنگینههههیعنی بعد حموم اینو می‌پوشم بیشتر خسته میشم ...

عزمزم ببرید اون قسمت رو با قیچی ازش جدا کنید دورش و بدوزید استفاده کنید من یکی داشتم مال خیلی سال پیش، ولی حیفم میومد بدم بیرون، دورش و با قیچی چیدم دوختم شد حوله معمولی