2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745379 بازدید | 44822 پست

بازم جمعه و تمیز کاری خونه😻چه زود جمعه ها میرسه😁

طبق معمول همه جا گردگیری و جاروشد،کانتر و گاز و هود و اتاقا..همه پاک شد،سرویسا شسته شد

روفرشی اشپزخونه و دوتا روبالشی شسته شد

چهارچوب در ها پاک شد

کمد دخترم مرتب شد

خروجی ها:ی چوب لباسی که رنگش متفاوت بود،،،و ی چوب لباسی دخترم که خودش شکوند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکس یک سلیقه ای داره ولی من کاغذ دیواری بسیار پسندم هست حتی خونه ی جدیدی که اومدیم هم کاغذ دیواری ...

منم خونم بااینکه تازه ساخت بود و تمیز..ولی کاغذ دیواری زدم البته ساده ..خونه انگار شکل میگیره

ی سیمایی هس ک واس کامپیوتره اصلا نمیدونم‌چ کاربردی داره

اگه استفاده نمیشه بریز بره یا بده به کسی که کامپیوتر داره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوستان  خونه ما یه واحد آپارتمان که صفر  بود پارسال تابستون اومدیم اینجا دیوارا هنوز گچه ...

دوست عزیز اتفاقا کاغذ همیشه مد هست نگران نباش کاغذ خیلی تمییزتر وراحت تر ه ومدام هم با مدروز پیش میره وطرحهای بروز میاد والانم که خیلی‌ها خونه های مدرن میزنن بستگی به انتخاب شما داره به نظر من هرچه ساده تر شیک تر ورومدتر هست من الان خونم خیلی مینیمال ومدرن هست امادوساله کاغذ زدم وخیلی خیلی دوستش دارم چون کل سالن وهال مشترک رو کلاسفید زدیم سفید باطرحهای  مات اکلیلی خیلی لوکس نشسته  مثلا نزدیک بشی ودقت کنی متوجه میشی کاغذ هست ازدور یه سفید براق ولطیف  هست که توشب خیلی جلوه بیشتری داره خلاصه میخواستم بگم طرحهای مینیمال هم هست که خیلی شیک وروز هست تمییز کاری بعد ازرنگ خیلی سخته ولی کاغذ نه وماندگاری بالایی هم داره من یه دست ازاین گردگیر های دسته دار میکشم بدون هیچ اگه گرد وغباری باشه میره تمام بدون زحمته خلاصه کاغذ  انتخاب خوبی هست 

کاغذ دیواری نسبت به رنگ قشنگ تر و بروز تره ولی معایبش بیشتره هم بعد یه مدت دلو میزنه هم نمیشه تمیز ک ...

عزیزجان بنظرم بستگی به جنس کاغذ داره اول وبعدنصاب وچسب یکی از اتاقهای ما بیشتر از  پنج سال هست کاغذ هست مث روز اول تکون نخورده هال پذیرایی هم دو سال بیشتره اونم مشکلی نداشته واز رنگ خیلی دیرتر کثیف میشه بستگی به  نگهداری هم داره من خوب مراقبت کردم البته لک هم بایه دستمال آروم کشیدن پاک میشه باز هم نظران فرق داره ومحترم 

فقط پشت کاغذ  ،دیوار نم دار  وخیس نباشه بعضی خونه ها دیوار نم کشیده مثلا جایی ازاون که اینجوری واقعا کاغذ ضرر هست باید اول اون دیوار  مشکلش برطرف بشه کامل بعد کاغذ بشه فک کنم برا رنگم همینجوریه که نم خراب میکنه کارو