2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738947 بازدید | 44705 پست
ممنونم😍خیلی دوست دارم کتابخونتون و ببینم

چیز خاصی نیست عزیز 

یه قفسه MDF ساده با چند تا طبقه و حدود شاید حداکثر ۱۰۰ تا کتاب اگه باشه

امروز برم بشمارم ببینم چند تاست واقعا 🤔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من اومدم خونه خواهرم..خیلییییی مرتبو منظم هس..خیلییی.ولی نمیدونم چرا علاقه ب وسیله های زیاد داره.مثلا تو خونه ۸۰متری تو پذیراییش ۷تا تابلو اینا ب دیوار وصله.کلی دکوری و ی عالمه گلو گلدون دارع.رو کانتر اشپزخونش پر از وسیله مثل ظرف چای و ادویه و سماورو ...ولی خب همشون منظم.یا تو اتاق خابش کتابای کنکورش مرتب چیده در صورتی ک دیگ نیازش نمیشع.کمد لباسش بالای ۴۰ تا مانتو شومیز هس.بالای میزارایشش تا دلتون بخاد رژو اینا.کلی هم جعبه کادوهای خالی داره.گلای خشکم زیاد.خب از بس ک مرتبه ادم بدش نمیاد.ولی من از بس خونم خلوته شلوغی اینجا اذیتم میکنه

سلام دوستای عزیزم؛ 

امروز کابینت بالای هود رو یه نگاهی انداختم و خروجی هاش شد؛ 

✔️یه جعبه ی لامپ

✔️یه جعبه ی کوچیک خالی نمیدونم چی (همسرم بعصی وقتا تنبلی میاد چیزی رو بندازه دور تو کابینت و کمدها رها میکنه) 

✔️دوتا مهر شکسته 

✔️یه کیسه ی کمپرس گرم که خراب بود 

✔️مقداری نایلون 

💕درمورد آینه و شمعدونم که دوستان نظرهاشون متفاوته، بنظرم اینجور چیزا چون دلیه و بسته به حس طرف داره نمیشه به نظر مشترک رسید،آینه و شمعدون منم برای 12سال پیشه و شاید الان قدیمی شده باشه، ولی اصلا به دلم نیست ردش کنم. 

شادی جان منم آینه نخریدم

آفرین ...به شما

یه تجربه ... عادت داشتم قبل از رسیدن مهمان همه کارهام رو انجام بدم.... یه عالم ریخت و پاش و خستگی و چیزهای دیگه بماند و چند روز وقت .....مثلا شیرینی قبل از رسیدنشون آماده میکردم...

ترک کردم این عادت رو... روال عادی خودمون پیش رفتم.فقط وعده غذا رو اماده کردم و فقط هم یک مدل..

تدارکات هم با کمک مهمان تکمیل میکنم.سالاد رو دادم خودشون درست کنند..... شیرینی رو هم عصر با همکاری مهمان اماده میکنم...

حس بهتری دارم...

خروجی امروز دوتا چوب لباسی که خیلی قدیمی بود،یه فایل دو طبقه داشتم برای جهیزه ام بود بیشتر از ۲۰ سال داشتم یه طبقه رو سیب زمینی پیاز میزاشتم یه طبقه وسایل ریز شیرینی پزی،که دیدم خیلی کهنه شده،گذاشتم تو بازیافت،جاس سیب زمینی پیاز جدید خریدم ولی برای خونه جدید استفاده میکنم برای وسایل قنادی هم تو خونه جدید تصمیم میگیرم،در مورد آینه شمعدان هم دوسال بعد از عروسی دادم به همسایمون،چون مادر شوهرم نذاشت چیزی که من و همسرم دوست داشتیم برداریم،با اینکه هزینه اش رو همسرم پرداخت کرد،هر وقت میدیدمش اعصابم به هم میریخت،وقتی رد کردم رفت یه آرامش عجیبی پیدا کردم که خدا میدونه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

امروز نوبت شستشو ولی شستشویی ندارم‌

همسرم یه شیشه خوشگل اورده بود خونه کشمش هاش ریختم توش شیشه های قشنگی می گیره [خوراکی البته]ولی یه دست نمی کنه یا حداقل سه تا.

امروز به کارای متفرقه خونه رسیدگی می کنم.

شادی صدام کنید