2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737698 بازدید | 44694 پست
در رابطه با کامنت بالاییت، منم با اینکه هفت سالیه با این سبک آشنا شدم ولی شاید حدود هفتاد درصد تونست ...

من اول ازدواج کردم ی سجاده خوشگل خریدم و تمام.

مادرشوهرم تماااااام چیزایی که تو سربازی به شوهرم داده بودنو اندازه یه کارتن خیلی بزرگ بود داد بهم گفت اینا مال شوهرته باشه خونه خودتون.

توش کلی مهر و سجاده و تسبیح و این چیزا بود من چنننند سال نگه داشتم.تا پارسال ک با اینجا اشنا شدم دادم به خودشون.

منم ایده ای برای سجاده ندارم عزیزم ببینی بقیه نظری دارن استفاده کنیم.

این سجاده هم من احتمالا دور میندازم واقعا براش کاربردی پیدا نکردم کسی هم نمیشناسم ب کارش بیاد

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خانوما  من ۹تا مانتو  ۳تا پاییزه  ۵تا پالتو دارم  میدونم تعدادش زیاده هااااا ...

به این فکر کن برای خرید تک تک مانتوهات همینطوری یه دلیل داشتی که خریدی بالاخره دوستشون داشتی که خریدی دیگه من که میگم نخر مگر اینکه دوتا مانتو بذاری خروجی

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در رابطه با کامنت بالاییت، منم با اینکه هفت سالیه با این سبک آشنا شدم ولی شاید حدود هفتاد درصد تونست ...

بعد کاملا موافقم ما تا حد زیادی میتونیم دوربرمون رو خلوت نگهداریم ولی چون به صورت جمعی(خانواده)زندگی میکنیم نمیشه همه رو مینیمال کرد.

ی سری چیزام واقعا دست ادم نیست

مثلا شوهرمن پرنده داره هرچقدر خواهش میکنم بفروشه قبول نمیکنه

یا کلی پیچ و مهره و این چیزا داره میگم بیا ب دردنخوراش رو جدا کن میگه هممممش لازم میشه بعدا.

دیگه فقط باید کنار بیام باهاش

در مورد کتاب هایی که می خوندید یا حتی خود لیلی دیلی به نظرم ما فقط می تونیم برداشت خودمون داشته باشیم.سبک زندگی ما متفاوته نگاه مون به زندگی سلیقه مون وخیلی چیزای دیگه ممکنه من چیزی اینجا داشته باشم که شما بگید شادی تو یکسال اینجا هر روز داری انقدر پست می ذاری چطور فلان وسیله ات نذاشتی خروجی واین به خاطر این که شما با سبک زندگی من آشنا نیستید ونمی دونید من چرا علی رغم ادعای مینیمالی ام نمی تونم فلان چیز خروج بذارم یا حتی چرا در فلان زمینه ورودی جدید داشتم

شادی صدام کنید
دو حالت داره، اگه به پولش نیاز دغرید و براش برنامه دارید( مثلا میخواید با فروش اینا وسیله مورد نیازت ...

با همون قیمت پایین میفروشم.به قول دوستان تو چرخه استفاده بمونه بهتره تا بندازیم دور.

به قول یکی از دوستای همین تاپیک تاوان خریدای اشتباهمون همینه که وسایل رو با قیمت پایین باید رد کنیم بره.

من سعی کردم حتی تاخت هم بزنم ولی خیلی زمانبره چک و چونه زدن با افراد.یا چیزی ک میخوام پیدا نمیشه یا چیزی میخوان بامن معاوضه کنن به دردم نمیخوره

کلا نباید عجله کرد   و اینکه فکر نمیکنم کسی که زندگی مشترک و فرزند داشته باشه یک درصد بتو ...

اره به نظرم اون باتوجه به فرهنگ کشور خودش و اقتصاد کشور خودش صحبت میکنه،که برای همه جواب نمیده.

مثلا مهمونامون رو ببریم رستوران،این روش شاید یکی دو بار در سال عملی باشه،بعدها باعث ورشکستگی میشه😂😂

در مورد کتاب هایی که می خوندید یا حتی خود لیلی دیلی به نظرم ما فقط می تونیم برداشت خودمون داشته باشی ...

