2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737517 بازدید | 44694 پست

خروجی 

۱.در مداد ابرو

۲.مداد آرایشی کوچک شده

۳.براش کهنه

۴.مام تموم شده

۵.لاک خشک شده ( هدیه بوده 😕)

۶.جوراب از اول کشش شل بود خودش نو ولی خب ازش دل کندم

۷.کش شلوار

۸.بند شلوار

۹.۱۰.۱۱جعبه خرما و دوتا مشمبا

۱۲-۱۸ هفت کارت ویزیت

۱۹.۲۰ دوتا بند سوشرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پذیرفتم که لیلی دیلی بلاگره وپذیرفتم شااااید قبل از عکس گرفتن از سینک کلی متعلقاتش جمع می کنه که ...

موافقم باهاتون.به قول دوستمون اولا نباید ازش بت ساخت چون بالاخره اونم ی ادم معمولیه با روش های زندگی خودش‌.

بعد حالا هرکسی که مینیماله مثل ماری کوندو و فومیو ساساکی دقیقا نمیشه مثل اونا عمل کرد چون در  اقعیت هرکس سبک زندگی خودشو داره.

مثلا شما علاقه ب کیک پزی دارین شاید لازم باشه ده تا قالب داشته باشین که از نظر من زیاده،ولی خب نیاز شما هست و باید باشه.

توی مینی مالیست بودن هم حدو مرزی نمیشه تعیین کرد،

هرکس ب روش خودش میتونه مینی مال باشه.

منم مثل دوستمون میخوام خودم الگوی خودم باشم.میشه نکته های مثبت از بقیه یاد گرفت ولی درنهایت خودمون تصمیم میگیریم چقدر وسایل داشته باشیم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

ورودی یک دست لباس برای دخترم💫

خروجی یک بلوز و یک دست بلوز شلوار دخترم که کوچیک شده بودن براش

خانوما همه صحبت هاتون و خوندم و لذت بردم،در رابطه با بلاگر ها واقعا درسته چند وقت پیش خود لیلی ی عکس از کابینتش گزاشته بود،که چیدمانش خیلی خوب بود،بعد تو استوری بعدی چیدمان واقعی شو گزاشته بود که درواقع چندتا وسیله رو چپونده بود تو کابینت،،درنگاه اول خب هرکسی میبینه میگه وای چه خوب چیده کاش منم وسیله هام کم بود،یا کابینتم زیاد بود اینجوری میچیدم...ولی عکس بعد خودش گفت که برای عکس گرفتن خوب و خلوت چیده بودم،،پس هرچیزی هم که دیدیم باور نکنیم و نخواییم که تقلید کنیم و مثل فلان بلاگر باشیم.قبول کنیم که ما با اون ادم فرق داریم.ی زندگی جدا،شوهر و بچه های جدا داریم.هرکسی بهترین زندگی خودش باشه

بارها دیده شده بلاگر ها چیزی رو نشون میدن درست برخلاف چیزی که هستن در کل بت سازی درست نیست قبلا ت ...

همین ماری کوندو منظورتونه؟؟

اولش متوجه نشدم،بعد ک فهمیدم ماری کوندو رو میگین خیلی جا خوردم!

یعنی واقعا از این روش زندگی خسته شدن یا دلیل دیگه ای داشته که دیگه پیرو این سبک نیستن؟

من خودم گاهی فکر میکنم شاید سالها بعد بخاطر اینکه مثل بقیه نپوشیدم و نخریدم پشیمون یشم و دروغ نگم گاهی سست میشم

بعد میگم هرکس روش خودشو داره دیگه.

دلیلی که خودمو باهاش قانع میکنم اینه که الان که جلوی خریدهای اضافه رو میگیرم سالها بعد زحمت کمتری متحمل میشم از همه بابت.

لازم نیست بیشتر از حد معمول بشورم و بسابم و جا بجا کنم و...

ماری کوندو واقعا الگوم بود🤣🤣خیلی خیلی جا خوردم

نمیشه بخرم ولی فعلا نپوشم🥴  بذارم هروقت یکی انداختم اینو بپوشم

عزیزم ماها بعضی وقتا ارزوی داشتن چیزی رو میکنیم وقتی دست نیافتنیه خیلی دنبالشیم همین ک ب دست میاریم میبینیم اونی نیست که میخواستیم،یا خیلی زود از چشممون میوفته.

