2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734998 بازدید | 44643 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواردی که از کامنت شما یاد گرفتم: بعد از کیف زرد، کیف نارنجی هم نخریم😂 یه ساعت بخریم که طبق ...

دقیقا همینه 

ی نتیجه گیری کلی ک بعد میلیونها تومن پول حروم کردن بهش رسیدم این هس که:

لباس و کیف و کفش رنگ جیغ  نخرم

مانتو سرخابی خریدم فقط یکبار پوشیدم

شومیز نارنجی خریدم تابستان فقط یکبار پوشیدم 

کیف قرمز و نارنجی خریدم فقط یکبار دست گرفتم اخه رنگهای جیغ درسته اول کار قشنگه ولی زووود دل ادمو میزنه.. چشم ادمو میزنه واسه همین از دیدنش سیر میشیم زود..

کلا رنگ های خنثی مثل سفید و مشکی و کرمی و طوسی خیلی بهترن برای انتخاب رنگ استایل❤️❤️❤️❤️

دقیقا همینه  ی نتیجه گیری کلی ک بعد میلیونها تومن پول حروم کردن بهش رسیدم این هس که: لباس ...

اینجور وقتا که آدم دلش میخواد رنگای دیگه رو هم امتحان کنه، باید یه خواهر یا رفیق پایه،که تیپت به هم نزدیک باشه،داشته باشی تا هی با هم لباس عوض کنی😄

تو سبک زندگی پایدار این مورد خرید دست دوم یا تاخت یا قرض گرفتن خیلی توصیه شده برا کاهش زباله و حفظ محیط زیست ولی خب تو فرهنگ ما اصلا جا نیفتاده ، خیلی سختمونه بخوایم لباس کسی دیگه رو بپوشیم، 

و اکثرا فقط با آدم های نزدیکمون حاضریم اینکارو بکنیم، من خواهر که ندارم ولی یکبار فقط از خواهرشوهرم لباس مجلسی قرض گرفتم

منم همین حس رو دارم متاسفانه.. فک میکنم کم دارم لباس و همین حس باعث ورودی های اشتباه میشه

من الان کلی لباس نوی استفاده نشده دارم ک همینجور نو مونده 

پارسال ۲ تا چمدون لباس نو دادم به ی تازه عروس چون استفاده نمیشد 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

خانما ی سوال 

آیا در مورد خرید مایحتاج خونه هم باید مینیمال رفتار کرد؟

مثلا خوراکی و موادشوینده و .....

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
دقیقا همینه  ی نتیجه گیری کلی ک بعد میلیونها تومن پول حروم کردن بهش رسیدم این هس که: لباس ...

درسته منم قبلا میخریدم ولی الان خیلی وقته نمیخرم طبق مد ودل هم پیش بریم کمد پرمیشه وجیب خالی😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
الهی که همیشه سلامت و خوشبخت باشید 🌹🌹خیلی کار خوبی میکنید همین اول راه ، خودتون رو سبکبال میکنید م ...

مرسی عزیزم همچنین شما❤️❤️❤️درسته و انشالله دیگه هیچ وقت وستیل اضافه نخرم😅

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
تپلی جان ماشالله چیکار کردی❤❤❤ به به با پستت حالم جا اومد.اولش طولانی بود نخوندم 🤭🤭باز دوباره برگ ...

مرسی عزیزم😍❤️❤️

ولی شاید اینا برخلاف من برای شما کاربردی باشه عزیزم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
خانمای مینیمالیست بیایید بگید چند دست مانتو و شلوار و کلا لباس بیرونی دارید؟

دو سوییت،یه پالتو چرم،یه مانتو تابستانی

خانما ی سوال  آیا در مورد خرید مایحتاج خونه هم باید مینیمال رفتار کرد؟ مثلا خوراکی و موادشوین ...

من خودم این سبکی خریدمیکنم: شوینده ها رو ۴لیتری میخرم تا۶ماه بسمه،رب گوجه هم ۵کیلویی میخرم که اونم۶ماه بسمه،شامپو وتاید رو چهارتاچهارتامیخرم وقبل اینکه تموم شن جایگزین میکنم،گوشت ومرغ رو هم مصرف دوسه ماه میخرم،سبزی قرمه ای وکوکویی وآش وسوپ رو هم اندازه ی چندوعده میخرم مثلا۴ وعده فقط،حبوبات هم هرکدوم رو یه کیلو میخرم زیادنمیخرم فقط شیشون رو پرمیکنم همین،برنج هم که خودمون داریم،میوه هم هفتگی میخرم وبه هیچ عنوان دور ریز ندارم.بقیه خورده ریزارو هم لازممون بشه درحدنیازمیخریم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810