2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست

✨یه تیشرت زرد رنگ چند وقت پیش خریدم میخواستم تا آخر تابستون نگهش دارم روش چند تا لکه افتاده که هیچ جوره نمیره. 

یه تیشرت پسرمم چند تا لکه افتاده که نرفته، اونم رنگش زرده. 

از این به بعد رنگ زرد رو برای تیشرت حذف میکنم. 

✨ دیروز یه بقچه ی لباس رو بررسی کردم چشمم خورد به یه پارچه ی چادر نماز که اوایل ازدواجم کادو گرفته بودم. 

حاشیه ی پارچه دقیقاً اونجایی که جلوی چادره چند تا پارگی داره اول خواستم ندوزمش بعد پشیمون شدم. میدمش خواهرم بدوزش هم یه تمرین خیاطیه واسه اون و هم اینکه خودم یه مدت باهاش سر میکنم.

یه بار دیگه بهم یادآوری شد بهتره هدیه فقط پول بدم و اگه چیز دیگه ای میدم سالم و به درد بخور باشه. 

✨مقداری کلید و پریز سالم اما مدلهای مختلف همسرم از محل کارش آورده بود یه مدت تو حیاط یه گوشه افتاده بودند. بالاخره همسرم راضی شد دادشون همسایه مون که داره رو خونه شون کار می‌کنه خوشحال شد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مقدار گوجه فرنگی تو یخچال بود داشت خراب می شد پوره کردم فریز کردم با مال دفعه قبلی بدم به مادرهمسرم که استفاده دارن به همسرمم باید بگم فعلا گوجه فرنگی نخره یا خیلی کم بخره.

شادی صدام کنید

چند روز نتونستم بخونمتون ماشاالله چقدر فعالین😁😍

الان صفحات رو تموم کردم😶

خب اول بریم سراغ ورودی ها🙈

✓رژ لب و تونر(جایگزین قبلی ها شدن)

✓شومیز تابستونی

✓کتاب

خروجی های دلنشین🤩

×چند تیکه اسباب بازی خراب

×قاشق سیلیکونی دخترم دیگه به دردش نمیخوره

×کلاه دخترم کوچیک شده

×یک شیشه کشک محلی ما مصرف نداریم میدم مامانم

×یک شیشه ماست محلی که بازم مصرف نداریم(نمیدونم وقتی همسرم می‌دونه نمی‌خوریم چرا میخره🧐🤔)

×یک ظرف گوجه سبز که از اولشم خوب نبود(انگار آلو داری میخوری اینقدر نرمه)

ما پارسال زغال اخته فریز کردیم انقدر دوس داشتیم و زود تموم شد تصمیم گرفتیم امسال بیشتر بگیریم😁آلبال ...

باقالی طبعش سرده و برای فصل سرد اصلا خوب نیست 

در ضمن به شدت نفاخ، برای کسانی که دردهای استخونی دارن سم خالصه

بچه ها با خوردنش به خاطر نفاخ بودن و سردیش دچار اسهال میشن درمواردی حتی بزرگسالان 

ما توطول سال یه بار باقالی میگیریم اونم نهایت 1کیلو 

یه وعده درست میکنیم 

و حتما با آویشن میخوریم ولی بازم از عوارضش درامان نیستیم

❌لایک❌
من کتابامو دادم کتابخونه محلمون خیلی استقبال کرد و اینکه گفت یکی دوتاشو خودمون داریم کتاب‌های شما رو ...

منم اونایی ک بدرد بخورن رو گذاشتم بدم کتابخونه،اونایی ک خیلی قدیمی هستن رو می خوام بفروشم

سلام،امروز خروجی ی کتاب دادم به دوستم

ورودی:

بشقاب،پیش دستی،دیس(بدون طرح)

چون سرویسمو فروخته بودم.

۳تا وسیله امانت بود،برگشت به صاحبش.

ی ذره خوراکی هم دادم به بچه ی دوستم

امروز فریزر رو تمیز و پاکسازی کردم 

کلا ما غذایی که فریزری باشه رو استفاده نمیکنیم 

بااین حال هرچی زیاد بیاد میره تو فریزر و هفته به هفته میدم به کمکیم. 

الان تو فریزر دو بسته گوشت قرمز خورشتی و آبگوشتی داریم 

10بسته گوشت چرخ شده 

2بسته میگو

1بسته ماهی

2بسته مرغ 

سبزی آش، قورمه، سوپ از هرکدوم یه بسته 

یه بسته هم هویج

و یه مقدار نون 

و تعدادی بستنی و کیم که روزانه توسط پسرا و همسرجان خورده میشه و دوباره جایگزین میشه ✨

همین 😍

خیلی مرتب و تمیز شد

یخچال هم تو خلوت ترین حالت خودش به سر میبره 

یه پارچ آب

چند تا انبه

یه رب گوجه 

پنیر و ماست(این دوقلم تو یخچال کوچیکه ست) 

پسته و گردو

کمی گوجه باغچه خودمون

کمی زرشک

دوتا مولتی ویتامین و استامینوفن 

تخم مرغ

3تا کره

یه شیشه مربا 

همین😍

❌لایک❌
باقالی طبعش سرده و برای فصل سرد اصلا خوب نیست در ضمن به شدت نفاخ، برای کسانی که دردهای استخونی دارن ...

من از بچگی عجیب باقالی دوس دارم اصن سیر نمی شم ازش

بهم میسازه باقالی ، یعنی عوارضی نداره برام

با سرکه و نمک می پزم ، فلفل و گلپر هم میزنم که فکر کنم مصلحش هست

before i die i want to be happy and make others happy
به همه دوستای نی نی سایتیم قول میدم فعلا ورودی لباس و کیف و کفش و لوازم خونه نداشته باشم ، فقط و فقط ...

موفق باشید عزیزم ، 

منم از پارسال که اومدم تو این گروه به خودم قول دادم تا تکلیف اون همه لباس رو روشن نکردم سراغ لباس جدید نرم. هنوزم سر قولم موندم. 

فقط مراقب خروجی هیجانی باشید که اسراف نشه. 

موفق باشید عزیزم ، منم از پارسال که اومدم تو این گروه به خودم قول دادم تا تکلیف اون همه لباس رو روشن ...

ممنون عزیزم 

آفریییییین به شما 

بله من قبلا هم گاهی خروج هیجانی داشتم و پیش اومده بعد از مدتی  پشیمون شدم ولی بعدش پیش خودم گفتم اون لباسو این مدت بجای اینکه تو کمد خاک بخوره ، یه نفر پوشیده خوشحال بوده ، دیگه بعدش ناراحت نمیشم