2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743016 بازدید | 44773 پست
اره... میدونید بسته به نوع آب هر منطقه متفاوته؟  شهر خودمون لوبیا یک ساعت پخت نیاز داشت البته ...

شادی جان آب ما آب شهری تصویه شده است ولی همیشه خیلی طول میکشه تا بپزه شاید هم روش پخت من اشتباه باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من برای حبوبات لولزم قنادی وکلا هر چی که باید تو ظرفی ریخته بشه از اینا استفاده می کنم وجالبه ...

شادی جان منم از اینا حدود 10 تا دارم که به مرور زمان جمعشون کردم توشون عسل بود الان شدن ظرف حبوبات واقعا حرفت درسته خیلی کاربردین

سلام این مدل دارکی دی جی چند مدل داره دقیقا کدومش شما از کدوم سایت و چند خریدین؟ بعد اینکه برقی هست ...

اول که از ترب خریدم 

استارکی همین یک مدله 

شارژی نیست سیم داره 6/5/7مترسیم داره باشارژی بخاطرمشکلاتش موافق نیستم 

شادی جان آب ما آب شهری تصویه شده است ولی همیشه خیلی طول میکشه تا بپزه شاید هم روش پخت من اشتباه باشه

خوب آب تصفیه شده هر شهر هم متفاوته .

امتحان کن ...قبلا حبوبات رو با اب تصفیه خونگی میزاشتم خیس بخوره و سریع پخت میشد 

اینجا برعکسه . اگر اب جوشیده بزارم روی حبوبات اصلا نمیپزن... امتحان کردیم و آب ولرم گذاشتم برای خیس خوردن. باغله یک ساعته پخت ... 

از شب قبل خیس کن یا حتی روز قبل 

برای کیک باید کفش چرب شه یا کاغذ میخواد؟تو پیش تنظیم مثلا مواد قرمه رو تفت میدین اب میریزین روش بعد ...

اره چون قابلیت سرخ کردن داره اول مواد قیمه رو سرخ میکنم ،بعد آب میریزم ،پیش تنظیم رو میزنم و تمام ، وقتی سرشو باز کردم نهایت دارچین سرخ میکنم با زعفرون میریزم توش و آماده است

دو بسته چای سبز داشتیم یه بسته اش آوردم برای مادرشوهرم.

سلام ....

منم امروز کشو دمنوش ها و چای رو نگاه کردم دیدم چایی اندازه دو سه وعده داریم و دمنوش زیاد از امروز شروع میکنم دمنوش خوردن به جای چایی تا تموم بشن بعدش تصمیم میگیرم چایی بخرم یا دمنوش 

من چون سرمایی هستم تا دیشب لحاف استفاده می‌کردم الان گذاشتم کنار تا رویش رو بکنم بشورم و جمعش کنم برای پاییز به بعد پتو آوردم دم دست 

❤️
سلام .... منم امروز کشو دمنوش ها و چای رو نگاه کردم دیدم چایی اندازه دو سه وعده داریم و دمنوش زیاد ...

سعی کنین همیشه از لحاف که داخلش پشم گوسفند باشه استفاده کنین پتو الیاف مصنوعیه کلا برا یدن ضرر داره من دونوع لحاف دارم یه دونه معمولی برا زمستان یه دونه هم سبک سبک برا تابستان .دادم یه خانومی بود برام درست کردتازه اندازه ش رو اندازه تخت م کرد هم روتختی هس هم لحاف

ورودی های فروردین ماه.

مهمانمون آشپز بودن و حتما باید روی تخته کار میکردند.. خلاصه که خودشون رفتند و یه دونه چوبی خوشگل خریدن

چهارتا تکپوش که دوتاش به پسرم رسید .

چهارتا دستمال تنظیف که مهمانمون اورد.

یه پیراهن ساحلی لنین که برای من بود

یه شال دو رو که خوشم اومد و درجا استفاده کردم..

یه جفت صندل چرمی برای پسرم

دوجفت کفش کاملا پلاستیکی که برای محیط اینجا مناسب هستند.

دوتا نیم لیوان که به همسرم دادن.

همه اینهایی که گفتم هدیه و سوغات بود......

مابقی پول بود و البته خوراکی ، فکر کنم تا پایان شهریور ماه میمونن..