2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740286 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل اینجاس همشونو دوس دارم😂

خب دوستم این که خوبه👌

شما بنظرم یه مدت جلوی ورودی هات و خرید های هیجانیتو بگیر و فقط از همین لباس و کفشایی که داری استفاده کن

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
هیدوا جان حیاط دلخواهت تصور کن بهت اطمینان میدم بهش می رسی.من تجربه اش دو بار داشتم.

دقیقا همینی که عکس فرستادم پسندمه حالا باغچه هاش بزرگترم بود چه بهتر ....💞💞💞💞💞💞

منم اتفاقا همچین تجربه هایی رو لمس کردم و به شدت متعجب موندم تا اینکه الان دارم دوره هاشو میگذرونم میفهمم چی به چیه🥰🥰🥰🥰🥰🥰

❌لایک❌
خب دوستم این که خوبه👌 شما بنظرم یه مدت جلوی ورودی هات و خرید های هیجانیتو بگیر و فقط از همین لباس ...

اره دارم همین کارو میکنم ولی متاسفانه خیلی زیادن و کمد خیلی شلوغ شده

یه تایمی سر کار میرفتم و بیرون زیاد میرفتم، لباسم زیاد میخریدم ولی الان همش خونه ام اصلا استفاده نمیشن

حالا ایشالا منم از فردا کم کم شروع میکنم به پاکسازی

اره دارم همین کارو میکنم ولی متاسفانه خیلی زیادن و کمد خیلی شلوغ شده یه تایمی سر کار میرفتم و بیرون ...

هروقت پاکسازی کردی بیا اینجا گزارش بده انگیزیت زیاد میشه😍

منم قبلا کمد و جاکفشیم اصلا جا نداشت ولی به مروز کمترش کردم الان وقتی در کمد رو باز میکنم حسابی کِیفَم کوک میشه  

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خانوما شما هم تعداد تین آیتم هارو اگه دوست داشتین بگین 

مجموع (لباس سَر)😅

من۵ شال،۷روسری،۲مقنعه

مجموع لباس بالا تنه

۸مانتو،۳پاییزه،۲پافر،۳پالتو

مجموع شلوار

۳جین،۲پارچه ای راسته،۲کمرکش مشکی جذب 

مجموع کیف 

۳تا بزرگ،۳تا پاسپورتی 

مجموع کفش 

۱روزمره،۱اسپرت،۱کتونی،۲مجلسی بیرون پوش،۳مجلسی تالارپوش 

(البته خیلی بیشتر بود که کمش کردم)  

مجموع جوراب 

دوتا مشکی واسه همههههه جا جوابه 

به نظرتون تعدادش زیاده؟

به زودی منم مامان میشم😍
هیدوا جان حیاط دلخواهت تصور کن بهت اطمینان میدم بهش می رسی.من تجربه اش دو بار داشتم.

یعنی واقعیت داره؟

دیگه من چقدر به نی نی های خوشگل فکرکنم🥺

به زودی منم مامان میشم😍
خانوما شما هم تعداد تین آیتم هارو اگه دوست داشتین بگین  مجموع (لباس سَر)😅 من۵ شال،۷روسری، ...

شال 2تا مجلسی 🎈🎈

شال زمستونی مهمونی 1دونه موهر 

روسری مهمونی 4تا

دوتا هم شال بافتنی و موهر . بافتنی برای برف و سرما و یدونه موهر که الان روزمره استفاده میکنم

مقنعه 1یدونه که سال تا سال استفاده ندارم امروز میخواستم بذارم خروجی ولی یبار که کربلا رفتم خیلی به کارم اومد حالا نگه میدارم شاید بازم قسمت شد

مانتو🎈🎈

1دست کت شلوار 

2تا مانتو مهمونی

1مانتو روزمره

پاییزه🎈🎈

1سوییت روزمره

1بارانی مهمونی

زمستانه🎈🎈

کاپشن 2تا یکی روزمره یکی مهمونی

پالتو1

شلوار🎈🎈

1 شلوار از کت شلوارم

1پارچه ای مهمونی

1مام استایل تابستون 

1لی روزمره

1نخ پنبه (بعدا جایگزین لی روزمره میشه)

کیف🎈🎈

2تا یکی روزمره یکی مهمونی

کفش🎈🎈

2مجلسی 

1روفرشی 

1پوتین 

1کتونی روزمره 

1کتونی (اگه اون یک به این زودیا پاره نشد بعد عید جایگزین کتونی روزمره میشه)

جوراب 🎈🎈

2 جفت روزمره 

3جفت نو

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

خانوما شما هم تعداد تین آیتم هارو اگه دوست داشتین بگین  مجموع (لباس سَر)😅 من۵ شال،۷روسری، ...

چقدر قشنگ وبا سلیقه نوشتی.تعدادش به نظر من خوب بود

دروست عزیزم من پادری دوتا داشتم که خونه های قبلی استفاوه می شد این خونه لازمم نشد الان تو کمد دیواری.یه پادری هدیه است نگه واشتم برای خونه باغ

در حواب دوست دیگه مون با پیگیری برای درمانتون وبا حس خوب اره عزیزم هر روز به مادرشدنت فکر کن انشاا....که به زودی مامان میشی.

شادی صدام کنید