2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740415 بازدید | 44731 پست
ممنون عزیزم آفریییییین به شما بله من قبلا هم گاهی خروج هیجانی داشتم و پیش اومده بعد از مدتی پشیمون ...

وقتی گزارش های دوستان رو میخوندم میدیدم بعضی ها چه روح بزرگی دارن و چه راحت از اشیا دل میکنن، منم مصمم میشدم به بخشیدن، هیچوقت از اون خروجی ها پشیمون نشدم. 

💫برای نمیدونم چندمین بار خدا رو شکر میکنم که این سبک زندگی رو شناختم و این تاپیک رو پیدا کردم، آرامشی رو که الان دارم بسیار لذت بخشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عید همگی مبارک 🌹

منم به لطف همسرم ودخترم از صبح خیلی زود بیدارم.

کارای خودم ودخترم وخونه انجام دادم 

نهار منزل پدرشوهرم هستیم شام خونه مادرم 

بنابراین امروز خونه کاری ندارم نوبت پنتری بود که اونم تو تمیز کاری روزهای گذشته تقریبا کاری ندارم.

شادی صدام کنید
سلام به دوستای خوب و مهربان مینیمالم😍💜عیدو بهتون تبریک میگم امیدوارم امروز عیدی خیلی خوبی از حضرت ...

سلام دوست عزیز، انشاالله سالیان زیادی رو کنار همسرتون با عشق زندگی کنید و همیشه دلتون به داشتن همدیگه خوش باشه. النگوتون مبارک، به دل خوش استفاده کنید، و تا باشه از این ورودی ها برای هممون باشه. 

وقتی گزارش های دوستان رو میخوندم میدیدم بعضی ها چه روح بزرگی دارن و چه راحت از اشیا دل میکنن، منم مص ...

بله منم خداروشاکر هستم که میتونم از لوازمم دل بکنم ، دور و برم دارم کسایی که کمداشون انباشته شده ولی همه رو نگه میدارن .من دلم میسوزه براشون ، کاش با این سبک زندگی آشنا بشن 

دوستان عزیزم عیدتون مبارک

امروز همسرم تعطیل بود از ساعت ۸صبح انداختمش به جون انباری من چون فعلا نباید زیاد خم و راست شم فقط کنارش موندم و دستور دادم😀خدا روشکر کلی خروجی دادم از اونجاکتابهای ابتدایی دوتا دخترام مونده بودن همشون رو دادم بازیافتی.کلی ظرف های بلااستفاده و کهنه اونا هم بازیافتی ‌کلی کفش کهنه همسر که هی میگف اینو کوه و بیرون میموشم انق گوشش خوندم که یکی بسه مگه چند بار درسال میر ی کوه و اینا ۵تا کفش کهنه گذاشت بیرون کلی جا باز شدو من خوشحالتر😆

کلی کارتن لوازم خونه که بخاطر گارانتی نگه داشته بودیم دیگه خود وسایل کهنه شده کارتنش رو میخوام چیکار.

یه کشو وسایل ابزار آلات داشتیم مثل پیچ گوشتی اینا اونا رو خودم نشستم رو زمین و مرتبشون کردم که وقتی لازم داریم دم دست باشه از این کشو هم کلی خروجی شیرآلات اینا دادم.

خیلی وقت بود انباری رو مخم بود تمیزکاریش که امروز خدا رو شکر ذهنم آروم شد .بازیافتی ها رو هم زنگ زدی ...

اصلا پاکسازی انباری یه حال دیگه ای داره، دل آدم آروم میگیره. 

کاش همسایه ی عزیز ما هم با انباشتگی هاش خداحافظی کنه، کل پارکینگ شده لوازم و آشغال بی مصرف خودش و بچه هاش که میارن میندازن اینجا و میرن. سرفرصت میام میگم چه چیزهایی اونجاس. به حدی وسایلش زیاده که جلو در انباری مارو هم گرفته،در حدی که باید گلدون مصنوعی نخل و دوتا کیسه نون خشک و یه سطل بزرگ رو بزنیم کنار تا در انباری باز شه. 

به چند دلیل نمیشه بهشون تذکر داد؛ 

1.صاحبخونه ی ما هستن. 

2.کل پارکینگ که انباری ها اونجان برای اونا. 

3.سن و سال زیادی ازشون گذشته. 

4.از همه مهمتر، آدمای بسیار محترم و خوبی هستن. 

سلام به دوستای خوب و مهربان مینیمالم😍💜عیدو بهتون تبریک میگم امیدوارم امروز عیدی خیلی خوبی از حضرت ...

به به انشاءالله همیشه خوش باشید ♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ورودی امروز: ۲تا بشقاب +۲تا پیش دستی تکی برای من و همسرم، ست با سرویسی ک دیروز برای مهمان گرفتم 

دمپایی حمام جایگزین شد و قبلی میره مغازه همسرم

۵تا پاکت کادو خریدم چون مناسبت زیاد داریم و زود همشون استفاده میشن

ی لامپ رشد گیاه گرفتم

ی نمگیر ظروف، قبلی ها خراب شدن و انداختم دور

روبالشتی یکبارمصرف ۵تایی(هم برای مهمان و هم مسافرت خودمون)

جالبه بگم همه اینها رو با پول فروش سرویس چینی جهیزیم گرفتم😅