2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744264 بازدید | 44790 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه چون خیلی اصرار می کنید باشه🤣

رفتم کشو باز کنم قاشق بردارم از شیر مرع تا جون آدمیزاد بعد درهم وبهم ریخته.واقعا نمی تونستم یه قاشق کوچیک پیدا کنم.

چندین جفت کفش جلوی در

یه سبد حصیری کنار در که سعی کردم به لحاظ زیبایی وکاربردی بودن توجیه کنم برای خودن رفتم برش دارم که بهش دست نزنه یه پارچ استیل مدل دار توش بود 

تو کابینت ها پر از راف  ووسایل با بی نظمی تمام چیده شده بود.

هر چیزی تو بازار مد بود از سبد تا راف تا نظم دهنده یخچال داشت

کلی خریده ریز دورکاری مانند برلی نمک وفلفل واسپند این جور چیزا تو کابینت بود

ظرف های پخت آبگوشت

اتاق ها نگم براتون

بی نظمی وخرید بدون فکر.

سرویس چینی شون طرح دار وپرررنگ که پارسال خریدن خودشون گفتن دلشون زده واصلا نمی دونن چرا این مدل خریدن

شادی صدام کنید

وسایل تو اتاق ها بدون نظم خاصی چیده شده بود

نکته ای که اصلا درک اش نمی کنم اینکه چرا ایشون تا این حد تخت شون ومیز توالت شون بزرگه چون می دونستن خونه هایی که توانایی مالی اجاره اش دارن اتاق های کوچیکی داره‌

جوری که مجبور شده بودن تخت تو یه اتاق بذارند پاتختی تو یه اتاق دیگه.

اصلا انگار کاملا بی مطالعه خرید کرده بودن خانم جوان وامروزی هم بودن

شادی صدام کنید

میز تی وی شون به لحاظ طول خیلی بلند بود ومناسب خوته های آپارتمانی با اون متراژ مناسب نبود‌

می دونید تفاوت در سلیقه ها قابل احترام ولی ندونستن ورعایت نکردن اصول چیدمان به نظر من شایسته یک خانم امروزی با این حجم دسترسی به اینترنت ودنیای تصویر وایده مناسب نیست.

شادی صدام کنید

من خودم قبلا تو یه خونه خیلی قدیمی زندگی می کردم ولی همه بهم می گفتن چقدر خونت حس خوبی داره.

اول اینکه خودم با پس اندازم کمد دیواری زدم چون نداشت.

کمد دیواری طبق نیازم طراحی کردم از تمام فضا استفاده کردم.

خونه همیشه مرتب وتمیز نگه می داشتم.

همسرم بدون اینکه یه هزاری خرج کنه با گل وگلدون حیلط دیزلین کرده بود جوری که همه عاشقش بودن‌

حمل بر تعریف نذاریدا خودم دوس ندارم این مدلی منم منم کردن

ولی می خوام بگم پول وامکانات یه چیزه سلیقه یه چیزه دیگه

شادی صدام کنید

خیلی جالبه که خانم میزبان به فامیل مون می گفت میز نهار خوری ات نفروش بذار ویلا خریدید برای اونجا فامیل مون که تا حدودی در این زمینه با من همفکر گفت من می فروشم هر وقت انقدر پول داشته باشم که بتونم ویلا بخرم حتما می تونم یه میزنهارخوری ام براش بخرم ومن لذت بردم از این جواب.

از وقتی اومدم با جدیت بیشتری مینیمال ونظم خونه پیگیری نی کنم البته متظورم از نظم پادگان نیست .

شادی صدام کنید
خیلی بدید‌هیشکی به من نگفت شادی اون چند روز که رفتی خونه فامیل تون تعریف کن. یه عالمه دل پر دارم از ...

