2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744282 بازدید | 44790 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

من خروجی پیدا نمیکنم 

مدام توی گوشی عکسای اضافه رو پاک میکنم پیامها، تعدا فالوور ها و فالویینگ ها کلا خروجی ها از گوشیم هستش.

چند تا تیکه اسباب بازی شکسته انداختم توی پلاستیک پیش بقیه اسباب بازیای شکسته.

خیلی دوس دارم حالا ک دم عید هست همراه خونه تکونی وسیله بذارم بیرون ولی خب چیزی پیدا نمیکنم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

یه فلاسک آب از زیرش در میرفت،گذاشتم خروجی

کلا دیگه فلاسک تو خونه نداریم،جایگزین نمیکنم چون یه دونه تو مغازه داریم و  استفاده نشده تابحال،اونو میگم همسرم بیاره برای بیرون رفتنی چیزی.✨️

یه پیراهن پسر بزرگم دیگه اندازه ش نبود گفت بدم بره،میخواستم بدم داداشم چون نو بود،بعد دیدم اون زیاد لباس داره گذاشتم واسه کمکیم،بیشتر نیاز داره✨️

چیزهایی که میخوام بگیریمو،تو گوشیم  لیست کردم 

مثل دوربین مداربسته برای در خونه،نرده برای گلهای رونده حیاط و ....تا پولش جور بشه هرچند وقت یه بار بهش نگاه میکنم تا مطمئن بشم خرید هیجانی نیست

گاهی از این لیست به دلایل قانع کننده چیزهایی حذف میشه مثل خرید کادو برای کسی یا ... (اینم یه روش برای منه تا خرید هیجانی نداشته باشم)✨️

❌لایک❌
یه فلاسک آب از زیرش در میرفت،گذاشتم خروجی کلا دیگه فلاسک تو خونه نداریم،جایگزین نمیکنم چون یه دونه ...

چقدر عالی 

منم برای خریدام لیست دارم وخارج از لیست خرید نمی کنم.

شادی صدام کنید
برای عید چ برنامه ای دارید خانما  خرید لباس و آجیل و...

من مانتو عقدم کاملا سالمه و طوری نیست که خیلی عروسانه باشه همونو میپوشم ولی یه شال مجلسی مشکی و شلوار بیرونی مشکی باید بخرم حتما !کیف هم زیاد دارم لباس خونه هم دارم که مهمون بیاد بپوشم تیشرت اینام میزارم تابستون میگیرم  همسرم هم کلا دوست نداره تو عید خرید کنه حالا نمی‌دونم امسال چیزی بگیره یا نه ولی یه جوجه ۱۳ ماهه داریم که باید لباس خونه و یه پیرهن مجلسی خوب بگیریم براش ، چند تا هم  داره کفشم هم داره ولی فکر نمیکنم حریف باباش بشم که نگیره !

در مورد میوه و شیرینی هم هر سال پدر مادر من زحمت میکشن عیدی میارن شیرینی و میوه هم میخرن ولی کلا ما مهمون نداریم فقط چند نفر  !!! آجیل هم ما جدا جدا فقط مغز میخریم آجیل مخلوط نمیخریم شکلاتم هم میرم اونایی که بسته بندی خوشگل داره می‌خرم😍 بیشتر کاکائو