2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739024 بازدید | 44705 پست
دفعه قبلی کیسه صورت شور و از این پچ های زیر چشم بهش دادم ...البته اگر اسمهاشون رو درست نوشته باشم... ...

از دیجیکالا سفارش بدید. تنوع و قیمتاشون خوبه

چند سالشه؟ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
شادی جان بنظرم سکه پارسیان خوبه خروجی امروزم: یه کفگیر پلاستیکی یه تیکه موکت یه بانکه پلاستیکییه مقد ...

پس میده این چیزها رو... 

ببین حتی مامانم برای تولد بچه اش طلا خرید ... بعد از چند سال و گرونی طلا.... همون طلا رو به مامانم داد و گفت هدیه من به تو... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا روستا هستیم و پست هم نمیاد 😐... خودش میگه 23 سالمه ولی شناسنامه اش میگه متولد 63 هست 😄ماشالل ...

ای خدا 😂شاد باشه ان شاءالله 

از داروخونه هم میتونید محصولات پوستی بگیرید 

مواد خوراکی هم میشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
پس میده این چیزها رو... ببین حتی مامانم برای تولد بچه اش طلا خرید ... بعد از چند سال و گرونی طلا.... ...

پس بنظرم وسیله ای که  براش کاربردی هست و میدونید که استفاده میکنه بگیرین بهتره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
مرسی...فعلا همین تو ذهنم افتاده ... مرسی گلم

با خودش برید خرید بنابرسلیقه اش خرید کنید

یا اگه به شهر نزدیک هستید برید کافه یا رستوران مهمان شما

یا اگه اهل اش هستید استخر یا یه وسیله بازی تو شهربازی

شادی صدام کنید
با خودش برید خرید بنابرسلیقه اش خرید کنیدیا اگه به شهر نزدیک هستید برید کافه یا رستوران مهمان شمایا ...

اگه اهل مطالعه است مناسب علاقه شون کتاب بخرید

صندل سایز پاشون 

در ضمن کادو می تونه یه جشن تولد باشه

شادی صدام کنید
پس میده این چیزها رو... ببین حتی مامانم برای تولد بچه اش طلا خرید ... بعد از چند سال و گرونی طلا.... ...

دقیقا چرا اینکارو میکنه؟ وای اگه من بودم و خواهرم پس میداد خیلی بهم برمیخورد 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

✅️نوبت سرویس بهداشتی شنبه بود که حس اش نداشتم الان تمیز کردم کمی هم جرم گیر ریختم.

✅️یه موز تو یخچال دخترم بیدار شه شیرموز درست می کنم هم موز خراب نشه هم شیر هم شیره انگور

✅️نماز قضا خوندم.

شادی صدام کنید

یه جعبه قرآن تقریبا این شکلی دارم امشب می برم حسینیه ببینم قبول می کنند چون روی زمین سفره سبز پهن کردن با لوازم مختلف روش تو این می تونند مهر یا تسبیح یا نذورات نقدی مردم بذارند.

شادی صدام کنید
از زیر سیگاری برای خرما هم میتونی استفاده کنیاز میوه های باقی مونده هم لواشک، مربا و... میشه درست کن ...

ممنون عزیزم شکلشون جوریه که به درد خرما و کره و ... نمیخورن. 

برا میوه ها هم الان میخوام برای اولین بار ترشک درست کنم ببینم چطور میشه.