2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737642 بازدید | 44694 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها در مورد مد پایدار چیزی شنیدین؟ لباسایبی هستن که ساده و همیشه مد هستن و رنگشون اکثرا رنگهای خنث ...

من از پیج خانم حمداوی با مد پایدار آشنا شدم،

البته تعریفشون با این چیزی که شما گفتید متفاوته

بچها در مورد مد پایدار چیزی شنیدین؟ لباسایبی هستن که ساده و همیشه مد هستن و رنگشون اکثرا رنگهای خنث ...

بله و دوس دارم این سبکی لباس بپوشم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
من از پیج خانم حمداوی با مد پایدار آشنا شدم، البته تعریفشون با این چیزی که شما گفتید متفاوته

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
برنامه امروزم

این جوری که مرتب و گوگولی نوشتی دلم خواست پاشم خونه رو بسابم 🤧 ولی هعی سرما خوردم جون ندارم

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

برنامه امروزم

خیلی شلوغ نوشتی ونقاشی کردی منم اوایل اینجوری بودم الان دفترم انقدر تمیز ومرتب خودم کیف می کنم.

در ضمن می تونی تودفترچه گوشی بنویسی منظم بدون هدر رفت کاغذ

هفت روز هفته داریم برای هر روز یه قسمت خونه برنامه ریزی کن خرید کنی

یک روز در ماه برای خرید کلی خونه/یک روز در هفته برای خرید هفتگی مایحتاج آشپزخونه مشخص کن.

اول هر ۶ ماه خرید پوشاک /ارایشی وبهداشتی خودت وتعیین بودجه وپس اندازت

روتین کارای خونه با توجه به سبک زندگی مثلا چه زمانی نهار بذاری شام تا چه ساعتی اماده باشه/در ناه چند بار خیاطی کنی چندبار کیک بپزی

شادی صدام کنید
میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم

مد پایدار یکی از زیر شاخه های سبک زندگی پایدار هست، مثل گردشگری پایدار، آشپزی پایدار ، مد پایدار و...

که نگاه کلی این سبک به تاثیر لباسهایی که استفاده میکنیم روی طبیعت هست...

صنعت مد یکی از آلوده ترین صنایع تو دنیاست که درصد خیلی کمی بازیافت میشه

تو مد پایدار میگن باید از لباسهایی استفاده بکنیم که کمترین آسیب رو به محیط زیست میزنه از مرحله تولید گرفته تا وقتی که از چرخه خارج میشه

به عنوان مثال از لباسهایی استفاده بشه که در مراحل ساختش از آب کمتری استفاده شده، به حیوانات اسیبی نزنه(یک نمونه اش چرم) ، از صنایع شیمیایی کمتری استفاده شده باشه که تاثیر منفی رو گازهای گلخانه ای میزارن و کلی مورد دیگه ولی تو کل دنیا کارخونه های کمی هستن که طبق مد پایدار لباس تولید کنن...

بعد پسماند صفری ها تو کل دنیا اومدن یه سری اصول و قواعد گذاشتن برا مصرف لباس مثل این که: کمتر بخر ولی با کیفیت بخر،

قرض بگیر، لباسهایی که پاره شدن رو دوباره با رفو یا کلاژ و... به چرخه برگردون ، دست دوم بخر( که باز اینا هر کدوم توضیحات خودش رو داره مثلا راجب دست دوم خریدن اولویت لباسهای وطنی هست،نه لباسهای وارداتی یا اصطلاحا تاناکورا)

به عنوان مثال، برای تولید یک کیلو پنبه۲۰۰۰۰ لیتر آب مصرف میشه، که این مقدار فقط برای تولید یک تیشرت و یک شلوار جین کافیه...

بعد وقتی چیزی می ریزه چطوری تمیز می کنی؟ سرامیک وپارکت لااقل با یه دستمال تمیز میشن. خونه منم موکت

ببین خب توی اتاقا و هال که وسطاش فرشه اصلا پیش نیومده ۴ ساله رو موکتا چیزی بریزه بیشتر کنارا موکته

ولی اشپزخونه م موکتش خوب نبود ساده هم بود بدون طرح چندبار چیز ریخت اصلا خوب پاک نشد کلا برش داشتم

اینایی که ریز هستن جدیدا میخوام بکنم اونا چیزی ام بریزه پاک میشه با اب و کف 

جاشم که اصلا نمیمونه مخصوصا اگه رنگش خیلی روشن نباشه

خانما یه سوال،ما لباسای بیرون که هرروز نمی تونیم بشوریم،تو کمدم نمیشه لباس های پوشیده شده رو با لباس ...

ما توی اتاق به در کمد دیواری یه چوب لباسی داریم هم اتاق ما هم اتاق بچه ها

چیزایی که پوشیده شده ولی نمیخواییم بشوریم رو اونجا آویزون میکنیم

شاید در ظاهر قشنگ نباشه ولی من اصلا دوست ندارم لباس کثیف رو توی کمد بذارم

کمد خالی هم برای این منظور ندارم

ققنوس