2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736784 بازدید | 44690 پست

مینیمالیست نیستم یهو تاپیکو دیدم اومدم بگم یه زودپز که قابلمه نداشت با یه پنکه سالم و یه توستر سالم رو مخم بود براش جای مناسب نداشتم گذاشتم دم در سبک شدم😄😄

درخواست دوستی نمیپذیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه تاپیک قدیمیه ولی من از ۱۰ ساله زندگیم همین سبکه،هیچوقت هیچ اضافی نگه نداشتم،شما بگو حتی برنامه های گوشیم که استفادم نیست پاک کردم خونه زندگیم که بماند😍🙃

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
منم ب همین خاطر اومدم توی این تاپیک از لحاظ وسایل خونه و دکوری و ظرف و ظروف کااااملا مینیمال هست ...

خوب شما که زیاد می خریدید شرایط چطور بود مثلا پوست عالی  دارید؟خیلی شیک پوش هستید؟می خوام بگم اگه از نتیجه راضی بودید نیازی به تغییر نیست مگر اینکه بگید نه چون از بین تمام لباس هاتون مثلا سه چهار دست بیشتر می پوشید وبقیه انچنان کاربردی ندارند یا فلان وسیله بهداشتی تاثیرش با بودونبودش یکیه

شادی صدام کنید
خوب شما که زیاد می خریدید شرایط چطور بود مثلا پوست عالی  دارید؟خیلی شیک پوش هستید؟می خوام بگم ا ...

اره 

هم شیک پوشم اینو همه بهم میگن

پوستم هم خداروشکر نسبت ب سنم شادابتره

خوب شما که زیاد می خریدید شرایط چطور بود مثلا پوست عالی  دارید؟خیلی شیک پوش هستید؟می خوام بگم ا ...

ولی از همه لباسهام استفاده نمیکنم

معمولا سه چهار دست بیشتر استفاده میشه

ولی از محصولات مراقبتی پوست از همشووون استفاده میکنم

اوه تاپیک قدیمیه ولی من از ۱۰ ساله زندگیم همین سبکه،هیچوقت هیچ اضافی نگه نداشتم،شما بگو حتی برنامه ه ...

اینجا همه عاشق یادگیری چیزای جدیدیم ،لطفا بیشتر بگید که ماهم ایده بگیریم ، مثلا درمورد خونه و لباس راهنمایی کنید

اینجا همه عاشق یادگیری چیزای جدیدیم ،لطفا بیشتر بگید که ماهم ایده بگیریم ، مثلا درمورد خونه و لباس ر ...

ببین وقتی یه چیزی بهت انرژی منفی میده سریع رفعش کن میبینی چقدر حالت بهتر میشه،برای مثال من هرفصل کمدتکانی دارم،کمد خودمو بچه هام شوهرم،لباسی که کهنه شده باشه یا دیگه سایزش نباشه نگه نمیدارم،لوازم آرایشی همینطور هرچی که استفادمه نگه داشتم،کشوهام همشون فقط لوازمین که قابل استفادن،ببینم یه چیزی خرابه یا ناقصه سریع باید تعمیر بشه،درکل دست به انداختنم خوبه و معروفم  به تلنبار نکردن الکی😁

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