2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735022 بازدید | 44645 پست
خب خانما تقریبا پاکسازی های منم تموم شد😁💪 تک تک نمی نویسم،در حالت کلی اکثرشو دادم به کساییکه به د ...

تپلی جان ماشالله چیکار کردی❤❤❤

به به با پستت حالم جا اومد.اولش طولانی بود نخوندم 🤭🤭باز دوباره برگشتم ب خوندن گفتم شاید وسیله ای بیرون گذاشتین که منم داشته باشمش👌👌

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم رسید وسایلی ک خودم گذاشتم بیرون لیست کنم تو کاغذ.

بعد الان همزمان دارم تاپیک رو از اول میخونم ب پست های خودم رسیدم اصلا ی سری چیزها رو ک نوشتم گذاشتم خروجی،نمیدونم چیا هستن؟کدوم وسیله؟

یعنی چقدر وجودشون تو زندگی من کم ارزش بوده ک دیگه حتی یادم نمیاد داشته باشمشون.

اگر بخوام لیست بگیرم خییییییییلی زیاد میشه خرده ریز شاید ی گونی خروجی داشتم.

پس الکی رو کاغذ نمیارم✌️

خانمای مینیمالیست بیایید بگید چند دست مانتو و شلوار و کلا لباس بیرونی دارید؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

سلام عزیزان

خروجی این چند روز پرده آشپزخونه که پاره شده بود رو تکه کردم واسه تمیزکاری 

عکس از گوشی پاک کردم

دو دست لباس گذاشتم دیوار واسه فروش امیدوارم سریع بره

در رابطه با خرید گوشت هم چون با من نیست قانون خاصی نداره

راستی ۱۰۰۰تا عکس هم از حافظه گوشیم پاک کردم آخیییش

من هر روز ب گوشی سر میزنم و عکس های اضافی رو پاک میکنم🤭🤭

از هر رویداد،یا اتفاق خاص یا مراسم و دو یا سه عکس ب نظرم کافیه یا اگر خیلی مهمه ۱۰ عکس.

همه پوشه هارو سر میزنم.الان ۱۵۰۰ تا عکس هست ک فک کنم ۵۰۰ تاش اضافیه

حالا خونه خواهر منو ببینید که واویلاست تو کشو آشپزخونه همه چی هست نایلون فریزر ، کش مو، دستگیره، ا ...

خیلی بده ک از اعضای خانواده ادم اینجوری باشه..غریبه رو ادم میتونه کمتر بره خونش ،یا حتی رفت و امدو قطع کنه..ولی نزدیکان رفت و امد میکنی ولی عذاب میکشی

خانمای مینیمالیست بیایید بگید چند دست مانتو و شلوار و کلا لباس بیرونی دارید؟

مانتو روزمره سه تا دارم که دوتاش رو گذاشتم کنار و فرصت دادم تا بعد خروج بدم 

شلوار هم دو تا مشکی پارچه ای  هست

پالتو هم یکی دارم 

مانتو مجلسی هم یکی دادم بدوز خیاط

مانتو روزمره سه تا دارم که دوتاش رو گذاشتم کنار و فرصت دادم تا بعد خروج بدم  شلوار هم دو تا مش ...

چقدر مختصر و خوب 

حالا من همیشه فکر میکنم لباس کم دارم هی دوست دارم بخرم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
۱مانتو بلند.دوتا مانتو شومیزی.یک دست کت و شلوار ۳تا  شلوار جین.۳تا پارچه ای ی بارونی.ی سوییت

پس چرا من همه ش حس میکنم لباسام خیلی کمه 

چطوری این حس رو از بین ببرم؟

ی سوال از خانم های مینیمالیست شما برای چند روزتون گوشت و مرغ و ماهی میخرید؟

من باید خیلی گریه کنم ،مامانم هر وقت میان اول در یخچال و باز میکنن،بعد کلی غصه میخورن که چرا فریزر خالیه ،تو اولین فرصت آنچنان پرش می کنن که من از فروردین هنوز گوشت و مرغ سبزی دارم 

2810