2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740500 بازدید | 44731 پست

بعد از ظهر یه بار دیگه بقچه ی بالای کمد دیواری رو نگاه کردم. 

✨یه تیشرت همسرم رو دیدم بهش نشون دادم گفتم ببین دیگه قابل استفاده نیست آب رفته و کوتاه شده بذار دستمالش کنم. گفت نه می‌خوام سر کار استفاده اش کنم.‌ 

دیگه خودش می‌دونه دخالتی نمیکنم. 

یه تیشرت جایگزین براش از تو بقچه دراوردم. 

✨ تیشرت زرد خودم که لک شده رو دیگه نمیپوشم چون تعداد تیشرتهام الان دو تا شده و فعلا نمیتونم برم خرید... گشتم و یه پیرهن بلند رو جایگزین کردم. بد نیست ولی من رو یاد بارداریم میندازه و حس خوبی بهش ندارم. 

این تابستون میپوشمش بعد این پیرهن رو همراه با خاطراتش میندازم بیرون. 

✨ تاپ زیر مانتوم کمی گشاد و بلند شده این میره بیرون و یه دونه دیگه از تو بقچه ی جادوییم 😅 درمیاورم. 

بچه ها من قبلاً عادت داشتم همه ی لباسام رو با هم استفاده میکردم. ولی بعد از اینجا یاد گرفتم که لباسهای اضافی رو بردارم تا ریخت و پاش نشه بعد موقع نیاز دربیارم. 

سلام به همگی 

امروز ترشی خروجیات رو درست کردم😂😅

دوتا گوجه، پنج تا بادمجون که مونده بود، با خیارشور ، هویج و یکم فلفل خشک و سرکه قدیمی بازیافت شد و به چرخه برگشت😁

از پارسال سه بسته بامیه تو فریزر مونده که امروز یدونه اشو پختم ( مادرم فقط میخره و حوصله اش نمیگیره بپزه بهش میگم نخر هم گوش نمیده😶) 

کشوی پدرم هم پاکسازی شد

خروجی یدونه کلاه که اندازه اش نمیشه و لباس زیرش که زشت بود

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  

دوستان اینجا قبلا یکی از بچها گفته بودن عکسا و ویدیو هاشونو تو ایمیل شون ذخیره کردن اینجوری نگران پاک شدن عکسا نیستن اگه گوشی رو عوض هم کنیم دوباره میشه به عکسا دسترسی داشت. گفتم یاد آوری کنم خواستین انجام بدین.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

کلی واسه اون کتابها پول داده بودم

کتابخونه ی محله ما کوچیکه و خیلی وقته شارژ کتاب نکردنش

کتابدارش میگفت کتاب‌های شما رو جایگزین کتاب‌های پاره میکنم 

من کلی کتاب‌های رمان و روانشناسی و همسرداری داشتم گفتم شاید به درد یه نفر بخوره.... مخصوصا همسرداریش  

کلی واسه اون کتابها پول داده بودم

به قول دوستان، اسباب زندگی و تا زمانی باید نگه داشت که برامون کارایی داشته باشن.... وقتی ازشون نهایت استفاده رو بردیم بهتره که با هدیه دادن و فروختنشون این چرخه کارایی رو ادامه بدیم. انباشت کردن هیچ سودی نداره

الان به ذهنم رسید که یه چیزایی راجب مینیمال کردن فضای گوشی بهتون بگم چون خیلیا بلد نیستن و این راهکار ها باعث سبک شدن گوشی و حافظه میشه

1.عکس های اضافی گوشیتون رو ماهی یکبار چک کنید و پاکسازی کنید. به قول دوستمون عکس های مهم و میتونید داخل جیمیل یا رم و فلش نگهداری کنید(من تو لپ تاپ میریزم) 

2. پیام رسان ها یه حافظه پنهان دارن که عکس و فیلم هایی که دانلود کردید تو اون فایل موجوده و یه فضایی رو اشغال کرده. اگه لازمشون دارید انتقال بدید به پوشه های اصلی اگه لازم ندارید از قسمت تنظیمات گوشی» برنامه ها» برنامه مورد نظر» پاک کردن حافظه پنهان رو بزنید ( اگه بعدا پشیمون شدید میتونید دوباره اون عکس و فیلم و دانلود کنید)  

3. همه برنامه های گوشی حافظه پنهان دارن که از فضا و حجم اینترنت شما استفاده میکنن پس همون آدرسی که دادم برید و یکی یکی برنامه هاتون و چک کنید و حافظه پنهانشو پاک کنید( دقت کنید پاک کردن حافظه پنهان گالری شاید باعث شه کل عکس هاتون پاک بشه یا پاک کردن حافظه پنهان برنامه هایی که رمز میخوان باعث میشه رمزش پاک شه) 

