2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744033 بازدید | 44787 پست

چند روز پیش رفتم خونه یکی از اقوام یه خانم هستند که عروس ونوه دارن.واقعا من نمی دونم چرا یه خونه باب دلم نمی بینم.

این خونه واقعا قشنگ بود ولی دوتا روفرشی که جمع وچروک شده بود ۶ تا گلدون که به نظرم سه تاش کافی بود.

یه نهار خوری ۴ نفره که از نطر من دو نفره کافی بود برای خود خانم که پادرد دارند بچه ها ونوه ها که میان قاعدتا زمین سفره می اندازن.

بند رخت جلوی در ورودی بود لباس ها شلحته روش بود وحیاط هم بازم پر گلدون.

آشپزخونه گاز ۴ شعله رو میزی که به نظرم که پاسخگوی نیازشون نبود چون می دونم بچه ها به خونشون رفت وامد دارن وبهتر بود اجاق گاز تهیه می کردند که زمان پخت وپز اذیت نشن

ضمن اینکه در مقدار متعادل پخش نذری هم دارن در حدی که دیگ بزرگ نخوان.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خونه خودمم ایراداتی داره مثلا تعداد گلدون ها زیاده که حریف همسرم نمیشم.مورد دوم اینکه زمان خرید جهیزیه باید نهار خوری ۶ یا ۸ نفره می خریدم ولی ۴ نفره خریدم که پاسخگوی نیازم نیست 

ولی خوب یه خوبی اینکه جلوی در پر گل نکردیم از هنسرم خواستم فقط یه گلدون کنار در ورودی بذاره چون یه گلدون بهم حس تمیزی ونظم میده.

از جا کلیدی تا تابلو هیچی روی دیوارهال وراهرو واتاق خواب نیست البته بدم نمیاد باشه ولی چیزی که باب میلم باشه هنوز فرصت خریدش پیش نیومده

شادی صدام کنید
یه مانتو دارم که مامانم مدلش دوس نداره امروز با کنایه گفت تو که همه چیز می ذاری بیرون این مانتو هم ب ...

ممنون که این شادی رو با ما در میون گذاشتی😍اگه اجازه داد از بعضی قسمت ها قبل و بعد عکس بگیر بذار برامون

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خروجی امروز  یکی از ماگ ها توسط پسر بزرگ خانواده شکست و ورودی نخواهیم داشت به مناسبت ولنتاین ...

کادوها مبارکت باشه عزیزم

منم وقتی از همسر و پسرا کادو میگیرم اغلب به انتخاب خودمه و سعی میکنم از کادوی اونا استفاده کنم وبه جاش یکی از وسایلی که دارم استفاده میکنم بزارم تو باکس  اینطوری پسرام مخصوصا خوشحال میشن

بچه ها دقت کردین چقد تبلیغات اینجا بیخوده همش عکس ابرو، ژل، عمل دماغ، پلک و ... بعد ادم نیاز هم نداش ...

دقیقا همینطوره فرهنگ سازی غلط...عمل های زیبایی افراطی که این روزها بازارش تو کشورمون داغه متاسفانه

۷ و۸‌ماهه است

وقتی گفتین به معنی واقعی کلمه دخترتون نمیذاره کاری کنین کاملا درکتون کردم.‌ دوقلوهای منم دستام رو بستن.

میخواستم هر روز یه قسمت از خونه تکونی رو انجام بدم ولی با این اوصاف دیگه باید بیخیالش شم. در طول روز حتی یک ساعت هم وقت خالی ندارم اگه هم وقت کنم انقد از نظر جسمی و‌ روحی احساس خستگی میکنم که دیگه توان کار اضافه رو ندارم. 

یه فلاسک آب از زیرش در میرفت،گذاشتم خروجی کلا دیگه فلاسک تو خونه نداریم،جایگزین نمیکنم چون یه دونه ...

دوربین مداربسته از ضروریاته به نظر من. اگه حیاطتون بزرگه برای حیاط هم خیلی خوبه. من چون تجربه ی بدی در زمینه ی دزدی و اینا دارم و یه بار دزد خونمو زده در ورودی و حیاطو کلا دوربین کار گذاشتیم الان با خیال راحت هرجا بخوام میرم یا وقتی تو خونم و احساس میکنم یه صدایی از حیاطمون میاد فورا میرم دوربینارو چک میکنم خیالم راحت میشه

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...