2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745230 بازدید | 44821 پست

خروجی چند روزه من زیاد بود پاکسازی دم عید هست مثلا دوساک لباس  کل خانواده که دادم جایی استفاده بشه و کشوها تقریبا خالی شد ویه مقدارکم خرید جدید  پوشاک داشتم جایگزین خروجی ها فعلا کنترل کردم ورودی کم بوده خداروشکر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز بالای کمد دیواری تا حدود زیادی سبک شد. باز جای کار داره که روزها وهفته های آینده باز بینی ...

ریسه های تزئیناتتو اگه استفاده نمیکنی بذار بیرون عزیزم 

هنوزم هستن کسانی که از اینها استفاده کنن 

من داشتم،موقع اثاث کشی دادم پسرم برد مدرسه برای تزیین کلاسشون،موقع ایام دهه فجر

❌لایک❌
من امروز بالای کمد دیواری تا حدود زیادی سبک شد. باز جای کار داره که روزها وهفته های آینده باز بینی ...

ریسه ها رو بده به کسی که دانش آموز داره ترجیحا پیش دبستانی یا کلاس اول 

اون دوره هر روز درحال برگزار کردن جشن هستن و از هرگونه لوازم تزیینی استقبال میکنند

ققنوس

توی یک ماه گذشته چندتیکه ورودی لباس داشتم برای خودم،که دوتا تیکه اش حس میکنم خرید هیجانی بوده 😬و حس سنگینی میکنم !فعلا نگهشون داشتم ببینم چیکار میشه کرد،البته یکیش سلیقه خودمه و مورد پسندمه فقط ی جزییات ریزشو دوس ندارم

ولی ی شومیز گرفتم به پشنهاد همراهم که همون روز هم پشیمون شدم،با اینکه الان خیلی رو خودم کارکردم و خیلی دقت میکنم تو خریدام ولی خب گاهی پیش میاد🚶

سلام عصرتون بخیر، 

چندتا تیکه ظرف نو که هدیه بودن گذاشته بودم برای فروش که یکیشون فروش رفت. برای اولین باره چیزی رو میفروشم و خوشحالم. 

دیروز موقع پیاده روی متوجه شدم زیره ی کفشم پاره شده و قابل تعمیر نیست و میره خروجی. 

یه بلوز بافت دارم که سفیده ولی نمیدونم چرا لک های زرد افتاده روش که با شستن تمیز نشد. این زمستون زیر مانتوی سرکارم میپوشمش بعد میذارم خروجی. 

ورودی؛ یه ماگ هدیه گرفتم. شاید بذارم برای هدیه به کسی شایدم نگهش دارم چون سرکار لیوان شخصی میبرم و ناخواسته شکسته میشه. 

نمیدونم چرا نمیتونم پست ها رو لایک کنم ☹️