2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736598 بازدید | 44687 پست
کسی برا چالش امروز پیشنهاد نداره؟ بریم دوباره سراغ آشپزخونه؟ کابینت شوینده ها و ...؟  من وسای ...

باشه من همه رو زیر سینک گزاشتم نامرتب..ولی ی باکس جدید کنار سرویس زدیم مرتب میکنم عکس میفرستم

خانما من برای خودم برنامه ریختم تا یک ماه اینده همه خونه رو تمییز کنم برای همین با چالشا جلو نمی رم😅مثلا دیروز کابینت قابلمه هامو سر و سامون دادم،البته من رسما انقلاب کردم😂بعد تموم شدن لیست خروجیارو می دم،میخوام رکورد بزنم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اول تاپیک تا صفحه ۹۰۰ خوندم خیلی نظرها و اخلاق هاتو دوست دارم همسرت دقیقا مثل همسر منه،تموم اون ...

یه مکالمه ای امروز بین منو شوهرم پیش اومد،یاد شما افتادم،

دیدم شوهرم داره از تو پلاستیک بازیافتیا که بعضی از خروجیارو توش میریزم میگرده🤦 هر چند ثانیه یبار میگفت: اسپند دودکنو چرا انداختی؟ عهههه این سیما لازم میشهههههه!! و...

بهش گفتم تو خونه لازمم نمیشه اگه تو لازمت میشه ببر باغ برا خودت اسپند دود کن،اون پیچ و سیمارو هم ببر هواپیما بساز😂(با خنده گفتم)

همه رو برگردوند تو پلاستیکش گفت: نه لازم ندارم،دیگه به این نتیجه رسیدم دورمو شلوغ نکنم،هرچی لازم داشتم برم بخرم اعصاب خوردیش کمتره تا کلی بگردم دنبال یه پیچ و فنر و سیم و... میخوام از این به بعد مثل تو وسیله نگه ندارم!!!

انقدررررر تعجب کردم از حرفش 

شوهر منم مثل اکثریت مردا یه ماکسیمالیسته تمام عیاره،هیچی رو نمیذاشت بندازم بیرون، حتی یبار یه تیشرتش که پاره بود رو نذاشت بندازم بیرون میگفت تو خونه تنم میکنم( البته که هیچوقت تنش نکرد)

خلاصه میخوام بگم تغییر تو مردا به مرور رخ میده، من هفت ساله دارم وسایل اضافه رو خارج میکنم،هیچوقت یهویی پاکسازی نکردم(این مورد رو تو اخرین پادکستی که گوش میکردم راوی کتاب تاکید داشت یهویی نباشه)

کاری که من میکردم تو این سالها،هیچوقت بدون اجازه به وسایل همسرم دست نمیزدم،هر چی خواستم خروجی بزارم ازش اجازه گرفتم، 

هیچوقت کل وسایلش رو یکهو پاکسازی نکردم، هر ماهی یا هر هفته ای، فقط یدونه وسیله اش رو حذف کردم

برا خروجی وسایل آقایون،از بی اهمیت ترین وسیله ها شروع کردم،چیزایی که صددرصد مطمئنم بودم وابستگیش کمتره،به مرور رفتم سمت وسایل مهمترش

میدونی اگه بخوایم با لج و لجبازی این کارهارو پیش ببریم، یه حس بی ارزش بودن دست میده بهشون که ببین اصلا من و خواسته هام برا همسرم مهم نیست...

عزیزم برا خودت چالش بزار تا عید، فقط برای وسایل خودت و بچه هات، بعد هر بار که یه قسمتو مرتب کردی هی تعریف بکن پیش شوهرت که ببین چه مرتب شده ادم کیف میکنه و... از این حرفا( ابدا اسمی از وسایل اضافی همسرت نبر)

خلاصه شوهر من بعد هفت سال امروز علنا اعلام کرد تغییر کرده😂 نمیدونم شما چند ساله ازدواج کردید،ولی امیدوارم زودتر به خواسته دلت برسی😍

سلام من امروز تمام درهای کابینت هارو تمیز کردم همرو نگاه کردم،خروجی زیاده ولی باید یواش یواش اینکارو بکنم.

فعلا ی ظرف در دار پلاستیکی گذاشتم خروجی.

۵ تا ماگ گذاشتم خروجی😍😍

دوتا سیخ جوجه گردان مال فرگازم.