ولی اگر خیلی خیلی دوس دارین بخرین دوتا پالتو یا مانتو بذارین خروجی.

به نظرم ۵ تا پالتو زیاده،مگر اینکه زیاد بیرون برین و لازم باشه پالتو متنوع داشته باشین.

یک _اینکه نسبت به همسرش توی استوری ها خوب صحبت نمیکنه خانمی که مدعی هست با پاکسازی بیماری روحی خودش ...

سلام منم این کاراش رو نمیپسندم مخصوصا رفتار با شوهر ، ولی از پاکسازیاش استفاده کردم و دارم سعی میکنم آنفالو کنم 🤭

همین ماری کوندو منظورتونه؟؟ اولش متوجه نشدم،بعد ک فهمیدم ماری کوندو رو میگین خیلی جا خوردم! یعنی و ...

دقیقا تو این جامعه مصرف گرا دچار سردرگمی میشیم

من شاغلم 

دو تا بچه زیر ۶ سال دارم از لباسای پسرم برای دخترم هم استفاده میکنم هیچکدوم رو به رنگ خاص محدود نکردم 

پسرم لباس رنگ گلبهی سبز و بنفش هم داشته که الان برای دخترم استفاده میشه

بیشترین خرید دختر کوچولوم تواین ۲.۵ سال پیراهن بوده .شاید خیلی از نزدیکان خودم حتی مادرم به این کارم خرده گرفته ! 

۳ دست مانتو شلوار اداری دارم که در طول هرماه استفاده میکنم شنیدم که همکارا گفتن برای خودش خرج نمیکنه ! خب تا وقتی سالم و قابل استفاده هستن برای من ارزشمندن.

در حالیکه خودم میدونم این خصلت تو وجودم نیست اما حرفشون ازین به بعد به روشهای مختلف تکرار میشه و تو جمعهاشون راجع بهش صحبت میکنن!

قبل مینیمال بودن لباس زیادی داشتم از هممممه چیز خیلی زیاد 

اولای تاپیک راجع بهش نوشتم. 

👀👀👀ما همیشه توسط اطرافیان قضاوت میشیم! 

💎حال خوب خودتون رو ملاک و روش زندگیتون قرار بدید. 💎

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
همین ماری کوندو منظورتونه؟؟ اولش متوجه نشدم،بعد ک فهمیدم ماری کوندو رو میگین خیلی جا خوردم! یعنی و ...

حس کردم بخاطر بچه ها و همسرش دیگه نمیتونه مینیمالیست واقعی باشه

مثل همه ی ماها

احتمالا بچه هاش بزرگ شدن و وسایل بیشتری می‌خوان ریخت و پاششون بیشتره

البته مخالفینش حرفهای دیگه ای میزنن( طرز فکر اونا اینه که ماری کوندو فقط نویسنده و فعالی بوده که خواسته خودش و نظم دهنده هاش رو معروف کنه و در باطن مینیمالیست نبوده)

خودش هم خیلی توضیح نداده فقط گفته دیگه مینیمالیست نیستم و می‌خوام از جریان زندگیم لذت ببرم

چند خط اول برداشت من هست از آخرین تصاویر و مصاحبه ش

الان خودش و همسرش فقط کارخونه و فروش رو اداره میکنن

ققنوس

مادر من شصت و هفت سالشه

از سن کم مینیمالیست بوده

من سی و پنج سالمه و یادم نمیاد جز سبک مینیمال زندگی دیگه ای داشته باشم

هیچکدوم هم پشیمون نشدیم

تازه روز به روز خوشحال تر هستیم

دغدغه تغییر نداریم

تو بازار چشم و هم چشمی بیرون توی خونه هامون آرامش برقراره

ولی من یک ایراد بزرگ دارم اینه که هرچیزی که دارم رو بسیار دوست دارم

و میترسم از این دوست داشتنه که خدای نکرده وابسته اشیا نباشم

ققنوس