2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737449 بازدید | 44691 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندتا رژ داری؟ کدومشو بیشتر استفاده میکنی؟ چندتاشو بیشتر از یکماهه استفاده نکردی؟ چندتاشو بیشتر ا ...

کیف لوازم ارایشم همیشه مرتبه 

ی رژ  ی ریمل ی برق لب ی ضدافتاب و ی لیفت ابرو

همین 

کل آرایش من

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

روز پاییزیتون به کام😘

منم امروز یه کابینت تمیز کردم مقداری سنجد داشتم گذاشتم دم دست که خورده بشه سبزی خشکها رو دو ظرف یکی کردم 😏

بعضی هاش که قدیمی تر بود آوردم دم دست استفاده کنم ظرفای ادویه ها رو پر کردم 

چند تا قوطی رفت خروجی 😇

یه مقدار وسایل خیاطی داشتم که لازمم نمیشد گذاشتم برای دوستم که خیاطه رفت خروجی

یه جفت جوراب همسرم که پاره شده بود و یه دفتر که تموم شده بود😎

برای خورشید پس از شبهای طولانی
وای این قضیه دقیقا مشکل اساسی من با شوهرمه نمیدونمم چیکار کنم

دوست عزیز قرار نیست همسرتون بفهمه که شما مینیمال شدی🙄 

باید یواشکی کار کنی😜 

پولو بگیر ولی به جای رخت و لباس  پس انداز کن اگه کمه😊

اگه زیاده طلا بخر باهاش😎

برای خورشید پس از شبهای طولانی

سلام به همه مینیمالیسم های عزیز خودم خداقوت به همگی

من متاسفانه یه هفته کرونا گرفتم نشد بیام اینجا سربزنم تازه منی که استارت پاکسازی رو زده بودم تو ذوقی خوردم نشد تو این مدت کاری کنم فقط حرص خوردم امروز بعد از یه هفته دوتا خروجی داشتم سطل زباله که اضافی بود و یه کتری شیردار که اونم چندسال بود داشت خاک می خورد ولی هنوز دوتا کارتن که تو اتاق گذاشتم کلی وسیله توشه که بفروشم و بندازم سرجاشون هستنن😬😬😬😬

دوستان من از وقتی مینیمالیست شدم لباس و وسایل خونه خیلی کمتر میخرم و همسرم پول اضافی که بابت اونا قب ...

هرچند وقت ببرش بعنوان صرفه جوییهایی که کردی حتی شده یه سکه پارسیان بگیر برای آیندت پس انداز کن

و سعی کن ذهنش رو آماده کنی

باهاش صحبت کن 

و از مباداهایی که ممکنه تو زندگی هرکس پیش بیاد حرف بزن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

خانما امروز موفق شدم یکی از آشفتگی های ذهنی خودمو تموم کنم😁💪

چندسال بود درگیر انرژی منفی و ازارهای دوسه نفر بودم،حتی اینجام گفتم🙄همیشه به خودم می گفتم من چرا باید تحت تاثیر این افراد باشم؟چرا باید اجازه بدم انرژی منفی کسیکه من اصلا هیچ جوره قبولش ندارم اینقدر آزارم بده آخه😣ولی خب واقعا ته دلم آروم نمی شد که نمی شد

ولی امروز یهو دیدم خودم از این افراد هیولا ساختم و واقعا قلبا اینارو قبول کردم❤️خیلی به ارامش رسیدم و این ارامشو برای شما هم آرزو می کنم❤️❤️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
همین ماری کوندو منظورتونه؟؟ اولش متوجه نشدم،بعد ک فهمیدم ماری کوندو رو میگین خیلی جا خوردم! یعنی و ...

به نظر من نباید جوری باشکه حس کنیم محروم شدیم از چیزی🤔مینیمالیست قراره زندگی مارو بهتر کنه نه اینکه باعث بشه فکر کنیم فلان خوشیو از دست دادیم،البته این نظر منه😅

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
سلام دوستان پست هاتون خیلی مفید بود برام، خیلی خوبه که وقت میذارید و تایپ میکنید. دیشب عروسی بودیم ...

به نظرم اینکه دائم تو فکر این باشیم که لباس یا لوازم خونه رو عوض کنیم حالا یا بخاطر عادت خودمون یا پز دادن🤪😅فقط باعث میشه خودمونو درگیر یه جور وسواس فکری بکنیم و اذیت بشیم،همین

البته تنوع خوبه ولی اینجور دائم در حال تغییر و تحول بودن فقط باعث ازاره😬