2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740201 بازدید | 44731 پست
به قول دوستمون اصل مینیمالیست بودن بر اینه که مصرف گرا نباشیم، اگر وسیله ای میدونم لازم داریم نباید ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

با لباس مجلسی ام همین کارو میکنی؟ یعنی بعد یک سال اگه نپوشیدی، خروجی میذاری؟

چون ممکنه ادم یک سال مراسم خاصی نداشته باشه ولی سال بعدش داشته باشه

مرسی عزیزم از راهنماییت با لباس مجلسی ام همین کارو میکنی؟ یعنی بعد یک سال اگه نپوشیدی، خروجی میذاری ...

نه لباس مجلسی رو بستگی به تعداد دفعاتی که بپوشم داره،

مثلا لباس شب رو ، سه تا مجلس بپوشم،بعد میزارم دیوار میفروشم یا میدم به کسی

یه لباسو یبار تو مجلس خانواده مادریم میپوشم ،یبار خانواده پدریم، یبارم فامیل شوهرم... 

ولی لباسایی که ساده تره در حد شومیز مجلسی یا پیراهن ساده کوتاه و... که مناسب مهمونی و تولد و بله برون و مثلا اینجور مجلسای کوچیک هست رو با توجه به مدلش،اگه بعد چند بار پوشیدن بدونم تا سال دیگه مدلش قدیمی میشه ردش میکنم، در غیر اینصورت نگه میدارم

مثلا یه پیراهن کوتاه مشکی ساده دارم که شش ساله خریدمش،سه بار پوشیدم و میدونم مجلسی پیش بیاد بازم میتونم بپوشم و الکی هزینه لباس مجلسی که خیلیم گرون شده رو نمیدم(اصل مصرف گرا نبودن و استفاده بهینه از دارایی ها👌)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمها شما چقدر ظرف پلاستیکی تو خونه دارید؟من خیلی زیاد دارم همشونم کهنه شدن میخوام عوض کنم ولی نمیخ ...

ظروف پلاستیکی ک بابت اضاف غذا ک میخام بزارم یخچال حدودا ۴تا ست سه تایی دارم..ک بعنوان خوراک بری دخترام (ظرف خوراکیاشون) هم استفاده میکنم.سبزی خوردن رو توشون میزارم.. 

چوب رختی هم به تعداد لباسای آویزونی،،هر چی خراب بنداز دور ببین اگه کم آوردی بخر ،،نیاز نبود نخر..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من دوست دارم تو حیاط خونم هییییییچ وسیله اضافی نباشه(شلنگ،تشت،موتور همسر و پسرا،دوچرخه پسرا،ماشین هم ...

دقیقا منم دیروز افتادم به جون حیاط ،تی شکسته ،و چندتا وسیله بازی دخترام ک چند وقت بود تو حیاط بودن آفتاب خورده شده بودن.انداختم دور بغیر صندل و دمپایی.

دلم میخاد فقط تو حیاط گلدان باشه و نهایت دمپایی،،

در حالی ک پشت جا پارک ماشین شده انباری،،،مثل:دوچرخه دخترم ک کوچیک شده واسش،لباسشویی ک لازمش ندارم..منقل ذغالی،چندتا سرامیک بزرگ....چندتا قوطی رنگ،...

همسرم اصلاا کارای خرده ریز رو پیش نمیبره،،

راستی عزیزم.واسه شلنگ ،،آویز شلنگ بگیر به دیوار وصل میشه.

خروجی 

۱.جعبه پودر سوخاری بازیافت

۲.جعبه نبات بازیافت رفت بازیافت

۳.مشمبادستمال کاغذی بازیافت

۴.پاکت شیر بازیافت

۵.جعبه قرص رفت بازیافت

۶.قوطی روغن رفت باریافت

۷. دستبند طلایی بدل گوشه اتاق

۸. بشقاب یکبار مصرف بازیافت

۹.بطری نوشیدنی بازیافت

۱۰.انگشتر مشهد نگینش افتاده یه گوشه اتاق

۱۱.انگشتر نقره نگینش افتاده یه گوشه اتاق

هرچی بره بازیافت میدیم غرفه بازیافت ازشون کیسه زباله و شوینده میگیریم 

ظروف پلاستیکی ک بابت اضاف غذا ک میخام بزارم یخچال حدودا ۴تا ست سه تایی دارم..ک بعنوان خوراک بری دختر ...