4.خیلی از برنامه ها از اول داخل گوشی نصب بودن و نمیشه حذفشون کرد(مثل یوتیوب، تقویم، رادیو و...)  ممکنه شما از این برنامه ها استفاده نکنید و فقط فضاتون اشغال شده باشه. پس برای غیر فعال کردنشون به همون ادرسی که دادم برید و گزینه غیر فعال کردن و بزنید. برنامه از صفحه شما پاک میشه و هر وقت هم احتیاج داشتید با فعال کردنش دوباره میاد

5.برنامه های زیر مجموعه گوگل(کروم، گوگل پلی و...)  خیلی فضا میگیرن و بروز رسانیشون حجم زیادی میخواد... من کاری که کردم این بود که برنامه بازار و مرورگر گردو پلاس و جایگزین این دوتا برنامه کردم. این دوتا برنامه رو هم همونجوری که گفتم غیرفعال کردم  ، گردو پلاس هم تبلیغات اینجا رو نشون نمیده و از این نظر عالیه

6. تاریخچه برنامه هایی مثل مرورگر، پیامرسان ها، پیام ها و سابقه تماستون و هم هر چند وقت یکبار پاک کنید 

7.هر چند وقت یکبار به برنامه مدیریت فایل ها برید پوشه ها رو یکی یکی باز کنید و محتویات بی ارزش و پاک کنید و پوشه های مشابه رو یکی کنید. 

بازم سوالی داشتید ازم بپرسید درخدمتم ♥

سلام به دوستای خوب و مهربان مینیمالم😍💜

عیدو بهتون تبریک میگم امیدوارم امروز عیدی خیلی خوبی از حضرت علی جانمان بگیریم🤲🏻

امروز قراره بعد از مدت‌ها همگی با اقوام همسرجان بریم بیرون و به امیدخدا بهمون حسابی خوش بگذره...

دیشب سالگرد عروسیمون بود و همسرجان به کمک مادرشوهرجان سورپرایزم کردن و یک شاخه گل طبیعی و یک النگو ی مینیمال که کاملا سلیقه ی خودم هست به من اضافه شد(انشالله ورودی هممون طلا باشه)

پدرشوهرم تشریف آوردن و یک بسته شیرینی خامه ای اورده بودن که نصف بیشترش همون دیشب تموم شد و منم خوشحال از این مورد چون ۳ روزی هست که استارت سالم خوری و کم خوری رو زدم بلکه به تناسب اندام دلخواهم برسم...(انشالله)

مقدار باقی مونده رو تو ظرف در دار گذاشتم تا امروز همراه خودمون ببرم و بقیه نوش جان کنن!

۳ تا خربزه هم پدرشوهرم زحمت کشیده بودن خریده بودن که دیشب شکستیم و هر ۳تا مزه ای نداشتن و گذاشتیم خروجی برای گوسفندای یکی از اقوام!

قهوه هم تموم شد و دیگه خریداری نمیشه، به این ترتیب ظرفش شسته شد و سرجاش قرار گرفت!

ظرفای غذا ی خونه مادرشوهرجان هم شسته شده و امروز تحویل داده میشه!

دیشب مهمونای ما خونواده ی خواهرشوهر و پدرشوهر، مادرشوهرم بودن که بعد از رفتنشون با کمک همسرم همه جا گردگیری و جارو زده شد و ظرفا شسته و سینک برق افتاد👌🏻✨️

و به این ترتیب امروز هیچکاری ندارم به امیدخدا🥰

چون بحث مقدار خوراکیای تو یخچال شده بود منم بگم؛📌

وسایل موجود در یخچال:

یک رب، یک ظرف کوچیک کره بادوم زمینی(که بزودی مصرف میشه و خریداری نمیشه)یک ظرف کوچیک رب انار، یک ظرف کوچیک سس شکلات، یک بسته نون تست جو، یک بسته رایس کیک، یک بسته مغز گردو، یک بسته پنیر، یک پارچ آب، یک پارچ شربت خاکشیر که شکر و خاکشیرم تموم بشه دیگه خریداری نمیشه، یک ظرف کوچیک ترشی(بزودی مصرف میشه و خروجی گذاشته میشه) ، ظرفای حبوبات هم کاملا مرتب داخل یخچال چیده شده برای جلوگیری از حشره زدن، مقداری لیمو ترش، ۳ بسته سس تک نفره+ میوه که هر زمان تموم میشه مجدد خریداری میشه!

وسایل موجود در فریزر:

چند بسته مرغ، چند بسته گوشت، چند بسته گوشت چرخ کرده،  چند بسته قلم، چند بسته آب قلم، یک بسته لوبیا سبز، ظرف برنج، زعفرون، زرشک، یخ!

یخچال و فریزرو چندین ماهه پاکسازی کردم و تموم ضروریات داخلشون هست!

خدایاشکرت برای تموم نعمت های فراوانت که هر ثانیه به ما هدیه میدی🤲🏻✨️