2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744291 بازدید | 44790 پست
اول میخواستم کادو رو بزارم خروجی ولی واقعیت اینه که از بعضی تیکه های خوشم اومد و حس کردم کاربردیه، ا ...

اگه الان برات کاربردی نیست و در آینده لازمت میشه پس اصلا از کارتن بیرونشون نیار 

فعلا این به ذهنم رسید،حالا دوستان میان نظر میدن ببین کدوم به نظرت بهتره گلم همونو انجام بده

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم قبلا تو یه خونه خیلی قدیمی زندگی می کردم ولی همه بهم می گفتن چقدر خونت حس خوبی داره. اول ای ...

چه خوب توصیف کردی عزیزم واقعا پول جدای از سلیقست اگه خونه یه شخص متمول وپولدار دیدی خوشگله اول  به خاطر سلقش بوده نه پولش سلیقه برای مخصوصا  خانم از نون شب واجب تره  شماهم که عالی گفتی آفرین 

خیلی بدید‌هیشکی به من نگفت شادی اون چند روز که رفتی خونه فامیل تون تعریف کن. یه عالمه دل پر دارم از ...

مامان شما هم بهش میگی فلان چیز و بنداز بره میگه لازمش دارم؟ 😂😅 من که یواشکی میذارم خروجی 

از وقتی هم که با این تاپیک اشنا شدم سرعت خروجی هام بیشتر شده😍😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام دوستان ،ورودی یه سرویس قاشق چنگال ۲۴نفره ، اونم تحمیلی و کادویی، جعبه نداره خداروشکر،همشون تو ی ...

تو همون کارتونش بذار بمونه هم کم جا میگیره هم منظم میمونه

فقط برای مهمان استفاده کن

آیا میدانستید که ایرانی ها ن میدونستن کارما چی هست نه مینمال  و تتلو اینارو بهشون یاد داد

تتلو سال 97 اومده اینو یاد داده؟ استارتر این تاپیک از تتلو یاد گرفته؟  

لطفا قبل از شیرین زبانیتون اول فکر کنید بعد مزه بریزید😊

خانمای گل به من راهنمایی بدین برای خونه تکونی چیکار کنم چیارو بندازم دور 

کلی لباس دارم نمیپوشم ولی دلمم نمیاد بندازم دور،،یا کابینت ظرف و ظروف و چیارو بندازم دور،چجوری بچینم مرتب باشه

سلام 

قبلا گفته بودم که دیگه ورودیهام رو همراه با تاریخ یادداشت میکنم. حالا که دارم میشمارم میبینم چقدر حجمشون زیاده متاسفانه. 

همسرم برای تولدم اون دو تا وسیله ی برقی که گفته بودم خرابن، یکی رو خودش درست کرد و یکی رو هم برد بیرون تعمیر.‌ خوشحالم که بالاخره به قولش عمل کرد. بعد یه نظم دهنده برا دارو گرفت که کاملا غیر ضروریه. یه چیز دیگه هم از پلاسکو گرفت اسمش نمیدونم چیه اویزونش میکنن به در کابینت برای زباله ها. اینم کاربردی نیست چندان. وقتی در کابینت رو باز میکنم درش میافته پایین، و خودمم همش بهش برخورد میکنم.‌🙄

چند وقت پیش رفته بودم بازار بعد برا پسرم یه سرمدادی گرفتم یه شبه داشت خراب میشد به زور با چسب نگهش داشتم. اینم یه خرید بیخود بود. اما دیروز رفتم بازار این بار برای پسرم فقط کاربردی خرید کردم و لباس گرفتم که نیاز داشت. 

بچه ها دقت کردین چقد تبلیغات اینجا بیخوده همش عکس ابرو، ژل، عمل دماغ، پلک و ... بعد ادم نیاز هم نداشته باشه همش فکر میکنه کجای بدنش ایراد داره و عمل و بوتاکس و ژل میخواد. 

به جای اینکه در جهت درست فرهنگسازی بشه بدتر ادم رو به سمت این چیزا سوق میده‌. 

خانمای گل به من راهنمایی بدین برای خونه تکونی چیکار کنم چیارو بندازم دور  کلی لباس دارم نمیپوش ...

حوصله به خرج بده تاپیک از اول بخون کلی ایده می گیری.

پاکسازی ام کار یک روز ودو روز نیست زمان بره.

شادی صدام کنید
آیا میدانستید که ایرانی ها ن میدونستن کارما چی هست نه مینمال  و تتلو اینارو بهشون یاد داد

من مینیمال بودن رو اولین بار تو وبلاگ عارفه قدسی زاده دیدم

ولی اینطور ام نبود که بلد نباشیم،من از شلوغی بدم میاد،حتما دنبال چیزی بودم که نت منو برد تو وب عارفه قدسی زاده

کارما هم از بچه‌های نی نی سایت شنیدم که قبول ندارم

یا من ایرانی نیستم،یا شما اشتباه گفتین

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی