2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740482 بازدید | 44731 پست
منم خیلی دلم میخواد برم کابینت پاکسازی کنم ولی تماااام وسایلم توی کارتون هست بیشتر از 80 درصدش رو سا ...

کم جا داری؟؟

هر سری بشون سر بزن،،بکارت اومد استفاده کن نیومد بزن دیوار بفروش،

من وسیله ی اضافی ندارم...فقط یسری وسایل کمتر استفاده میشن..لباسا هم خدا رو شکر از وقتی پاکسازی کردم ورودی کمتر داشتم..

یه عادت بدی داشتم ک باید چندتا لباس زیر داشته باشم ،،تا انداختم دور ،،دوتا شیک و سالم بهتر از یه عالم کش خراب😂

تو خونه چندتا وسیله ی بزرگ بی استفاده دارم(میز تی وی،لباسشویی،تخته فرش،موکت،...)😮‍💨😫 که بنظرم خیییلی بد و جا گیرن.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
به قول دوستمون اصل مینیمالیست بودن بر اینه که مصرف گرا نباشیم، اگر وسیله ای میدونم لازم داریم نباید ...

👌👌👌👌👌👌من نسبت به قبل خیلی بهترشدم حواسم هست ورودی الکی نداشته باشم واقعا اینطوری پول هم برکت میکنه🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=] سلام ظرف پلاستیکی من شامل سبد سبزی و نون، جانونی  و تخته خرد کن و ظرف حبوبات ،ظرف غذا و بطری آب ... [/QUOTE]

منم مثل شمام تقریبا

جانونی منم کاملا بدون استفاده مونده بود اونروز میخواستم بزارم خروجی همسرم گرفت تمام ابزارهاشو با خرده ریزها (که من از هیچکدوم سردر نمیارم )رو گداشت داخل جانونی درشم بست خیلی مرتب شدند 😍😍😍

عوضش یه جعبه ابزار خیلی قدیمی وکهنه داشت گذاشتم خروجی😃

کم جا داری؟؟ هر سری بشون سر بزن،،بکارت اومد استفاده کن نیومد بزن دیوار بفروش، من وسیله ی اضافی ندا ...

نه عزیزم به خاطر کم جا بودن نیست من بیشتر از نوزده ساله مستاجرم اولها همه ی وسایلمو باز میکردم و میچیدم تو کابینت ولی بعدها دیگه دیدم هر سال توان بسته بندی ندارم بیشتر از 80 درصد ظرفها رو اساسی بسته بندی کردم والان بیشتر از 10 ساله که اصلاااااا بازشون نکردم و با همون کارتون توی کمد یا کابینت جا دادم ولی خدارو شکر چند ماه دیگه خونمون آماده میشه وتمامشون رو باز میکنم کارتون ها وتمام وسایل اضافی رو میزارم خروجی 

حتی دو تا کمد ودو تا کابینت ومیز و گاز و بخاریهامو وکولر  هم میزارم خروجی انشالله به اضافه یه عالمه ملافه بزرگ که برای اسباب کشی لازم داشتم والبته همه ی پرده ها رو هم میزارم خروجی دارم برای اون زمان لحظه شماری میکنم 

کل ادویه های من: 

پایینی ها به ترتیب
پودر هل
زعفران
دارچین
شنبلیله
فلفل
زردچوبه
پودر گل سرخ

بالا:
نمک
دوباره نمک
نعنا
پونه
وانیل
ترافل برای تزئین کیک
بکینگ پودر

پشت سر اینا هم۵ تا شیشه هستن:
خاکشیر
جوش شیرین
پودرنارگیل
نشاسته
گل گاوزبون
که به جز جوش شیرین بقیه تموم شن دیگه تمدید نمیشن

پونه هم احتمالا تمدید نمیشه دیگه 

شما هم دوس داشتین بگین چقدر ادویه دارین؟ 

نه عزیزم به خاطر کم جا بودن نیست من بیشتر از نوزده ساله مستاجرم اولها همه ی وسایلمو باز میکردم و میچ ...

بسلااامتی عزیزززززم، چه حس خوبیه وقتی باز کنی بچینی😍

منم تا موقع مستاجری بسته بندی یسری لوازم رو باز نمیکردم.چون یکسال بسرعت برق و باد می‌گذشت.

وقتی جا ب جا بشید باید بیای از خروجی هات و ورودی هات بگی،،حتما خیلییی هیجان انگیز میشه.😍😍😍😍

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
بسلااامتی عزیزززززم، چه حس خوبیه وقتی باز کنی بچینی😍 منم تا موقع مستاجری بسته بندی یسری لوازم رو ب ...

چشم عزیزم راستش بیشترین ذوقم برای اینه که بیام گزارش ورودی وخروجی هامو اینجا بگم وبتونم یه خونه مینیمال درست کنم وتماااام چیزهایی که از شما وبقیه ی دوستام تو این تاپیک یاد گرفتم رو اجرا کنم 😅😍😍😍

خانمها شما چقدر ظرف پلاستیکی تو خونه دارید؟من خیلی زیاد دارم همشونم کهنه شدن میخوام عوض کنم ولی نمیخ ...

منم متاسفانه موقع جهاز خریدن کلیییی پلاستیکی خریدم💔ینی بخدا سر این موضوع دوس دارم خودمو بزنم😅

ولی اگه قرار بود الان بخرم فقط اینارو می خریدم

۱۵تا چوب رختی

نظم دهنده های کشو وکابینت

ست سه سایز کاسه اشپزخانه

آبکش و لگن ست چهار سایز

رنده

قیف

آبپاش نان

پارچ

ست مسافرتی

جا قاشقی

فرچه فرش

لگن

چهارپایه حمام

جارو و خاک انداز

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
نه عزیزم به خاطر کم جا بودن نیست من بیشتر از نوزده ساله مستاجرم اولها همه ی وسایلمو باز میکردم و میچ ...

😍وای چ حالی کنی اونروز ک داری میریزیشون بیرون 

من عاشق بیرون ریختن وسایلم🤣🤣

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
سلام به همگی من خیلی وقته دارم مطالب تاپیکو میخونم و فکر کنم ۶۰ درصدش رو خونده باشم قبل تر هر ...

دقیقا عزیزم باید دقت کنیم چیزایی رو خروج بدیم که مطمئن باشیم استفاده نمیشن،مثلا من مطمئن بودم از هواپزم استفاده نمی کنم،پس گذاشتمش خروجی

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
من الان خونم موکت داره فقط 3 تا پادری دارم ولی قراره بریم تو خونه ای که سرامیکه به نظرتون پادری روی ...

من الان خونم سرامیکه می خوام موکت کنم😁الان من جلو حمام و ظرفشویی و داخل و خارج دستشویی انداختم و دوتا هم بزرگ داخل خونه جاهایی که خیلی خالیه😶موکت کنم اون داخل خونه ایارو بر میدارم

دقیقا منم دیروز افتادم به جون حیاط ،تی شکسته ،و چندتا وسیله بازی دخترام ک چند وقت بود تو حیاط بودن آ ...

مستاجریم عزیزدلم 

صاحبخونه گفتن راضی نیستم یه میخ به دیواری زده بشه!

حیاط ما خوبیش اینه هرچی شلوغی توشه همه وسایلیه که استفاده میشه 

فقط اون شلوغ بودنش اذیتم میکنه 

مثلا الان ماشینا و یه موتور و یه دوچرخه نیست همه رفتن سر کار و مدرسه،خیلی حیاط خلوته شده 😇😁

دلم میخواد یه جایی باشه این وسایل اونجا باشه 

❌لایک❌
سلام دوستان،بلاخره امروز نوبت رسیدبه کابینت کوچولوی بالای گاز...مرتبش کردیم ادویه هایی که خیلی وقته ...

فقط جمله طلایی که یه همسر میگه "اره بنداز بره،خونه داره نفس میکشه"

❌لایک❌