2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736093 بازدید | 44675 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی 

من کلی وسیله جمع کردم که بفرستم شهرستان از شانس خوبم امروز فهمیدم یکی از فامیل هامون اومده از شهرستان زودی زنگ زدم گفتم هرموقع خواستین برین بیاین این وسیله هارو ببرین 

تا حدودی سعی کردم قند کمتر مصرف کنم 

هرچی خوراکی اینا داریم کم‌کم میذارم دم دست تا مصرف بشن تموم بشه تصمیم گرفتم الکی خوراکی اینا نخریم هروقت هوس چیزی کردیم‌همون موقع به مقدار کم بخریم 

یخچالمون قشنگ داره خلوت میشه با این‌کارم 

ورودی هیجانی و غیر ضروری هم شکرخدا نداریم چند وقت

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️

با اینکه لباسای اضافی رو داده بودم بیرون اونروز دیدم دو دست لباس دارم که دیگه نمیخوام استفاده کنم گذاشتم کنار بدم برن

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️

سلام دوستای عزیز؛ 

خروجی این مدت من،

یه بوت که کفش صاف شده بود و باهاش سر میخوردم اول خواستم بدم کفی بذارن بعد دیدم رویه ش هم پوسته شده. یه بافت که روش لاک ریخته بود و چندسال بود الکی تو کمد افتاده بود. 

چندتا جوراب کهنه ی خودم. 

با افتخار از اردیبهشت هیچ لباسی جزء ورودی هام نبود و بسیار خوشحالم. 

ورودی های خونه هم فقط مواد خوراکی و دوتا دستمال آشپزخونه. 

یه مدتی هست که دارم مصرف نون و میوه رو تو خونه کنترل میکنم تا دور ریزی نداشته باشم. فعلا موفق بودم. 

سلام دوستای عزیز؛  خروجی این مدت من،  یه بوت که کفش صاف شده بود و باهاش سر میخوردم اول خ ...

چند وقت پیش کتاب مینی مالیست رو میخوندم نوشته بود یکی از دونویسنده یکسال هیچ خریدی نکرده،یعنی هیچی نخریده.

داشتم فکر میکردم یعنی میشه ما هم ی روز به اون مرحله برسیم تا یه سال هیچی نخریم؟

الان که پست شمارو دیدم یادش افتادم،چقدر عالی که ادم بدون فکر خرید نره حالا چه لباس چه خوراکی و ...

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
چند وقت پیش کتاب مینی مالیست رو میخوندم نوشته بود یکی از دونویسنده یکسال هیچ خریدی نکرده،یعنی هیچی ن ...

چه خوب، کاش ما هم بتونیم این مدلی بشیم.

برای من کنترل ورودی خیلی مهم تر از خروجی ها چون بنا رو گذاشتم رو استفاده ی وسایل موجود تا فرسوده بشن و برن خروجی. 

من قبلا بصورت وحشتناکی لباس میخریدم و خرید لباس برام شده بود یه تفریح، اولش که این سبک رو پیش گرفتم فکر میکردم شاید خیلی نتونم دنباله رو خوبی باشم ولی الان حس آرامشی در کمتر خرید کردن بهم دست داده که دلم نمیخواد به اون روزا برگردم. 

من سه سال پیش مادرشوهرم برام دو دست لباس مجلسی گرفت هردو باهم۲۸۰تومن😶بعد با این دوتا حدود۱۰تا مجلس ...

خیلی کار خوبی کردی😘😘😘

واقعا بهتره تا میتونیم از وسایل و لباسامون استفاده کنیم و زباله تولید نکنیم 

پس حبوباتو تو چی میریزین؟؟من نمیدونم چرا کلی شیشه مربا دارم ک توش خرتو پرته

حبوبات و ارد و لیمو عمانی و قند و سویا و ....شیشه یک شکل دارم برای اینا.و این سه تا جاحبوباتی استفاده نمیکردم گزاشتم خر‌جی

منم قبلا داشتم. توش ادویه حبوبات سبزی خشک و ... میذاشتم. و هر کدوم یجا بودن. و مرتب کردنشون برام سخت ...

شیشه های مک کارتی و دیدین؟من خیلی خوشم میاد ازشون..ب نظرم خیلی شیکه و از مد هم نمیوفته..منم شبیه اونارو گرفتم برای ادویه هام

سلام به همگی  من کلی وسیله جمع کردم که بفرستم شهرستان از شانس خوبم امروز فهمیدم یکی از فامیل ه ...

چه خوبه که تو ورودی خوراکی هم دقت میکنین. منم چن روزه به این نتیجه رسیدم که یخچالو فریزر خالی که شد بعد یرم خرید.