2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737363 بازدید | 44691 پست
به نظرم من با حوصلگی نیستش. با عرض معذرت بیشتر خودنمایی هست،اینکه نشون بدن چقدر لباس دارن،لباسهاشون ...

اتفاقا منم روش شمارو می پسندم👌چرا باید بخاطر مردم و تفکراتشون بخایم دروغ بگیم یا وانمود به چیزی بکنیم که نیستیم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم اینکه دائم تو فکر این باشیم که لباس یا لوازم خونه رو عوض کنیم حالا یا بخاطر عادت خودمون یا پ ...

من قبلا خیلی تنوع رو دوست داشتم،الان یکی دوساله به لین نتیجه رسیدم تنوع رو دوست ندارم.چیزایی که همون اوایل خریدم مخصوصا وسایل جهیزیه کارایی داشتن باهاشون راحت بودم،بعدها ک به خاطر مد یا تنوع دادن تعویض کردم خیلی پشیمون شدم.

الان دیگه اصلا یهویی تصمیم نمیگیرم وسیله ای عوض کنم.

چند وقت پیش رفتیم فرش ببینیم وقتی فرشارو دیدم کاملا از تصمیمم پشیمون شدم اومدم خونه فکرامو کردم دیدم همین فرش فعلی راحت تره و نیازمون باهاش رفع میشه چراخودمونو بندازیم تو دردسر

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام دوستان پست هاتون خیلی مفید بود برام، خیلی خوبه که وقت میذارید و تایپ میکنید. دیشب عروسی بودیم ...

🌵🌵🌵🌵متنفرم ازین مدل خودنمایی ها 

خودمم تو هیج مراسمی چه قبل ازدواج چه بعدش چه با طرز تفکر امروز و چه روش زندگی قبل هیچوقت اینکارو نکردم.

حتی تو مراسم ازدواج برادرشوهرم کل مراسم یه کت شلوار تنم بود.

درحالیکه خواهرشوهر و دوتاجاری دیگه تو تالار دو مدل لباس عوض کردن بعد دم خونه پدر عروس و پدرداماد هم  یه مدل دیگه پوشیدن ! ( و ما رسمه بعد تالار بزن و برقص از خونه پدرعروس بعدش خونه پدر داماد تا نزدیکای صبح ادامه داره .) 

ولی من فقط رقصیدم و خوش گذرونی کردم بدور از هر اعصاب خوردی.

من فقط موندم اونهمه لباس رو چجوری با خودشون میارن🤔🤔

💃💃💃از تک تک لحظاتمون لذت ببریم💃💃

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
فکر میکردم دوره این کارا تموم شده،،اخه ی زمانی مد بود مثلا وسط عروسی میرفتن هی لباس عوض میکردن🤦🤦خد ...

دقیقا الانم هستن اینطوری تا سه دست هم دیدم🤕

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دقیقا تو این جامعه مصرف گرا دچار سردرگمی میشیم من شاغلم  دو تا بچه زیر ۶ سال دارم از لباسای پ ...

هانی جان منم لباسای پسراولیم که نو بودن رو نیگه داشتم برا پسردومیم استفاده میکنم برا دومی فقط۵دست لباس خریدم موقع خریدسیسمونیش وقتی کسی میدونم میخوادبیاد پیشش لباس جدیدش رو میپوشم وقتی خودمون هستیم لباسای بچگی داداشش رو خیلی ازنظر هزینه به نفعم شد بخداهنوزم نو هستن سعی میکنم بدم کسی که استفاده کنن،ازلباسام خیلی خوب مراقبت میکنم نوی نو میمونن این سری بارداری بهم کمک کرده خریدی نداشتم اگه اون لباسام فروش بره یه مانتوپاییزه میخرم چون مانتوهام کمی تنگ شدن حتماهم سعی میکنم تو آف بخرم چون امسال نوزاد دارم وبیرون نمیرم.ازوقتی که فعالترشدم توتاپیک بشدت روم موثره

بچه ها اومدم خونه ی مامانم،جون میده برای پاکسازی🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی خب من که نوزاد دارم نمیشه.امروز یه لحظه سرسام گرفتم🤕واقعا دورم شلوغ باشه بهم میریزم

من بدبختی اینه تازه اثاث کشی کردیم باید کل یخچالو تمیز کنم گند میکنه لامسب حسم نمیاد تمیز کنم یک بار ...

عزیزدلم اون کلمات منفی مثه" اثاث کشی بدبختیه و ..." رو از دایره لغاتت بذار کنار 

این کلمات واقعا انرژی و ارتعاش دارن که رو همه احساساتت تاثیر میذارن 

❌لایک❌
من بدبختی اینه تازه اثاث کشی کردیم باید کل یخچالو تمیز کنم گند میکنه لامسب حسم نمیاد تمیز کنم یک بار ...

من اینجور وقتا که برام تمیز کردن یخچال یا هرجایی دیگه سخت باشه،اون مقدار پس اندازی که مثلا قرار بوده باهاش یه تکه کوچیک (۶۰۰تا ۱تومن) طلا یا لباس بخرم یا خرج تفریحم کنم،میدم به کمکیم برام کارمو انجام بده گلم 

در کنارش انرژی مضاعفم برای خیلی کارای دیگم

❌لایک❌
نه من همه تکنیک ها رو امتحان کردم. هیچی بهتر از ایجاد عادت نیست.‌ منم همه ابنا رو میدونم ولی حسم نم ...

تکنیک اجازه ندادن به مغز که در لحظه فکر کنه همون تکنیک ۵ثانیه ست

یه کتابیم در این مورد هست از مِل رابینز "قانون ۵ ثانیه"

❌لایک❌
اره به نظرم اون باتوجه به فرهنگ کشور خودش و اقتصاد کشور خودش صحبت میکنه،که برای همه جواب نمیده. مثل ...

ما تو ماه رمضان و مهمونی سال نو،مهمونامو دعوت میکنیم رستوران 

تو ماه رمضان اصولا خونه ی خیلی از اطرافیان دعوت میشیم،بعد ما برای جبران یه دفعه خونواده خودم و دفعه بعد خونواده همسرم رو دعوت میکنیم 

هردو خونواده شامل خونواده درجه ۱و ۲ میشه 

خیلی خیلی راحتترم

هم چون خودم روزه م و هم تعداد دفعات سختمه و هزینه هم برامون کمتر میافته 

ولی تو عیدنوروز یه دفعه ای هر دو خونواده درجه ۱ رو دعوت میکنیم رستوران

خونه عمو و عمه و دای و خاله و ... دیگه نه خودمون واسه ناهار و شام میمونیم نه کسی میاد خونمون بمونه،همون در حد یکی دو ساعتی رفت و آمد.

❌لایک❌