دوتا میله ی همزن که انگار باهاش خمیر رو یکدست میکنه.تاحالا ب کارم نیومده بود پس میذارم خروجی.

یه قابلمه مسی هم کادو بود سایزش خیلی کوچیکه برای برنج مناسب نیست.برای خورش هم نمیشه استفاده کرد چون داخل مس نباید مواد اسیدی مثل رب پخت بشه.انشالله بفروشم باهاش سکه پارسیان میخرم.

اینا خروجی های من

رومیزی های مامانمم نگه میدارم چون هیشکی قدرشو نمیدونه ب جز خودم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام من امروز تمام درهای کابینت هارو تمیز کردم همرو نگاه کردم،خروجی زیاده ولی باید یواش یواش اینکارو ...

دقیقا جوجه گردان فر و خمیرزن همزنو منم می خواستم بزارم خروجی😅اصلا کسی از خمیرزن استفاده می کنه؟

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
دقیقا جوجه گردان فر و خمیرزن همزنو منم می خواستم بزارم خروجی😅اصلا کسی از خمیرزن استفاده می کنه؟

من جوجه گردان رو توی اسباب کشی آخر چند سال پیش گذاشتم خروجی

همچنین تمام خرده ریزهای ماکروفر رو همه رو خروج دادم

حالا برم تو نخ خمیر زن همزن  

❌️لایک❌️

من جوجه گردان رو توی اسباب کشی آخر چند سال پیش گذاشتم خروجی همچنین تمام خرده ریزهای ماکروفر رو همه ...

😂😅خیلی به درد نخورن واقعا

اخرین بار ک بیرون بودیم کیکش رو گذاشتم تو ظرف اوردم. ولی در ترجیحم اینه از بیرون غذا سفارش بدم تو خ ...

چه جالب منم مخلفاتی که کنار غذای بیرون میذارن اگه کسی نخوره میگم نذارن 

قاشق چنگال یه بارمصرف و ... هم همینطور 

چقدر خونواده م حرص میخورن از دست این اخلاقهام😄😄

❌لایک❌
سلام من دیروز نرسیدم با چالش پیش برم ی کشو هم قرار بود تمیز کنم نکردم. بچه ها من ی کشو تو اشپزخونه ...

منم خیلی وقت پیش چند تا رومیزی قلاب بافی مادرم بهم داده بود و نیاز نداشتم، همه رو بخشیدم به یکی که هم به این کارا علاقه داره و هم میزش بدون رومیزی بود 

انرژی برگشتش فوق العاده بود برام و هم اون جای خالی شده رومیزی ها😍

❌لایک❌
روز پاییزیتون بخیر❤️ منم دیروز یه بلوز و دامن دادم  خروجی 😇 و یک میز بزرگ و جا گیر که علی رغ ...

منم یه میز جلو مبلی دارم که خراب شده،گذاشتم پشت در پشت بوم 

همسرم یه مدت میگفت میشه درستش کرد از روز اولشم بهتر بشه!!! 

بعد که دید هزینه ش بالاست بی خیال شد

در عین حال نه میفروشه،نه میبخشه به کسی، و نه تعمیرش میکنه

اینجور موقع ها دود از سرم بلند میشه

چند وقت پیش کمکیم گفت چرا این میز اینجاست،گفتم روش خراب شده و به کارمون نمیاد اگه وسیله داری بیا ببر، طفلک گفت وسیله نداریم ولی برای نوشتن درس و مشق بچه ها خیلیم خوبه!

کاش چیزی که تو دل من میگذشت تو دل همسرمم میگذشت...

یکی یه وسیله "نیاز" داره و نداره حتی پولم نداره ماشین کرایه کنه براش ببره 

و یکی همون وسیله داره تو خونش خاک میخوره ولی استفاده ای ازش نمیکنه نه مادی و نه معنوی

😞😞😞

❌لایک❌
من جوجه گردان رو توی اسباب کشی آخر چند سال پیش گذاشتم خروجی همچنین تمام خرده ریزهای ماکروفر رو همه ...

جوجه گردان فر من،خیلی ضعیفه 

مرغ رو اصلا نمیچرخونه حتی یه مرغ کوچیک 

تابحال بهش فکر نکردم بذارم بیرون!

❌لایک❌