2777
2789
عنوان

عشق گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 26 پست
خب پس چرا پسره یادش نره؟؟ چرا سریع بعد کات با سه ماه زن گرف الان این ماه عروسیشه چطور منو یادش رفته ...

یادش نرفته اونم گوشه ذهنش هستی.دیگ یا لج کرده یا هرچی زن گرفته 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
آخه دارم اذیت میشم

میدونم 

خب طبیعیه دیگه .

غم فراق که چیز کمی نیست 

ولی کم کم قابل تحمل تر میشه 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته همسرم دوسدارم تنها چیزی که ذهنم درگیر کرد نفهمیدم مشکلش چیه همین وگرنه مهم نیس دگ

آخه من مشکل دیگه اینه نمیتونم با هیچ پسر وایب خوب بگیرم مثل اون نمیشه برام موندم چطور اون سریع زن گرف چطور میتونم از اول یکی تحمل کنه خاطره بسازه 

بیخیالش بچه هم داری به زندگی جدیدت برس گذشته گذشته

عزیزم من زندگیمو میکنم ولی دست خودم نیست اصلا حتی بعضیا ازش سوال میکنن میخام جواب بدم ناخوداگاه بغض میکنم اشکم میاد

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
یادش نرفته اونم گوشه ذهنش هستی.دیگ یا لج کرده یا هرچی زن گرفته

فکر نکنم خونشون تو روستا میخواد عروسی بگیره تو شهرستان اونم تالار اگه حوصله نداشت میگف عروسی تو روستا میگیرم چطور می‌تونه واقعا حالم بد میشه دستشو میگیره 

فکر نکنم خونشون تو روستا میخواد عروسی بگیره تو شهرستان اونم تالار اگه حوصله نداشت میگف عروسی تو روست ...

سر چی بهم نرسیدید؟ 

عزیزم من زندگیمو میکنم ولی دست خودم نیست اصلا حتی بعضیا ازش سوال میکنن میخام جواب بدم ناخوداگاه بغض ...

بخدا منم اینجوریم بغضم میگیره میرم تو اتاق قربون دلت برم که هنوز نتونستی فراموش کنی🙃🫂

بخدا منم اینجوریم بغضم میگیره میرم تو اتاق قربون دلت برم که هنوز نتونستی فراموش کنی🙃🫂

فداتبشم عزیزم❤.اونم 2ساله ازدواج کرده پیج برادرش باز بود یکماه پیش استوری گذاشت عکس نوزاد خوش اومدی عموجون. نمیدونی چ حالی شدم.

سر چی بهم نرسیدید؟

نامزد بودیم خودم تموم کردم همش بحث دعوا داشتیم خاطره زیاد داشتیم شوخی ولی در عوض خانوادش دخالت میکردن بعد تازه پسره هیچ شغل نداشت فقط اسنپ فکر نمی‌کردم صد سال می‌تونست کار کنه خونه هم اجاره نمیشد سخت میشد ولی خیلی همو دوست داشتیم از این ور فکر میکنم میگم همه چی دوست داشتن نیست خانواده خودش خیلی مهمه من هیچی نخورم فقط خوشحال باشم یا ناراحت به چه دردم میخوره از این ورم میگم تو هر خانواده ای بگیری دخالت میکنن ولی خب بحث هم میکردیم هیچ وقت کوتاه نمیومد همش من باید میرفتم الآنم شنیدم میگن به این زنش اهمیت نمی‌ده لباس اینا براش نخریدن حوصلشو نداره هرچی مهم اینه گرفتش زندگی می‌کنه بچه دار هم میشه

فداتبشم عزیزم❤.اونم 2ساله ازدواج کرده پیج برادرش باز بود یکماه پیش استوری گذاشت عکس نوزاد خوش اومدی ...

خدا نکنه اره زندگی اینجوری میشه یا اون پیگیر من میشه یا منم پیگیر اون