2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737071 بازدید | 44690 پست
دوست عزیز خروجیها برای پارسال بوده که همزمان با خوندن تاپیک بود که  شامل ریمل خشک شده  پ ...

اره منم دارم

اتفاقا دو تاشو هم دارم بزرگ و کوچیک😄

من ولی خیلی دوسشون دارم بعد این همه سال هنوز خرابم نشدن،

تو بزرگه لوازم آرایشی که کمتر استفاده میکنم مثلا برا مجلسا رو گذاشتم (پالت سایه، رژ گونه، کرم پودر، لاک ها،فر مژه، سایه ابرو، تل و...)

تو کوچیکه وسایل خرده ریزه که هیچوقت براشون جای مشخصی پیدا نشد مثل ( ناخن گیر بزرگ و کوچیک، نخ دندان، باطری ، کش مو ،کلیپسم که درمیارم،آینه کوچیک و...)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی لوازم ارایش:

یه افتر شیو مردانه تاریخ گذشته 

یه رژلب شاین دار که بوی خیلی خیلی بدی داشت

یه عطر مردانه که از بوش بدم میاد

یه ریمل بی رنگ که اصلا نمیدونستم به چه دردی میخوره

یه رژلب که رنگش بهم نمیاد

چندتا گیره مو که ۶ ساله استفاده نشده

یه کرم سوختگی پای بچه که کیفیت نداشت

من پارسال دختر عمه ام مغازه لوازم ارایشی باز کرد واسه اینکه حمایتش کنم رفتم ازش کلی خرید کردم جو گیر شدم یه جورایی. اخه من اصلا ارایش نمیکنم فقط ژل ابرو و رژلب و ریمل استفاده میکنم ولی کلی وسایل اضافه ازش خریدم امروز که به لوازم ارایش رسیدگی کردم دیدم بعضی هاش و یک بارم استفاده نکردم ولی دلمم نمیاد بندازم دور. چیکار کنم

در ضمن امروز متوجه شدم کلی لوازم مراقبت پوستی دارم که استفاده نکردم و این یادم انداخت مدتهاست به خودم نرسیدم تصمیم گرفتم از فردا هر روز صبح که بیدار میشم یه چند دقیقه ای برای رسیدگی به پوست و موهام وقت بذارم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
عه؟ من پارسال کلی پولشودادم از اینستا خریدم میله داره داخلش  البته بعدش پشیمون شدم گفتم ک ...

تو بقچه های زیپی خیاط دوز جهازم😁

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

کل لوازم آرایشی من:

کرم ضدآفتاب

رژ۲۴ ساعته و یه دور لب

یه ریمل و خط چشم

سایه و پنکک و پودرفیت که مادر همسرم خریدن فقط تو مراسما استفاده میشه

یه لاک که برای دخترمه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خروجی لوازم ارایش: یه افتر شیو مردانه تاریخ گذشته  یه رژلب شاین دار که بوی خیلی خیلی بدی داشت ...

من از بین لوازم آرایشیام، هر چیزی که بدونم کیفیتش خوبه ولی استفاده نمیکنم میدم به دخترخواهرشوهرم ۱۸ سالشه 

مثلا یه رژ داشتم رنگش بهم نمیومد دادم بهش اون استفاده میکنه،یا ژل مرطوب کننده خریدم ولی درگیر اگزما شدم به دردم نخورد دادم به اون

ببین اطرافت اگه کسی هست که باهاش صمیمی هستی و اهل استفاده از لوازم آرایشه ، بده بهش

حسرت خیلی چیزها در مورد عروسی رو دلم مونده بود ولی از وقتی با این تاپیک آشنا شدم دیگه برام مهم نیست ...

آره دوستم منم دقیقا مث خودتم مهم الان و حالِ خوبی هست که داری❤️😘

فداتشم عزیزم حال خوب این روزهامو مدیون شما وبقیه دوستان این تاپیکم که بهم انگیزه میدید😘😘😘

عزیزی🌺🌺🌺

شما و بقیه دوستان هم باعث دلگرمی هستین❤️

لوازم مراقبتی و بهداشتی من:

ژل شستشوی صورت

میسلار واتر

کرم آبرسان

کرم ویتامین سی

کرم مرطوب کننده

کرم شب 

کرم دست و پا 

سرم تقویتی سریتا برای مژه و ابرو

سرم مو سریتا بعد از حمام

هفته ی پیش که دخترم مدرسه بود رفتم سراغ وسایلاش سه کیسه ی بزرگ ورق باطله چرک نویس ساله پیش عروسکای خراب شده شکسته تخمرغ شانسی ها ک همشو نگه داشته بود گلایی ک خشک کرده بود برگایی ک از درختا چیده بود دفترهای سال های قبل و کلی خرت پرت دیگه رو انداختم رفت یعنی کلا براین معتقده ک هیچ چیزو نباید دور انداخت یه روزی لازم میشه...

چند روز بعد ک دید وسایلاش نیست یه ساعت گریه کرد و قهر کرد بعدش یادش رفت انقد احساس سبکی میکردم با دور ریختن اونا😆

چند روز قبلترم یه کوه لباس سالمه نپوشیده دادم به مستحق الان همه کمدام ترتمیزه 

هفته ی پیش که دخترم مدرسه بود رفتم سراغ وسایلاش سه کیسه ی بزرگ ورق باطله چرک نویس ساله پیش عروسکای خ ...

به به عجب حاااال خوبییییییی

🤗🤗🤗🤗

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