2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743272 بازدید | 44777 پست
خروجی 🗑️ یک کرم دست تموم شد/جایگزین تو خونه داریمشونه جیبی داداشم چند تا از دندونه هاش شکسته بود/ید ...

درمورد پستتون بایدبگم که من اصلااهل ریسک نیستم وازهرچیزی معمولا یه مدل خاص خودمومیپسندم والسلام. تجربه هم ثابت کرده وقتی چیزجدیدوامتحان میکنم پشیمون میشم همون قبلیابهترن. مثلا تابستونا بریم کافه من فقط اب هویج بستنی هیچ چیز دیگه ای نه. ازبین بستنی ها فقط بستنی کیم میهن. یازمستونا فقط کاپوچینو. یاسس مایونز فقط دلپذیرو... خیلی چیزای دیگه که یادم نیس. خداکنه توی لباسم به یه ثباتی برسم.شکل اندامم باسلیقم جورنیست😂

لطفالایک نکنین. 

یه چیزیومدتیه ازبین صحبتای دوستام فهمیدم اینه که فکرمیکنن من خسیسم🫤مثلا چندروز پیش بایکی ازدوستامون توی یه مراسمی بودیم وبعداونامیخواستن برن یه فروشگاهی مدنظرشون بود خواروبار بخرن. همسرم بمن گفت بریم گفتم چیزی لازم نداریم. فرداش که همون دوسامودیدم وتعریف قیمتای پایین  فروشگاهو کردن گفتم اره چیزی لازم نداشتم وسری بعد لازمم شد میرم اونجا. برگشت بهم گفت اره تو فقط ازهمون بن محل کار همسرم خرید میکنی نه بیشتر😕😕چندباریم به گوشم رسیده اطرافیان گفتن خسیسن من جمله همین خانم. 

لطفالایک نکنین. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من درراستای مینیمالیستی وجلوگیری ازخریدهیجانی خریداضافی اصلاندارم. مثلا فروشگاه که میرم مواردضروری برمیدارم هله هوله اصلا. ولی برایرپسرم چندتا خوراکی که خودش دوست داشته باشه برمیدارم. فقطم بخاطر بحث سلامتیش واون پولی که میخوام بدم به خوراکی های مضر میدمش چیزای بهتربراش.واهل تعریف کردنم نیستم که بگم مثلادیشب رفتیم فلان رستوران یافلان خریدوکردیم. 

همین ماه پیش سه میلیون دادم لباس وچندتیکم وسیله خونه خریدم مثل سرخ کن وپاسماوری وگلیم اشپزخونه ودرحال خرید سرویس ارکوپالم. برای غذاهم پسرم به کباب خورمعروفه.مسافرتم سالی حداقل یکباروداریم. نمیدونم چیکارکنم که خساست نباشه

لطفالایک نکنین.