2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739024 بازدید | 44705 پست

خروجی ها

۱/سس ماست که تقریبا دو سه بار استفاده کردیم اما طعمشو دوست نداشتیم نمیدونم کدوم سبزی معطری توش بود که طعم اونو دوست نداشتیم ..دیگ نمیخریم ازش

۲/و تا قوطی شیر خشک

۳/بطری سرکه سفید

۴/ی سبد نظم دهنده که شکسته بود لبه اش

صبا هستم 

[QUOTE=345849963]از زیر سیگاری برای خرما هم میتونی استفاده کنی از میوه های باقی مونده هم لواشک، مربا و... میشه درست ...[/QUOمنم 

چه روز پیش کمی الو داشتم  نرم شده بودن هیشکی نمی‌خورد لواشک کردم ..حتی به مرحله خشک کردن کامل نرسید بچه ها تو همون سینی خوردنش 

صبا هستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب. منم تکه های لی رو دارم جمع میکنم. در رنگهای مختلف ... هنوز به اندازه کیف دلخواهم نشدن ...

ولی خیلی سخته 

منکه خیاطی دوست ندارم برام دوختنش سخته😓

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
چون مهمان دارم ریزه کاری ها رو انجام میدم... فعلا یه بیست دقیقه صرف تمیزکاری شد هرچند نیازی نبود چون ...

یه چیزی که استفاده میکنه رو براش بخرید 

شادی جان بنظرم سکه پارسیان خوبه 

خروجی امروزم: یه کفگیر پلاستیکی 

یه تیکه موکت 

یه بانکه پلاستیکی

یه مقدار سبزی خشک که استفاده نمیکردم دادم به یکی که میدونم استفاده میکنه

ورودی هم یه جفت دمپایی حمام

یه سبد پلاستیکی هم که کنار گذاشته بودم بذارم خروجی گذاشتم تو کشو توش نخ ها و وسایلای خیاطی رو گذاشتم خیلی مرتب شد

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

امروز نوبت یخچال بود که تمیز شد✨

✓دو تا شربت گیاهی سرفه که تاریخش گذشته بودی و یه استامینوفن دخترم که بعد یک ماه از باز کردن در باید دور انداخته بشه شد خروجی

✓چندتا میوه از قبل بود خورده شد

✓دوتا شیشه آبغوره داشتیم یکی کردم

مواد غذایی بازبینی شد و کم کسری هارو نوشتم آخر هفته اس تهیه کنیم که هفته آینده همه چی داشته باشیم

امروز برنامه غذایی هفته آینده رو هم می‌نویسم که خیالم راحت باشه و اگه چیزی لازم بود بخریم

یه چیزی که استفاده میکنه رو براش بخرید

دفعه قبلی کیسه صورت شور و از این پچ های زیر چشم بهش دادم ...البته اگر اسمهاشون رو درست نوشته باشم...

مصرفی درمورد پوست رو میدونم استفاده میکنه.. اینجا نمیدونم گیرم میاد یانه ... یکم کمبود امکانات داریم... 

چندتا کلیپ ببین... خیلی راحته...خواهرزاده خودم با دوخت کیف پارچه ای به درآمد هم رسیده... منم برای هد ...

نگاه کردم ولی چون علاقه ندارم سختم میاد 

تو اینترنت اندازه که میخواستم نبود سر همون خودم سرخود اندازه زدم بعضی جاهاش اشتباه شده😑😂

یه جاهایی از شلوار همسرم رو هم دوختم که دوباره بپوشه.

بلوزم یقه خیلی گشادی داشت و دلیل بر نپوشیدنش بود... یقه شو تعمیر کردم و قابل استفاده شده ...

شلوار خونگیم از قسمت کمر درست دوخت نشده بود و مجدد دوختم و محکم کاریش کردم..

عیب شلوارک پسرم هم رفع شد و دوختم.

یه کیف پارچه ای داشتم که به خاطر رنگهاش عاشقش هستم. بندش نیاز به تعمیر داشت. انجام دادم. و قراره مدتی استفاده کنم ازش...

این وسط یه نخ دیگه روبه اتمام بود . دیگه تهشو انداختم رو ماسوره... و بدنشو خروج دادم از جعبه نخ ها...

لیست غذاهای یک هفته مهمانداری رو هم نوشتم و مواد مورد نیاز هر کدوم رو چک کردم. ناگفته نماند که مهمانهای ما معمولا با خودشون مواد مورد نیاز رو میارند یا همینجا تهیه می کنند.. و یه جور رسم هست که بین اقوام ما جا افتاده. که وقتی یکی دو وعده بیشتر جایی قراره بمونیم حواسمون باشه که صاحب خونه اذیت نشه و از مهمون سیر بشه... ولی ما به عنوان میزبان وظیفه داریم که آماده باشیم...