2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743025 بازدید | 44773 پست

در مورد سبد من در حال حاضر سه تا سبد پیک نیک دارم.

دوتا سبد لباس

دوتا سبد اصلا نمی دونم برای چه کاربردی هست.

ولی با توجه به سبک زندگیم فقط دوتا سبد نیاز دارم یه پیک نیک،یه سبد برای  لباس های کثیف.

خیلی ناراحتم که من باید از جسمم بذارم این سبدها بشورم جابه جاکنم.

❌️جهیزیه سنگین دادن هنر نیست❌️

شادی صدام کنید

یک چیز دیگه دادن مسولیت به بچه هامون خیلی روی نظم بچه هامون تاثیرگذاره ولی بدون اصرار کم کم حتما انجام بدیم فردا هم خودشون هم همسرانشون برامون دعاخواهندکرد 

من توی نزدیکان میبینم بچه 10/18ساله هستن که اگربگی جورابت وبشور انقدبهش فشارمیاد وواقعا دلم میسوزه برای بچه و مادرش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک چیز دیگه دادن مسولیت به بچه هامون خیلی روی نظم بچه هامون تاثیرگذاره ولی بدون اصرار کم کم حتما انجام بدیم فردا هم خودشون هم همسرانشون برامون دعاخواهندکرد 

من توی نزدیکان میبینم بچه 10/18ساله هستن که اگربگی جورابت وبشور انقدبهش فشارمیاد وواقعا دلم میسوزه برای بچه و مادرش

عزیزم منم مولتی کوکر تولیپس دارم این مدل میشه بگید چیا باهاش درست میکنید و چقدر طول میکش ...

سلام دقیقا منم مثل همین دارم ،مهمون داشتم از سرخ کنش خیلی  استفاده کردم ،آشپزی باهاش خیلی راحته ، سوپ و خورشت توش پختم خوب شده ،فقط من تا حالا برنج توش نپختم واقعیت ، کیک هم یه بار پختم خوب شد ،

تو گوگل سرچ کنید آموزش سولاردام الجی نی نی سایت یه تاپیک با این عنوان میاره کاربر فندق گذا ...

ممنونم این تاپیک رو پیدا کردم ولی توضیحاتش کامل نیست ، یه بار با دستور همین تاپیک کیک پختم خوب نشد اصن

من درباره زودپز خیلی تحقیق کردم برای جهیزیه چون بین دو تا مولتی کوکر که یکیش برنامه ماست بندی و ارام ...

من از پیش تنظیمش خیلی خوشم میاد ،صبح زود مواد خورشت رو آماده میکنم توش ، بهش زمان میدم ساعت 12شروع به پخت کنه ، وقتی میام غذام آماده اس، دغدغه سوختن غذا رو ندارم،اجاق کارم تمیز میمونه ،هود چرب و چیلی نشده و...

حجم کارای خونه خیلی زیاده بخوای دل بدی وانجام بدی تمام وقتت می گیره وهیچ وقت تموم نمیشه یه کم که سبک ...

شدیداً موافقم، من حتی لیوان و استکان هم ساده ساده گرفتم چون تراش دار و ... موقع شستن وقت بیشتری میگیره  

درنهایت اون جمله معروف 

اشیا باید درخدمت ما باشند نه مادر خدمت اشیا 

سلام دقیقا منم مثل همین دارم ،مهمون داشتم از سرخ کنش خیلی  استفاده کردم ،آشپزی باهاش خیلی راحته ...

برای کیک باید کفش چرب شه یا کاغذ میخواد؟تو پیش تنظیم مثلا مواد قرمه رو تفت میدین اب میریزین روش بعد ساعت میدین بهش؟

من هم جارو شارژی دارم مارک بوش .واقعا یه وسیله کاربردی هس و همیشه خونه دسته گل میمونه بدون کار اضافی کردن چون هر چی بریزه زمین دم دستت هس و زود جمع میکنی من گذاشتم کنار آشپزخونه دم دستم باشه شارژش هم همیشه کامله😊

یه مقدار لبو داشتیم مو به مو به دادشون رسیدم. یه مقدار رنده کردم برای بورانی ماست یه مقدار نگینی کر ...

منم‌ یه بار لبو زیاد داشتم نمیدونستم چکارشون کنم باهاشون یه مدل دسر درست کردم خیلی بد شد. 😬 

یه بار دیگه رنده شون کردم خشک کردم پودرش مونده و باز نمیدونم حالا با اونها چکار کنم. 🙃

چند وقت پیش مامانم با لبو ترشی درست کرد خیلی خوشمزه شده این یکی رفت جز ترشیهای مورد علاقه ام. 

وای بخرتا نجات بیایی عالی من واقعا کارخونه روبرام آسون کرده فقط کیسه اش هفته ای دوبارمیشورم که اونم ...

سلام این مدل دارکی دی جی چند مدل داره دقیقا کدومش شما از کدوم سایت و چند خریدین؟

بعد اینکه برقی هست یا شارژی ؟

من جارو شارژی داشتم علاوه بر صدای بلندش بعد یه مدت باطری ش خراب شد و بردم درست کنم گفتن سالی یه بار باطری باید تعویض بشه که هزینه ی بالایی داره. 

و دیگه اینکه کم صدا هست یانه ؟؟