2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736022 بازدید | 44675 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقیقتا خیلی سخته،به خصوص این که خیلی از کتابها نفیسه واقعا دلم نمیاد،باز خودمم که راضی بشم شوهرم نمی ...

درسته واقعا پدرمم هنوزکه هنوزه خیلی از کتابارو دلش نمیاد خروجی بده😅عزیزم می تونید اهدا کنید به یه کتابخونه 

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
چرادیدم عزیزم دست گلتم درد نکنه..سر در نیاوردم ..ی کوچولو توضیح بده

یه جودل بکش ۳۰تا خونه داشته باشه. روزهای ماه ذو توشون بنویس. بعد روزهایی که اون عادت رو انجام میدی تیک بزن. بعد هر روز تو تاپیک بزار ما ببینیم تشویقت کنیم . 

دوتا فکر کنم عادت درنظر گرفته بودی. هر وقت تو آشپزخونه میری اول بری سراغ چن تا تیکه ظرف و بشوریشون و جمع و جور  کردن وسایل رو صفحه کابینت . برا هر کدومشون  جدول جدا بکش. بعد یه جدول ۳۰ خونه کمه. برا هر کدوم ۳ یا ۴ تا جدول ۳۰ خونه بکش. چون طول میکشه ۳ یا ۴ ماه تا کاملا عادت کنی.نمیدونم شایدم زودتر 

من دیروز چالش کتابخونه رو انجام ندادم. امروز با چالش جدید انجام میدم. دو تا کشوی دستمالا و کشوی پاکت فریزری ها و سفره و ...رو مرتب کردم. کشوی پاکت ها که خروجی نداشت. ولی کشوی دستمالا خیلی کم شد. فقط چن تا دستمال موند.

برای کشوهام باید ازین سفره های تو کابینتی بگیرم ولی تا عید میریم خونه جدید اینجا میمونه دست مستاجر. 

ولی بگیرم همینجا بزارم به نظرم بهتره.‌. چون معلوم نیست خودش بگیره یا نه. کابینتمو خراب نکنه یبار...

یه خروجی خیلی خفن داشتم. اینستاگراممو پاک کردم. 

هورررررا👏👏👏👏💪🎉🎊💥🔥💅🤸💃🕺🏵️🌼

ورودی داشتم ولی:

یه بسته پاکت پلاستیکی زیپ دار 

یدونه بقچه زیپی برا پارچه هام که جابجاشون کنم. ولی سایزش ۲ بزرگه باید برم عوضش کنم دوتا سایز ۱ بگیرم.

کسی برا چالش امروز پیشنهاد نداره؟ بریم دوباره سراغ آشپزخونه؟

کابینت شوینده ها و ...؟ 

من وسایل شستشو و بهداشتی م تو سه تا جای مختلفه. 

یک سری شوینده کابینت بالای ماشین لباسشویی 

یک سری شوینده زیر سینک 

یک سری شوینده تو سبد کنار حموم 

اینا رو سرو سامون میدم و خروجی ها رو اعلام میکنم

یه سبدپلاستیکی که توش دستمالای آشپزخونه رو میذاشتم از چند جا شکسته بود دست از سرش برداشتم. به نظرتو ...

نه نایلون خودش بیشتر کثیفی رو نشون میده

آخر شب دستمال بکش 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
کسی برا چالش امروز پیشنهاد نداره؟ بریم دوباره سراغ آشپزخونه؟ کابینت شوینده ها و ...؟  من وسای ...

موافقم

خروجی که ندارم چون تعدادشون سالهاست مشخصه زیاد نمیشن کم هم بشن سریع باید تهیه بشن

ققنوس
منم امروز میخوام کابینت ظروف یکبارمصرف و شوینده سروسامون بدم بچها بیایم عکس قبل و بعد بگیریم بفرستی ...

من یک دوره ای عکس می‌فرستادم

بعد دوستان گفتن عکس ها پاک نمیشه و احتمال اینکه توی سرچ گوگل بیاد زیاده

منزل ما هم با تک تک وسایلش شناخته شده هست بین دوستان و اقوام

بالاخره هفده ،هجده سال همین چیدمان همین ظروف و در بسیاری موارد همین لوازم باعث شناخت میشه

علاقه ندارم عکس ها توسط افرادی جز تاپیک دیده بشه بنابراین عکسی نمیذارم

ققنوس
از اول تاپیک تا صفحه ۹۰۰ خوندم خیلی نظرها و اخلاق هاتو دوست دارم همسرت دقیقا مثل همسر منه،تموم اون ...

غصه نخور عزیزم

درکت میکنم

همسر منم ابزارآلاتش عین ناموسش هستن اینقدر ک روشون تعصب داره و مواظبشون هس

من یه قفسه کتابخونه که توش لوازم التحریر میذاشتم رو مرتب کردم. 

کلی وسیله توش بود که جاش اونجا نبود. یه جور نقطه خطر بود. شیشه مربا و کمپوت و سیخ چوبی و ناخن گیر و مداد ابرو و دکمه و ... هر کدوم رفت سرجاش. کلی کاغذ رفت بازیافت و

دوتا خودکار آبی و یه خودکار چند رنگ رو گذاشتم بدم خیریه

2810