2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744264 بازدید | 44790 پست

امروز نوبت دوتا کشوی آشپزخونه بود به معنای واقعی کلمه دخترم نمی ذاره کاری کنم با این وجود سه تا کشوها تمیز شد خروجی نداشت.فقط مرتب شد سبک هم هستند وکاملا راضی ام.

یه مسواک داشتم برای شونه زدن ابرو انداختم دور چون خیلی وقته استفاده نمی کنم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز نوبت دوتا کشوی آشپزخونه بود به معنای واقعی کلمه دخترم نمی ذاره کاری کنم با این وجود سه تا کشوه ...

از دخترت کار بکش مثلا دستمال ها رو بده بهش بگو بیا اینا رو تا کن تا اون مشغوله شما هم به کارای دیگه ات میرسی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

راستی دیروز دوتا از کابینتای آشپزخونه رو هم تمیز کردم که خروجی آنچنانی نداشتن فقط یکم جا به جا کردم 

یکی از کشو های دراور دخترم هم مرتب کردم یکم خرده ریز گذاشتم خروجی چند تا وسیله که دیگه کاربردی نداره هم گذاشتم کنار چون بعدا لازمم میشه دوباره

ولی امروز متاسفانه هیچ کاری نکردم یعنی انقدر خونه شلوغ و به هم ریخته شده نمیدونم از کجا شروع کنم

نهال🌱

امروز طبق روال ۴ شنبه ها یکی یکی اتاقا، راهرو، سالن، آشپزخونه گردگیری و جارو شد. سرویس و حمام شسته شد. بعدم دم در و پله ها. خروجی فقط یه روبالشی بود که کهنه شده بود. جاکفشی هم اساسی تمیز کردم و کفشایی که در طول هفته پوشیده بودیم تمیز شدن و رفتن سر جاشون 😊

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

امروز دیگه رسماً خونه تکونی تموم شد😌

تمام کابینت ها،کشو ها و کمد ها ،قسمت بالای کمد دیواری تمیز و پاکسازی شده👌🏻

پرده ها هم شسته شده🪟

فقط فرش ها رو نشستم چون دخترم کوچیکه و فعلا ریخت و پاش داره،تقریبا هم تمیزه

دوتا انباری داریم یکی بالای حمام و یکی بالای پشت بوم که بالای حموم کامل خالی شد و من خوشحال ترینم🥰(مقداری بخشیده شد،چند تیکه فروخته شد،کارتن لوازم برقی هم انداختم دور)

فقط انباری پشت بوم مونده که مربوط به لوازم همسرمه و دخالت نمیکنم

یه گاز هم هست که چون مستاجریم و معلوم نیست خونه دیگه هم رومیزی باشه نگهش میداریم😊

خروجی امروز 

یکی از ماگ ها توسط پسر بزرگ خانواده شکست و ورودی نخواهیم داشت

به مناسبت ولنتاین از همسر و پسرا 

کیف، کفش و شال هدیه گرفتم طبق سلیقه خودم تهیه کردن اما نیازم نبود بنابراین گذاشتم توی یک باکس و هر وقت اونایی که دارم خروجی شدن از باکس درمیارم و مصرفشون میکنم

ققنوس

یه مانتو دارم که مامانم مدلش دوس نداره امروز با کنایه گفت تو که همه چیز می ذاری بیرون این مانتو هم بذار🤣

خواهرمم امروز بود گفت چقدر خوبه انقدر خونت سبک کردی یه روز بیا خونه منم سبک کن منم این شکلی🤩

گفت بچه ها کار وبارشون رو به راه کلی وسیله هست که می ذارم بیرون خیلی خوشحال شدم

شادی صدام کنید