2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737137 بازدید | 44691 پست
من الان شصت صفحه از کتاب در باب زندگی مینیمالیستی فومیو رو خوندم که اگه خوشم اومد کل کتابو بخرم،ولی ...

کلا ماهایی که اینجا هستیم اکثرا این کتاب ها رو بارها خوندیم

برای همین نتیجه گیری ها رو اینجا میگیم

منم با شما موافقم بجای کتاب همین تاپیک از صفحه اول خوانده بشه بسیار جامع و کامل هست

ققنوس
❤️❤️❤️ چه خوب که پیشنهاد دادی. عالیه چالش امروز لوازم آرایشی. من هنوز فرصت نکردم خروجی دیروز رو ...

من لوازم آرایش فقط یه بی بی کرم دارم یدونه هم رژ و مداد فقط ولی عطر وادکلن واسپری زیاد از هر کدوم دوسه تا دارم😣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان شصت صفحه از کتاب در باب زندگی مینیمالیستی فومیو رو خوندم که اگه خوشم اومد کل کتابو بخرم،ولی ...

من کتابش رو خریدم الان ۲۰۰ و خورده ایش رو خوندم کتاب خوبیه ولی ب اندازه کتاب ماری کوندو جذاب نیست.

همش از محصولات ایفون تعریف و تمجید میکنه.

ولی نکات خوبیم داره.کتاب ماری کوندو جذاب تره بیشتر ب ادم انگیزه میده.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام خوب در مورد چالش لوازم آرایشی اتفاقا دیروز کشو رو مرتب کردم 

سه تا کرم نصفه داشتم مصرفشونو تو  اولویت گذاشتم و تموم شدن موند یکی که پُرِ میاد تو مصرف

قبلا سایه خرید عروسی رو گذاشتم خروجی

😵‍💫 راستش تا یه جایی نوشتم اما پاک کردم چون زیاد بود و از حوصله عزیزان خارج اما هر چی داخل کشو هست تو چرخه مصرف

به جز چند تایی که با خودم کنار اومدم میزارم خروجی

سلام خوب در مورد چالش لوازم آرایشی اتفاقا دیروز کشو رو مرتب کردم  سه تا کرم نصفه داشتم مصرفشون ...

نوشتن خروجی برای خانم های تاپیک لذت بخشه

اگر دوست داری بنویس برامون 

ققنوس

سلام  یه مینی واش داشتم  همون  اوایل  هم که خریدم زیاد برام استفاده نداشت. نو مونده بود.  دیروز تو دیوار فروختم. رفت جای درست چون دیدم کسی که خرید واقعا براش کاربرد داشت. خیرش ببینه  

خانما همسر من سال ۹۹ میرفت کلاس سنتور یه سنتورم اون موقع خرید بعد کلا ولش کرد الان یکساله که حتا سنتور و دستم نزده نواختن باهاشم بلد نیس ولی ردش نمیکنه میگه میخوام برم دوباره کلاس سنتور. ولی فک نکنم هیچ وقت فرصت کنه بره بنظرتون بهش بگم بفروشه؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
نوشتن خروجی برای خانم های تاپیک لذت بخشه اگر دوست داری بنویس برامون 

دوست عزیز خروجیها برای پارسال بوده که همزمان با خوندن تاپیک بود که 

شامل ریمل خشک شده 

پالت سایه ۲۴ رنگ تاریخ گذشته

یه سری گیره و کش مو 

مداد آرایشی (یادم نیست بقیش و در طول سال هم خروجی بوده که چون تک توک بوده اینجا نگفتم)

امسال هم یکی از کیفهای لوازم آرایشی که خراب بود

راستی چمدون آرایشی که موقع خرید عروسی خریدم 😶هم هنوز هست تو انباری همینطور نمیشه بذارم خروجی همسرم دلخور میشه تو فکرمه بدم دخترم کش و گیره و تلهاشو بذاره هم اون ذوق میکنه هم به مرور خراب میشه میره خروجی🫣

خانما شما چی از این چمدون کوچیکا دارین؟

صحبت لوازم ارایش شد:

ریمل/رژ/خط چشم/کرم پودر/ضدآفتاب/سایه دو رنگ

سایه دو رنگ شک دارم یا دفعه بعد نمی خرم یا تک رنگ می خرم.

لاک ندارم.بهداشتی فقط اسکراب وکرم مرطوب کننده دارم.

دوستم امروز گفت آبرسان هم بخر نمی دونم بخرم یا نه.

از تزئینات مو یه کلیپس دارم یه کش مو

ناخن گیر+قیچی+موچین

قبلا گفتم تکراری ولی هم تاپیک جلو می ره هم جدیده برای دوستان تازه وارد

شادی صدام کنید
دوست عزیز خروجیها برای پارسال بوده که همزمان با خوندن تاپیک بود که  شامل ریمل خشک شده  پ ...

من ندارم.دوتا کیف ارایشی دارم یکی اش قاعدتا اضافه است به خودم زمان میدم که بذارمش خروجی.

شادی صدام کنید
منم مدتها بود مینی واش لازم داشتم و دیشب از دیوار خریدم خیلی خوشحالم،نکنه بمن فروختید🤭🤭🤭

دوتا اقا اومدن بردن اینجا برا کار اومدن تنها زندگی میکردن. یکیشون چند بار از همسرم پرسید شلوار  و پیراهن هم میشوره؟    مال شمام مبارک باشه عزیزم 

خانما همسر من سال ۹۹ میرفت کلاس سنتور یه سنتورم اون موقع خرید بعد کلا ولش کرد الان یکساله که حتا سنت ...

اگه مطمئنید که کلاس نمیره پیشنهاد فروش بدید

ولی اگه همسرتون مخالفت کردن شما اصراری نکنید دیگه چون جزو وسایل شخصی ایشون هست