2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739013 بازدید | 44705 پست

یه چیزی بگم که تاپیک عمق بیشتری پیدا کنه:

یکی از اقوام همسرم فوت شده همسرم پیشنهاد دادند که مراسم‌چهلم برگزار نکنند.حساب کردند دوساعت مراسم سرمزار ۶۰ میلیون هزینه اش میشه وایشون گفتند با این ۶۰‌میلیون به چند خانواده میشه کمک مالی کرد وخانواده متوفی موافقت نکردند.

به نظرم مینیمال بودن تو این موارد هم می تونه خوب میشه که فقط یک یا دومراسم با کیفیت مناسب برگزار بشه.

شادی صدام کنید
یه چیزی بگم که تاپیک عمق بیشتری پیدا کنه:یکی از اقوام همسرم فوت شده همسرم پیشنهاد دادند که مراسم‌چهل ...

کاش به توصیه همسرتون گوش می‌کردند

حیفه واقعا ۶۰ میلیون ، میتونه مشکل یه نفر رو حل کنه 

تو این گرما مردم رو آدم بکشونه سر مزار ، اگه ماشین نداشته باشنم کلی هم باید هزینه رفت و آمد بدن ، ترافیک و....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیزی بگم که تاپیک عمق بیشتری پیدا کنه:یکی از اقوام همسرم فوت شده همسرم پیشنهاد دادند که مراسم‌چهل ...

خدا رحمتشون کنه... این رسم های خاکسپاری و سه روز و هفت و چهلم. مراسم های شب جمعی و...... برای فامیل های ما سالهاست کم رنگ شده ... هوا گرم شده و خونه ها کوچیک تر و اپارتمانی ...

عروسی از قبل تدارک دیده میشه و حساب شده میریم...

ولی عزا پیش بینی نشده هست... و یهو اتفاق میفته ...صاحب عزا فکر داغ خودش باشه یا فکر ناهار شام بقیه....ما سعی میکنیم حتی آب هم با خودمون ببریم... 

البته ناگفته نماند همونجور که برای عروسی کادو میدیم برای عزا هم میدیم... البته با اسم سرباره... 

سلام دوستانم، 

انشاالله همیشه صدای خنده و شادی تو خونه های هممون باشه. در مورد مراسمات سوم و هفتم و....بعد از کرونا تو فامیل ما فقط مراسم خاکسپاری و هفتم برگزار میشه و مابقی مراسمات صرف خیریه میشه و دیگه نه دیگران و نه صاحب عزا تو دردسر نمی‌افته.کاش این فرهنگ تو تموم خانواده ها جا بیافته و خانواده ی مرحوم بجز درد از دست دادن عزیزشون دغدغه ی مالی و حرف و حدیث مردم رو نداشته باشن. 

امروز طبق برنامه ریزی تیرماه باید بالای کمددیواری رو سروسامونی میدادم،همه چیز رو مرتب چیدم و خروجی ها شد؛ 

✔️یه بافت بلند که جنس کامواش تنم رو می‌خورد. 

✔️یه شال گردن قرمز که نخش موهر بود و رو لباسام پرزش می‌نشست. 

✔️یه بند پالتو. 

✔️دوتا جعبه ی خالی کفش همسرم. 

✔️مقداری نایلون. 

یه کفش برای سرکارمه که 6ساله دارمش ولی 3سالی میشد که ازش استفاده نمیکردم، جنسش عالیه و هنوز نو مونده، گذاشتم تا مهر اگه ازش استفاده کردم که هیچ اگر نه اون موقع تکلیفش رو روشن کنم. 

مقدار زیادی بادمجون که همسرم زحمتش رو کشید رو امروز کبابی کردم تا خراب نشه و کلی جا تو یخچال باز شد. 

📌از عید به اینطرف اومدم نقاطی از خونه رو که امکان انباشتگی وجود داره رو تو دفتریادداشتم نوشتم و هر ماه علاوه بر پاکسازی روزانه، اون قسمت هایی که گفتم رو هم  پاکسازی اساسی میکنم، اینجوری علاوه بر ظاهر مرتب خونه مطمئنم باطنش هم مرتبه. 

سلام ورودی،یک ضدافتاب ویک ژل شستشو صورت که این به پوستم نمیخوره جوش میزنه پوستم متاسفانه خروجی میشه 

خروجی ،یک کیف پول کوچیک، یک دمپایی همسرم ، جوراب همسرم ویه لباس زیر ،چندتا شیشه مربا کوچیک وبزرگ ،کلی هم بطری دلستر واب وشوینده ها

یه اتاق مادرم دوتا مبل تکی چیدم

میله های میز نهار خوری بردم یه اتاق دیگه 

پشتی چیدم.گلدان های پراکنده بردم اتاق کوچیکه 

خیلی دلم می خواد خونشون مرتب یا پاکسازی کنم نمی داره

می خواست پنکه بخره نذاشتم گفتم کولر داری که گفت سرم درو می گیره گفتم می ذاریم تو اتاق بادش نیاد تو هال ولی خونه خنک شه.خلاصه کولرشون رو اتاق بزرگه نصب کردیم.

یه کم باهاش صحبت کردم در باب مینیمالیستی.

شادی صدام کنید
یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدین سرباره چیه؟تا حالا نشنیدم.

ما هم این رسم رو داریم ولی بهش نمیگیم سرباره

به این صورته که همون روز اول یا سوم که مراسم میگیرن هرکس هر چقدر دوست داشته باشه پول هدیه میده به خانواده ای که صاحب عزا هستن که بالاخره یه جور کمک خرجه برای برگزاری مراسم ها چون همونطور که دوستمون گفتن اینجور مراسم ها پیشبینی نشده ن.

بعضیا هم به جای پول نقد برنج و چای و قند و... میبرن البته

نهال🌱

یه بلاگر گفته بود به مایع ظرفشویی سرکه و نمک اضافه کنید منم اینکارو کردم.... اخ اخ ... انقدر بدم اومد و مایع سبز پریل شبیه ماست بریده شده یا همچین چیزی شده بود و  سفید تکه تکه شد... خلاصه که تحمل کردم و بعد از دو روز بو هم نداشت و کف کنندگی بماند... و مجبور شدم ظرف رو کلا خالی کردم و مایع مصرفی ده روزم به فنا رفت .....

تجربه بعدیم استفاده از روغن برای رفع جای چسب...در دراز مدت فقط در مورد ام دی اف کاربردیه ... برای چوب بعد از مدتی ناجور میشه و بیشتر چسبونکی شده . و بدتر از قبل ردش پیداست

ما هم این رسم رو داریم ولی بهش نمیگیم سربارهبه این صورته که همون روز اول یا سوم که مراسم میگیرن هرکس ...

مواد خوراکی قبلا میبردن ... ولی انچنان کاربردی نبود. مثلا چند مارک مختلف برنج رو نمیشه باهم پخت... 

البته گاهی برای سر زدن واسه اینکه دست خالی نباشن چای و قند و این چیزها میبرن... 

سر زدن در حد صرف چای....