2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740275 بازدید | 44731 پست
من هرچیزی که تونستم استیل یا جنس دیگه ای تهیه کنم رو جنسی جز پلاستیک خریدم یسری چیزا رو نتونستم پید ...

من فقط لگن وآبکشم استیله اونم دوسه روز پیش گرفتم قبلا پلاستیکی بودن بقیه همه پلاستیکیه فقط خیلی زیاده هر چی دور می ریزم بازم هستن همشونم مورد نیازه 😣هر کاری میکنم مینیمال نمیشن 😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط لگن وآبکشم استیله اونم دوسه روز پیش گرفتم بقیه همه پلاستیکیه فقط خیلی زیاده هر چی دور می ریزم ...

آبکش و لگن

چوب لباسی

ظرفهای نگهدارنده غذا چینی هستن و پیرکس

گیره لباس برای روی طناب فلزی هستن

یسری چیزها هم کلا لازمم نشده که بخوام بخرم که حالا پلاستیکی باشن یا جنس دیگه

شما یه بررسی کن تمام پلاستیک ها واقعا احتیاج هستن؟ یعنی همشون از کوچیکترینش تا بزرگترینش واقعا بودنش واجبه

اگر واجب هستن اسماشون رو توی یادداشت های گوشیت بنویس به مرور جایگزین بخر براشون 

ققنوس

پلاستیک بسیار مضره

و بعد از خروج حتما حتما جزو بازیافتی ها بذاریدش

اگر می‌بینید واجب هست و سالم تغییر ندید چون اینجا ترویج مصرف گرایی نیست

اگر واقعا در حال ازبین رفتن هستن بهتر که جایگزینشون وسیله پایدارتری باشه و کمتر آسیب بزنه به محیط زیست

ققنوس
پلاستیک بسیار مضره و بعد از خروج حتما حتما جزو بازیافتی ها بذاریدش اگر می‌بینید واجب هست و سالم تغ ...

سعی میکنم اونهایی که سالم هستن نگه دارم فقط اونایی که واقعا خراب شدن دوباره بخرم ولی به تعداد خیلی کمتر میگیرم این بار که دوباره کابینتهام شلوغ نشه

من دوست دارم تو حیاط خونم هییییییچ وسیله اضافی نباشه(شلنگ،تشت،موتور همسر و پسرا،دوچرخه پسرا،ماشین هم ...

هیدوا جان حیاط دلخواهت تصور کن بهت اطمینان میدم بهش می رسی.من تجربه اش دو بار داشتم.

شادی صدام کنید
خانمها شما چقدر ظرف پلاستیکی تو خونه دارید؟من خیلی زیاد دارم همشونم کهنه شدن میخوام عوض کنم ولی نمیخ ...

من ده دوزاده تا چوب رختی دارم که الان دو سه تا خالیه همشونم فلزی ضمن اینکه حوله ام وچادر نمازمم به چوب رختی اویزون می کنم

دوستان گفتند کلاه حموم یادمه منم مجردی ام داشتم.واقعا یه سری چیزا الکیه.یادمه مدتی اتو مو وبابلیس واین چیزا باب بود.

کیف گوشی از گردن اویزون نی شد این اواخر بندهای فانتزی عینک.خوب البته نمی شه خرده گرفت همین چیزا دلخوشی های کوپیک ادم هاست نمیشه در جواب هر چیزی ادم بگه کتاب بخون قهوه بخور با دوستات برو کافه.ولی ندالمکان بهتره چیزایی بخریم که کاربردی باشند.

شادی صدام کنید
ببخشید عزیزم من تصمیم داشتم لباس کوهنوردی بخرم. یعنی منظور شما اینه که نخرم؟

من و همسرم کلی لباس و وسایل مربوط به کوه و دوچرخه و سفر و کمپ داریم .

خب چون جفتمون دوچرخه سوار و کوهنورد و اهل کمپ تو طبیعت هستیم استفادمون زیاده .

تازه یه لیست هم دارم که باید بخریم یکیش خورجین دوچرخه برای سفر با دوچرخه هست، عینک دوچرخه و کوهم خراب شده باید بخرم، صندل های طبیعت گردیمون واسه جفتمون از بس استفاده کردیم باید یه نو بخریم، کفش کوه داریم که خب بزرگه برای به سری جاها لازم نیس کفش سبک تر طبیعت گردی، سایبان چادر، و در مرحله ی بعدی به قایق بادی و عینک و ماسک غواصی هم فکر می کنیم 😁 

before i die i want to be happy and make others happy

سلام به همگی

من خیلی وقته دارم مطالب تاپیکو میخونم و فکر کنم ۶۰ درصدش رو خونده باشم

قبل تر هر از گاهی خودم پاکسازی میکردم ولی خب ورودی اشتباه هم کم نداشتم(همشم مربوط به لباس بود)

من ۲،۳ سالی هست ازدواج کردم و از همون اول هیچ وسیله اضافی ای نیاوردم توی جهیزیم و از همه وسیله هام دارم استفاده میکنم 

سوالی که همیشه برام پیش میاد اینه که پیش نیومده براتون وقتی وسیله ای رو خارج میکنید بعدش بهش نیاز پیدا کنید؟ واسه خودم خیلی پیش اومده

یا مثلا در مورد لباسایی که خروجی میذارین، با توجه به اینکه اینقدر لباس گرون شده، اگه اون لباس دوباره نیازتون بشه مجبور میشید دوباره هزینه پرداخت کنین

مثلا من یه سری لباس دارم هم سالمن، هم سایزمه ولی خب خیلیییی ساله دارم و برام تکراری شدن . اونا رو جدا کردم و داخل باکس گذاشتم که چشمم نبینتشون و مطمعنم بعد یه مدت که نمیبینمشون دوباره دلم میخواد برم سراغشون و استفاده کنم. واسه همین نمیتونم خروجی بذارم

خانمها شما چقدر ظرف پلاستیکی تو خونه دارید؟من خیلی زیاد دارم همشونم کهنه شدن میخوام عوض کنم ولی نمیخ ...

من برای حبوبات و برنج و پاسماوری و ادویه سرویس شفق دارم که از اونا استفاده میکنم 

برای نعنا خشک و امثال اینا از ظرف پلاستیکی هایی وه برا ارده و عسل میگیریم استفاده میکنم فقط یه سِت سه تایی خودم برا ماکارونی اینا گرفتم

در حد امکان تازگیا تلاش میکنم ظروف پلاستیکیمو به حداقل برسونم و دیگه نخرم

در موردِ چوب رختی من کلا ۱۶ تا چوب رختی برا مانتو و کاپشن و بارانی و مجلسی و لباسای همسرم دارم و ۶ تا چوب رختی کوچیک برای لباسای دخترم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلام به همگی من خیلی وقته دارم مطالب تاپیکو میخونم و فکر کنم ۶۰ درصدش رو خونده باشم قبل تر هر ...

عزیزم اگه ازشون استفاده میکنی نگه دار

ما لباس یا وسایلی رو خروجی میدیم که مطمعنیم سراغش نمیریم حالا یا از مدلش خوشمون نمیاد یا کهنه شده ...

شما برای شروع میتونی چند تا از لباسایی که کمتر سراغشون میری و دوسشون نداری رو بذاری تو یه ساک یا چمدون بعد بذار بالای کمد دیواری یا انباری اگه تا شش ماه سراغش نگرفتی اونوقت خروجی بذار

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.