2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745599 بازدید | 44826 پست
دوستان  خونه ما یه واحد آپارتمان که صفر  بود پارسال تابستون اومدیم اینجا دیوارا هنوز گچه ...

هرکس یک سلیقه ای داره ولی من کاغذ دیواری بسیار پسندم هست

حتی خونه ی جدیدی که اومدیم هم کاغذ دیواری کردم 

ققنوس
دوستان میشه این سوال من رو جواب بدین ممنون میشم  دم عیذی واجبه

کاغذ دیواری ساده بزنید از اون مدلا که شلوغ نیستن طرحای خیلی قشنگی داره

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من کاغذ دیواری دوست ندارم 

درباره شال و روسری من خوره داشتم ی عالمه روسری دارم مال ۱۰ سال پیش هم هستن ولی سالم 

کلی کفش مجلسی پاشنه دار .

امان از تنوع طلبی که بعداً آدم پشیمون میشه 

خدارو شکر لوازم آرایش خیلی وقته نخریدم صدای همسرم دراومده خخخخ

دوست دارم پول جمع کنم ولی با پول کم چیزی نمیشه خرید نزدیک ۷ تومن پارسیان دارم طلافروشی برنداشت 

نمیدونم با پول کم میشه چیکار کرد 

ربع سکه هم مثل اینکه غیربانکی زیاد شده 

همه میگن نیم سکه بخر ولی پولم نمی‌رسه دوست دارم برای دخترام سرمایه گذاری کنم

هرکس یک سلیقه ای داره ولی من کاغذ دیواری بسیار پسندم هست حتی خونه ی جدیدی که اومدیم هم کاغذ دیواری ...

تازگی کاغذ دیواری کردین چه مدلی و چه رنگی 

سپردیم به خودشون یا با سلیقه خودتون 

با وسیله خونه ها هم میشه یا نه 

کثیف کاری داره یا نه چقدر زمان میبره 

ی عالمهههههه شارژرو‌سیم‌اینا واس کامپیوتر و لبتاب اینا واقعا نمیدونم چکنم....تو این ده سال ک نیاز نش ...

نگه دار چون شارژر و کابل زود از بین میره بعدا جایگزین میکنی فقط مرتب جمعشون کن بذار داخل کارتن بذار انباری

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام من کاغذ دیواری دوست ندارم  درباره شال و روسری من خوره داشتم ی عالمه روسری دارم مال ۱۰ سال ...

منم زیاد کاغذ دیواری دوست ندارم ولی چون وسیله های خونه هست میگم با ابنا رنگ کردن سخته و وقتشم ندارم

یه سس شکلات که تاریخ اش گذشت وچندبار بیشتر استفاده نشد ویک دبه ترشی که خراب شده خروجی تا اینجای روز ...

سیر و با پوست بذار تو کیسه پارچه ای بذار تو یخچال چند ماه میمونه خیلی بهتر از فریزره

دوستان میشه این سوال من رو جواب بدین ممنون میشم  دم عیذی واجبه

کاغذ دیواری نسبت به رنگ قشنگ تر و بروز تره ولی معایبش بیشتره هم بعد یه مدت دلو میزنه هم نمیشه تمیز کرد... هم اینکه میگن بعد یه مدت خودبه خود خراب میشه

پس چکار کنم

رنگ کن

رنگ روغنی نیمه مات یا مات که یخورده رنگ نخودی یا رنگ طوسی توش میریزن که یکم از سفیدی در میاد  هم میشه تمیزش کرد هم اگه خوب نگهداری کنی ده سالی میمونه 

وسایلاتم میچینی وسط خونه سفره یکبار مصرف میکشی روشون 

اگه نقاش حرفه ای هم بیاری یک هفته یا کمتر تمومش میکنه

تازگی کاغذ دیواری کردین چه مدلی و چه رنگی  سپردیم به خودشون یا با سلیقه خودتون  با وسیله ...

مدل ساده گل های آبی ریز داره 

سلیقه خودم بود کثیف کاری هم اصلا نداشت یکروزه اومدن زدن و رفتن اشغال هم نداشت

خارجی بود و قابل شستشو

وسایل هم بود فقط همه چیزو آوردیم وسط و فرش رو جمع کردم چون دیوارها باید خالی باشن دور و اطرافشون هم باز باشه توی کار اذیت نشم

ققنوس
کاغذ دیواری نسبت به رنگ قشنگ تر و بروز تره ولی معایبش بیشتره هم بعد یه مدت دلو میزنه هم نمیشه تمیز ک ...

ما خونه قبلی پنج سال کاغذ دیواری بود آخرش هم خراب نشد 

اگر منظورتون مدت خیلی طولانی باشه خوب رنگ و.. هم نیاز به تغییر پیدا میکنن

کاغذ روغنی قابل شستشو هست من قشنگ با لیف توری و یکم کف تمیزش میکردم

ققنوس
ما خونه قبلی پنج سال کاغذ دیواری بود آخرش هم خراب نشد  اگر منظورتون مدت خیلی طولانی باشه خوب ر ...

چقدر خوب 

اون بحث خراب شدنش و فکر کنم اینجا دیدم که انگار بعد سه چهار سال لوله میشده خود به خود و باز میشده

شاید چسب یا خود کاغذش خوب نبوده!