من پذیرفتم که لیلی دیلی بلاگره وپذیرفتم شااااید قبل از عکس گرفتن از سینک کلی متعلقاتش جمع می کنه که بگه مینیمال بعد که عکس اش گرفت همه چیز بچینه/شاید بگه سه تا روسری داره ولی تو کمد اتاق دیگه اش ده تا روسری داشته باشه برای من اهنیتی نداره من می خوان همون سه تا روسری ببینم حتی اگه به من دروغ بگه.

یا من نمی تونم مثل فلان ادم ژاپنی باشم که حتی اسمشم نمی دونم همسرمم پایه باشم من نمی خوام اون جوری باشم.

همین دیروز دوتا نمکدون خوشگل دیدم که واقعا ناز بودند دلم می خواست داشته باشمشون

در کل هر کدوم ما اون‌چی که برامون قابل درک برداشت می کنیم.

شادی صدام کنید
[QUOTE=316655743]استوری های لیلی رو نگاه میکردم امروز جا اسکاچیش رو عوض کرد با اینکه کاملا سالم بود، ...

به نظرم هرکس تو هر زمینه ای استاد هم باشه باز هم امکان اشتباه کردنش هست.

نباید صد درصد ازش تقلید کرد.

این کارش ازنظر من اشتباه بود.

بارها دیده شده بلاگر ها چیزی رو نشون میدن درست برخلاف چیزی که هستن

در کل بت سازی درست نیست

قبلا توی تاپیک هم اشاره کردم که همین خانم ماری که راجع بهش بارها صحبت کردیم از نظر مینیمالیست ها روش درستی ندارن

باکس و نظم دهنده میفروشن

و بعد از فرزند اخرشون اعلام کردن دیگه مینیمالیست نیستن و می‌خوان از جریان زندگی لذت ببرن

پس ایشون هم نباید الگو باشند

هرکس خودش الگوی خودش رو میسازه

زنی که الگوی من هست مینیمالیسته، کلاسیک میپوشه، خوب حرف میزنه، بجا حرف میزنه ، مرتب و تمیزه و.....

هرجا خواستم حرکتی انجام بدم به الگوی ذهنی خودم مراجعه میکنم میگم خوب خودم اگر بود چه میکرد و چه میگفت

ققنوس
به نظرم هرکس تو هر زمینه ای استاد هم باشه باز هم امکان اشتباه کردنش هست. نباید صد درصد ازش تقلید کر ...

شغلش بلاگر مینیمالیست هست

با همین جمله شروع به فعالیت کرده

هیچکس از پشت صحنه زندگی بلاگری خبر نداره

مگر ندیدیم خانم های بلاگری رو که ادعای عشق و عاشقی داشتن و بعد ها معلوم شده همون روزا درگیر طلاق بودن

کلا نه فقط بلاگر ها که مردم کوچه و بازار هم چیزی که نشون میدن نیستن

ماها اینجا خود واقعیمون هستیم چون کسی ما رو نمی‌شناسه

یک درصد یکی از اقوام اینجا بودن شروع میکردیم به خودسانسوری 

ققنوس
چیشد؟ تموم شد یخچال؟ عادت چی؟؟؟ چه عادتی درنظر گرفتی؟

خدابهت سلامتییییییی بدههههههه...همون لحظه ک یاخدا گفتم بچم خابید پاشدم و سریخچال رفتم تا ی ساعت پیش طول کشید ینی برق افتاداااااااااااا

اگر خریدی باید یک لباس بذاری خروجی اگر بنظرت لباسات خروجی ندارن پس خرید رو کنسل کن و فراموشش کن چی ...

نمیشه بخرم ولی فعلا نپوشم🥴 

بذارم هروقت یکی انداختم اینو بپوشم

به زودی منم مامان میشم😍
به این فکر کن برای خرید تک تک مانتوهات همینطوری یه دلیل داشتی که خریدی بالاخره دوستشون داشتی که خرید ...

بخرم ولی فعلا نپوشم چی؟

آخه خیلی وقته میگشتم دنبالش وپیدا نمیکردم🙈

به زودی منم مامان میشم😍