2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735031 بازدید | 44645 پست

بچه ها باداداشمم صحبت کردم گفتم کفش وکتونیات رو ببخش به یکی نوهستن حیفه چراخاک بخورن قبول کرده ولی هنو استارت نزده😁آخ کشوی لباسش🔪🤕هی اینجا جون میده برا پاکسازی🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دو سوییت،یه پالتو چرم،یه مانتو تابستانی

چقدر عالیییییییی

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما ی سوال  آیا در مورد خرید مایحتاج خونه هم باید مینیمال رفتار کرد؟ مثلا خوراکی و موادشوین ...

این بستگی به سبک زندگی و درآمد و شغل و... داره

تو سبک زندگی مینیمال که میگن بله باید خرید مایحتاج خونه هم مینیمال باشه، ولی یکم غیرواقعی هست

مثلا یه نفر شغلش پروژه ای یا فصلی هست، شاید مجبور بشه تو دورانی که درآمدشون بالاس یه سری اقلام رو عمده خرید کنن مثل برنج و خشکبار و...

یه نفر هم کارمنده و با خرید ماهانه راحتتره

بنظرم این مورد به کدبانوگری و مدیریت خانم خونه بستگی داره😄 فقط مهمه که اسراف نشه به هیچ وجه و مصرفمون هم طوری باشه زباله کمتر تولید کنیم

من خودم این سبکی خریدمیکنم: شوینده ها رو ۴لیتری میخرم تا۶ماه بسمه،رب گوجه هم ۵کیلویی میخرم که اونم۶م ...

ممنونم عزیزم بابت توضیحات کاملتون💜

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
خانمای مینیمالیست بیایید بگید چند دست مانتو و شلوار و کلا لباس بیرونی دارید؟

من تو لباس مینیمال نیستم ولی الان یه ساله که دارم بهترمیشم 

💥💥💥 چالش امروز: در یخچال. اگه بگین رو در یخچالتون چی میذارین خیلی کمکم میکنه. 💥💥💥

طبقه ی آخر یه شیشه آبلیمو،یه سس،گلاب

طبقه ی وسط ظرف دارو و یه ظرف مربا و پنیر

طبقه ی اول که کوچیکتره جاش هم شربت 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
طبقه ی آخر یه شیشه آبلیمو،یه سس،گلاب طبقه ی وسط ظرف دارو و یه ظرف مربا و پنیر طبقه ی اول که کوچیکت ...

قبل دو تا مگنت کوچیک رو در یخچال داشتم که گذاشتمشون خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
ساعت مینیمال تو یه پیج دیدم خیلی خوشم اومد

وای میدونی چندساله تو ویریین ساعت فروشی دنبال این ساعت بند باریکم🥺دوستم داشت انقدخوشم میومد

تاید رو من سه کیلو یا چهارکیلویی میخرم

اونم خوبه سعی میکنم این دفعه اینطوری بخرم ازنظرزباله یه بسته بهتراز۴بسته اس...

ساعت مینیمال تو یه پیج دیدم خیلی خوشم اومد

بند چرمی خیلی خوبه😍👌

البته من صفحه گرد بیشتر دوس دارم

یه زمانی خیلی ساعت میخریدم اتفاقا جنازه چندتاشو هنوز دارم🤐

تصمیم گرفتم بدم بچه هام بازی کنن کرمشون بخوابه 

2810