در مورد چوب رختی ها همون کاری که گقتی کردم عزیزم میخوام الان ظروف پلاستیکی هم همین کار رو بکنم خرابهارو میندازم بره اگه لازم شد میگیرم وگرنه دیگه نمیخرم که کابینتم خلوت بشه

در مورد چوب رختی ها همون کاری که گقتی کردم عزیزم میخوام الان ظروف پلاستیکی هم همین کار رو بکنم خرابه ...

من واسه وسایلم ک قابله استفاده هستن ولی نخوام..اطرافیان رو نگا میکنم ببینم کی نیازش میشه،و تو اون ظرف یه خوراکی میزارم‌،به طرف میگم ظرفشم باشه واسه خودت😁..

من چون خیلی استفاده میکنم میشکنن یا کدر میشن دیگه میره جز خروجیا،،

سلام دوستان،بلاخره امروز نوبت رسیدبه کابینت کوچولوی بالای گاز...مرتبش کردیم ادویه هایی که خیلی وقته استفاده نمیشدن و ریختم دور(فقط قیافه ی رضایت بخش همسرم😁😁😁😁😁) وقتی میگفتم اینوبریزم بره:یه طوری آره میگفت🤣🤣🤣🤣🤣🤣هی میگه خونه داره نفس میکشه🤣🤣🤣🤣 واقعا‌مرتب شد درسته که شیشه ها زیادن ولی خب همشون مصرفی هستن ازین که دیگه وسایل اضافه نیست بینشون خیلی خوبه وکمک کنندست

ازشیشه های رب و اینا استفاده میکنم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من واسه وسایلم ک قابله استفاده هستن ولی نخوام..اطرافیان رو نگا میکنم ببینم کی نیازش میشه،و تو اون ظر ...

منم بعضی از وسایلم رو میدم به مامانم یا خواهرم چون میدونم استفاده میکنن اونا هم هر وقت چیزی لازم نداشته باشن میگن فلان چیزو نمیخوام تو لازمت نیست؟اگه ببینم لازممه به جای اینکه برم بخرم از مال اونا استفاده میکنم 😅

در مورد چوب رختی ها همون کاری که گقتی کردم عزیزم میخوام الان ظروف پلاستیکی هم همین کار رو بکنم خرابه ...

اگه ظروف غذات از اون مدلای چند تایی که داخل هم قرار میگیرن باشه، خیلی مفیده

من یه ست چهارتایی ده ساله از جهازم دارم همیشه استفاده میکنم، وقتایی هم خالی هستن داخل هم قرار میگیره خیلی فضایی اشغال نمیکنه

منم بعضی از وسایلم رو میدم به مامانم یا خواهرم چون میدونم استفاده میکنن اونا هم هر وقت چیزی لازم ندا ...

منم همینطور😂😂

باید بیفتم به جون آشپزخونه (البته تمیز تمیز)فقط یه فکری اومد به ذهنم ک از یسری وسایل خلاص بشم..

منم همینطور😂😂 باید بیفتم به جون آشپزخونه (البته تمیز تمیز)فقط یه فکری اومد به ذهنم ک از یسری وسای ...

منم خیلی دلم میخواد برم کابینت پاکسازی کنم ولی تماااام وسایلم توی کارتون هست بیشتر از 80 درصدش رو سالهاست که ندیدم 

منم الان میرم لباسها رو پاکسازی میکنم حداقل اونا جلوی چشمن تو کارتون نیستن

خانمها شما چقدر ظرف پلاستیکی تو خونه دارید؟من خیلی زیاد دارم همشونم کهنه شدن میخوام عوض کنم ولی نمیخ ...

من تنها ظرف پلاستیکی ک توی خونم دارم

چهار تا کاسه پلاستیکی مارک لمون رنگ سفید  چهار سایز داره ک کاملا کارمو راه میندازه

ی دونه هم لگن پلاستیکی برای داخل حمام

و تمااام