2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743009 بازدید | 44773 پست

سلام

سه تا جوجه ی مرغ داشتیم که پسر کوچکم تو سبد پیک نیک نگهشون می‌داشت شرایط نگه داری ازشون رو نداشتم بردم منزل برادرم که کلی مرغ و خروس داره

متاسفانه یکیشون مرد

همراه اونا یه سبد پیک نیک و یه ظرف دونه شون رفت خروجی

کلا ۴تا سبد پیک نیک داشتیم یکیش رو قبلا داده بودم کمکیم الان دو تا سبد پیک نیک مونده

البته فقط یکیش رو خریده بودیم بقیه اش رو موقع عید نوروز اداره شوهرم آجیل توش می ریخت میداد بهمون

واقعا ۴ تا زیادی بود

❌️لایک❌️

سلام دوستان

ورودی وخروجی این چند وقته که دم عید بود واقعا خیلی یادم نیست اما ورودی دیروز یه مانتو شومیزی برای خودم 

ازفردا ان شاالله دوباره یه کمد تکونی باید انجام بدم یه سری چیزها باید بره بیرون ویه سری چیز هم خودم لازم دارم باید بخرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مقدار لبو داشتیم مو به مو به دادشون رسیدم.

یه مقدار رنده کردم برای بورانی ماست یه مقدار نگینی کردم سرچ کنن ببینم سالادش چیه.

به خلطر دخترم یه کابینت مجبور شدم خالی کنم انتقال بدم به یه کابینت دیگه

شادی صدام کنید

درراستای سبک شدن کارهای خونه 

من مدام درحال اینم که راهکارهایی پیدا کنم که کارها سبک وراحت جمع وجورشن 

ظروف اضافی روجمع کردم ظروف ساده وبدون طرح استفاده میکنم که راحت بشورم واقعا حذف لوازم اضافی بشدت کمک کنندس 

اول اینکه هرچیزی خونمون جای خودش وداره وواقعا سبدها ونظم دهنده ها برای من کاربردی هستن 

سبدها روازیک برند نازگل ویکرنگ درسایزهای مختلف تهیه کردم برای کشووکابینت ها ویخچال 

مثال نمک پاش هارو گذاشتم داخل سبدمرتب 

لوازمی مثل قیف ورنده وپوست کن و..  داخل یک سبدبزرگتر داخل کابینت 

من زیادجارو میزنم دوتا بچه کوچیک دارم 

زیادریخت وپاشم نیستن ولی من کلا جاروزیادمیزنم بشدت ازم انرژی میگرفت مثال یکروز درگیربودم جارومیزدم کلاخونه رو 

یکدفعه میدیدم شب بچه یک چیزکمی ریخت ومن عصبی میشدم 

ی جاروعصایی خریدم دوماه پیش باکلی تحقیق جاروی عصایی فکر بشدت راضیم بشدت 

کنارسالن توبرقه همیشه شایدروزی چن بارروشن میشه ولی سرجمع یک ربع  نمیشه کمتر صبح ظهرعصر میکشم ی تارموتوخونه نمیبینی سبک راحت دیگه بچه هام ریخت وپاشم کنن ن خودم ون بچه ها رواذیت نمیکنم 

باورکنید انقدرانرژی گرفتم کلی زرنگترم شدم بخاطراینکه باصرف وقت کمی مدام تمیزه ومن ماهی یکبارجارواصلی رومیارم 

یا اینکه داخل مطبخم ی گاز پنج شعله گذاشته بودم واین مطبخ کوچیک خیلی راضی بودم ازاشپزی وظرف شستن اونجا ولی همین گاز کلی جاگرفته بود نمیذاشت قشنگ بشورم خرده ریزه جمع میشد پشت گاز هیچ دسترسی نداشتم گاز وردکردم قبل عیدی دوشعله گرفتم برای اونجا ی میزجمع وجورسبک گذاشتم زیرش شلینگ وصل کردم به لوله روزی یکبارمیشورم اونجاروبشدت جام بازشده وراضیم وکارام سریع شده 

برای مهمان های شلوغ سریع یک زیرسفره ای پهن میکنم وراحت 

جوراب های من وهمسرم ی سبدکوچیک 

توکشوهرکدوم ی سبدکنارلباسامون هست برای لباس زیر

مدارک پزشکی هرکس یک پوشه جدا داره هربرگه اضافه ای سریع دورمیندازم 

دکوری بسیارکم دارم 

عاشق گل طبیعی هستم شرایط خونمون برای نگهداری خوب نیست فقط س تا کوچیک نگه میدارم 

ازهرچیز ساده وباکیفیت خریدمیکنمم

ی کشوبرای داروها وبهداشتی هاست که اونم طبق دسته بندی اول توسبدبعدتوکشوهست 

ولی ی سبدکوچیک روکانترهست برای مصرف ویتامین های روزانه که مدام کشوریخت وپاش نشه 

لوازم پیک نیک که جداست حتی قاشق چنگال استیل بیرونم اول داخل ی ظرف جدا بعدتوسبد هم اینکه هرچیزی جای خودشوداره بنظرم بشدت به راحت شدن کارهام کمک کرده 

دخترم یک کیف برای کش ها یک کیف برای گیره ها داره که هم خونه استفاده داره هم برای سفرراحته 

وواقعا اینکه میگن هرچیزی روهمون موقع درست بذارسرجاش بمن خیلی کمک کرده والهی شکردخترمم داره خوب الگوبرداری میکنه بدون اصرارمن 

چه عالی منم تو فکرشم شاید یک سال دیگه خریدم چون منم جارو زیاد میزنم

وای بخرتا نجات بیایی عالی من واقعا کارخونه روبرام آسون کرده فقط کیسه اش هفته ای دوبارمیشورم که اونم کیسه زاپاس باقیمت ناچیز دی جی داره میخوام چن تا بگیرم