2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736119 بازدید | 44675 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی برا چالش امروز پیشنهاد نداره؟ بریم دوباره سراغ آشپزخونه؟ کابینت شوینده ها و ...؟  من وسای ...

خب منم به پیشنهاد شما صبح رفتم سراغ کابینت شوینده ها که بجز شوینده وسایل دیگم بود

حسابی مرتب شد

خروجیهاش:

یه اسپند دود کن فلزی که خراب شده

چند تا ظرف یکبار مصرف که ببرم زیرزمین تا اسفند شوهرم لازمش میشه

یه پلاستیک که توش بیشتر از بیست تا لولای کمد بود شوهرم گذاشته اونجا🤦 عصر بیاد ببینم میخواد چیکار کنه اینارو

دو تا شیشه بزرگ که شوهرم توش گل بنفشه و روغن ریخته که روغنشو بگیره چند ساله مونده درستش نمیکنه🤦 اینم گذاشتم دم دست امروز یا درستشون کنه یا میریزم دور

مسواک قبلیم رفت خروجی و یه نو از تو کابینت مورد نظر جایگزین شد

سلام من دیروز نرسیدم با چالش پیش برم ی کشو هم قرار بود تمیز کنم نکردم.

بچه ها من ی کشو تو اشپزخونه دارم چند تا رومیزی دارم ک مامانم با دست گلدوزی کرده،حیفم میاد بندازم دور خیلی زحمت کشیده براشون ولی میزم ندارم بندازم رو میز.

کسی جز خودمم قدر زحمت مامانمو نمیدونه که بخوام بدم بهش.

نگهشون دارم یا نه؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

گندم جان حالا این عکسو از من قبول کن😂

این اسپند دود کن برا جهازم بوده،که بعد چند سال استفاده خراب شد.

امروز میخواستم از تو کابینت چیزی بردارم چشمم افتاد بهش اولش خواستم بندازم دور،بعد به ذهنم رسید برا کاشت سبزه عید چیز قشنگیه😁 یا حتی دانه مرکبات بکارم برا هفت سین...

وگرنه دم عید باید ظرف بخرم یا از بیرون سبزه بگیرم...

المنت و سیمهاشو کندم و تمیز شستمش

از امشب هر چی پرتقال و نارنگی و لیمو بخوریم باید از تو دهن بچه ها دونه هاشو دربیارم به امید کاشتن 😂

سلام من دیروز نرسیدم با چالش پیش برم ی کشو هم قرار بود تمیز کنم نکردم. بچه ها من ی کشو تو اشپزخونه ...

راجب این مورد نظری ندارم،چون خودمم چند تا تیکه اینطوری دارم🥲 ولی به مرور سعی میکنم استفاده کنم ازشون

اندازه اش خیلی بزرگه؟ رو اپن هم نمیشه بندازی؟ حداقل یه مدت استفاده بشه بعد ادم عذاب وجدان نداره راحتت ردش میکنه

سلام من دیروز نرسیدم با چالش پیش برم ی کشو هم قرار بود تمیز کنم نکردم. بچه ها من ی کشو تو اشپزخونه ...

من باشم نگه میدارم یروزی بکار میاد 

اگر بکار هم نیومد هنر دست مادره به کی بدی که لایقش باشه؟

ققنوس

در ادامه پاکسازی امروز

بعد از بهم ریختن و مرتب کردن کردن کابینت، خونه رو هم جارو زدم

لباس کثیفا هم دیدم زیاده،ماشینو روشن کردم،که از تو سبد لباسا یه لباس زیرم که کشش خراب بود رفت خروجی

خلاصه از صبح که تاپیک رو چک کردم

تا یک ساعت قبل در حال تمیزکاری بودم، از اثرات انرژی و انگیزه ای که تاپیک میده😄

از اول تاپیک تا صفحه ۹۰۰ خوندم خیلی نظرها و اخلاق هاتو دوست دارم همسرت دقیقا مثل همسر منه،تموم اون ...

عزیزم باور کن اکثریت همسرامون همینن😅من خودم یواش یواش و بدون اینکه همسرم متوجه بشه وسایلو می برم بیرون،اصلا نمی زارم ببینه

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
اخرین بار ک بیرون بودیم کیکش رو گذاشتم تو ظرف اوردم. ولی در ترجیحم اینه از بیرون غذا سفارش بدم تو خ ...

چه عالی من به اینا دقت نکرده بودم از این به بعد حواسمو جمع می کنم🤝

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
از اول تاپیک تا صفحه ۹۰۰ خوندم خیلی نظرها و اخلاق هاتو دوست دارم همسرت دقیقا مثل همسر منه،تموم اون ...

اصلا ناراحت نباش عزیزم منم از این کارا زیاد کردم😎 کلا مردا عاشق آشغال جمع کردن هستن 🙄🤨

وقتی میخوای چیزی دور بندازی و پلاستیک شفافه تو روزنامه بپیچ که معلوم نباشه 😇

یا وقتی کسی خونه نیست ببر سر به نیستش کن😛

البته اگه همسرتون بعدا دنبالش نمیگرده🤔😐

برای خورشید پس از شبهای طولانی

روز پاییزیتون بخیر❤️

منم دیروز یه بلوز و دامن دادم  خروجی 😇

و یک میز بزرگ و جا گیر که علی رغم میل همسرم فروختم همش میگفت میخوام اوراقش کنم تخته درست کنم یکی نیست بگه آخه کجا میخوای تخته بزنی🤔🫤

البته ارزون گذاشتم که زود ببرنش تا لحظه آخر مردد بود که نفروشش وقتی طرف اومد بردش غر میزد و میگفت آخه این بدبخت چیکار به تو داشت😜😁

برای خورشید پس از شبهای طولانی