عزیزم منم خانوادم شهرستانن. سالی یه بار مثلا بیست روز میرم دیگه خودم برنامه ریزی میکنم خونه هر کدوم از خاهرام و مامانم ۴ ۵ روز میمونم که بتونم قشنگ پاکسازی کنم. وقتی برمیگردم خونه اینقد خستم انگار از جنگ برگشتم 😅😅😅 ولی روحم خیلی لذت میبره از حجم زیاد خروجی 😋😋😋😋

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

سلام دوستان ،ورودی یه سرویس قاشق چنگال ۲۴نفره ، اونم تحمیلی و کادویی، جعبه نداره خداروشکر،همشون تو یه کارتن کوچولویه،میخام مرتب تر بچینم ،بنظرتون چه جوری بهشون نظم دادم ،خودم یه سرویس ۶نفره دارم که تو کشو نظم دهنده گذاشتم و اون سرویس و با ملاقه ها و... گذاشتم اونجا،الان واسه این سرویس ۲۴نفره موندم چه جوری منظم بزارم تو کابینت ؟ممنون میشم اگه تجربه ای دارین منو راهنمایی کنین 

ورودی شلوار خونگی برای دخترم💫

خروجی دورس دخترم که دیگ رنگ و رو رفته شده بود

امروز کف خونه تمیز کردم(سرامیک های کف خونمون خیلی بد کار شده و خیلی سخت تمیز میشه،واسع همین برای من ی غول ب حساب میاد)

ی کابینت هم مرتب کردم.تعدادی بطری و شیشه داریم خونه ک باید نگه دارم ببرم شهرستان لازم میشه

ورودی شلوار خونگی برای دخترم💫 خروجی دورس دخترم که دیگ رنگ و رو رفته شده بود امروز کف خونه تمیز ...

عزیزم اگه برای تمیز کردن کف از شوینده خاصی استفاده کردی و راضی بودی لطفا معرفی کن.

سلام عزیزان

من خداروشکر ورودی ندارم🥰🥰البته برای شخص خودم منظورمه.

خروجی ها دوتا بشقاب ک شکستن.سرویس عذاخوری ۶ نفره م روی همه رفته۱۵ تکه ش مونده.اینارو هم میذارم توی کابینت های پایینی ک دسترسی برای پسرم راحت باشه خواست بشقاب برداره برای خودش راحت باشه.

بانکه های حبوباتم ناقص بودن،از طرحشون توی پیجی دیدم و چون قیمتش مناسب بود خریدم الان کلا ۱۸ تا شیشه دارم.۶ تا برای دمنوش ها و بقیه انواع حبوبات.

یه سری بانکه و شیشه هم اضافه بودن گذاشتم تو کابینت های بالایی.اگر یکی از بانکه ها مثلا شکست دیگه نمیخرم از همونا استفاده میکنم البته ۴ تا بیشتر نیستن.

برای خودم هیچ لباس و کیف و کفش و... نخریدم و نمیخرم.

شوهرم ب مناسبت ولنتاین برام ماگ خریده🤭 گفتم ببره پس بده ب فروشنده.

یک ورودی هم داشتیم شوهرم برای خودش کاپشن خریده.

عادت خیلی بدی ک داره از لباساش استفاده نمیکنه چون حیفش میاد.بعد اگر لباس جایی ببینه خوشس بیاد میخره.

اخرین بار دو تا شلوار میخواست بخره جلوشو گرفتم چون تو خونه ۴ تا شلوار داره اخرم فقط یکیشو میپوشه.

در حال حاضر هم ۳ تا کاپشن داره اینو نمیدونم ب چه منظوری خریده؟؟؟؟🙄

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خیلی جالبه که خانم میزبان به فامیل مون می گفت میز نهار خوری ات نفروش بذار ویلا خریدید برای اونجا فام ...

شما تعریف کردید 

من کاملا حسش کردم 

و احساس خفگی و عصبی بودن تو اون محیط بهم دست داد...

یه نکته جالبی گه گفتید این بود که وقتی برگشتید منزل و تو پاکسازی و تمیزی و مینیمال بودن چیدمان و وسایل بیشتر جدیت به خرج میدید،این دقیقا حال منه وقتی از خونه کسی برمیگردم که به شدت خونش دچار انباشت وسایل غیر ضروریه....تا یه مدتم باز همچین جاهایی نمیرم تا دوباره آرامشمو به دست بیارم😄

❌لایک❌