2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740215 بازدید | 44731 پست
خانوما شما هم تعداد تین آیتم هارو اگه دوست داشتین بگین  مجموع (لباس سَر)😅 من۵ شال،۷روسری، ...

عزیزم به نظرم تعداد همه شون جاداره کمتر بشه مثلا تعداد شال ها و مانتوها یا کفش ها...

برا منم به نظر خودم خیلی زیاده باید کمترشون کنم

شال: ۸ عدد (روسری و مقنعه ندارم)

مانتو: ۵ عدد. ۱ بارانی. ۱ کاپشن. ۱ کت جین. ۱ پافر

لباس مجلسی: ۱ عدد

شومیز: ۳ عدد

شلوار: ۵ عدد

بافت و دورس: ۵ عدد

کیف: ۴ عدد. ۱ کوله

کفش: ۲ کتونی. ۲ مجلسی. ۱ دمپایی. ۱ صندل

جوراب: ۴ جفت

اوووه اینجوری که مینویسیم چقدر زیادتره😁 🥴🥴🥴 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما شما هم تعداد تین آیتم هارو اگه دوست داشتین بگین  مجموع (لباس سَر)😅 من۵ شال،۷روسری، ...

شال ۲ تا

مانتو ۲ تا

یدونه پافر یه کاپشن یه هودی و دوتا بارونی که تا آخر امسال یکی از بارونی هامم خروجی میذارم

شلوار دوتا

کفش دو جفت روزمره یه جفت مجلسی

کیف دوتا 

یه شومیز

یه تاب شلوارک دوتا بلوز دوتا شلوار کل لباس خونگیام هستن

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
راستی دوستان شما چند تا پادری تو خونتون دارین؟

من الان خونم موکت داره فقط 3 تا پادری دارم ولی قراره بریم تو خونه ای که سرامیکه به نظرتون پادری روی سرامیک سر میخوره؟برای جلوی همه ی در ها باید پادری بگیرم؟

من الان خونم موکت داره فقط 3 تا پادری دارم ولی قراره بریم تو خونه ای که سرامیکه به نظرتون پادری روی ...

ن عزیزم همون سه تا خوبه بنظرم 

من یدونه جلو ظرفشویی انداختم دو تا جلو سرویس هرکدوم یکی

یکی هم اتاق 

قبلا۷ تا بود کمش کردم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلام به همگی من خیلی وقته دارم مطالب تاپیکو میخونم و فکر کنم ۶۰ درصدش رو خونده باشم قبل تر هر ...

به قول دوستمون اصل مینیمالیست بودن بر اینه که مصرف گرا نباشیم، اگر وسیله ای میدونم لازم داریم نباید ردش کنیم،چون باز مجبوریم هزینه کنیم برای خریدش دوباره

کاری که خودم تو این چند سال انجام دادم این بوده،

راجب لباس: لباسای تو خونه ای رو راحت رد میکنم چون جایگزین کردنش آسونتره،

ولی مانتو و شلوار و کیفو کفش و لباسای بیرونی،اگه پاره باشه یا سایزم نباشه راحت رد میکنم ولی اگه نو باشه و دودل باشم که شااااید یه روزی استفاده کنم، یک سال نگه میدارم،اگر تو این یکسال استفاده کردم که نگه میدارم،ولی اگه استفاده نکردم میذارم خروجی

یا حتی اگه جایگزین کردم قبلی رو میدم خروجی،مثلا کفش اسپرت جدید میخرم میدونم دیگه لنگ کفش نمیمونم...

راجب وسیله منزل: اگر وسیله ای شکست یا خراب شد که میره خروجی، ولی اگه وسیله ای ،ظرفی چیزی رو دو سال استفاده نکردم میدم به کسی که نیاز داره

من سالهای قبل کلی وسیله آشپزخونه رد کردم از مایکروفر گرفته تا هواپز و سرویس پذیرایی و...

چند سال قبل شنیدم یه بنده خدایی البته من نمیشناختمشون برام تعریف کردن،که خونه اش آتیش گرفته تو روستا هستن و وضع مالی خیلی بدی دارن،تمام وسایلشون سوخته بود فقط مرده تونسته بود تلوزیون رو دربیاره

اومدم خونه،تمام کابینتارو باز کردم گفتم هر چی که تا الان یکبارم استفاده نکردم و نو هست باید بدی به این خانواده

از کارد و چنگال پذیرایی بگیر،تا لیوان و بشقاب و کلی وسیله خونه که همه اش نو بود و برا جهازم دادم رفت

الان فکر میکنم میگم خوب بود رفت چون اگه میموند مدلش هم قدیمی شده بود🤐😂

در آخر توصیه ام به شما که هنوز تازه خانه دار شدی و میگی وسیله اضافی نداری اینه، مواظب ورودی هات باش... نمیخواد خیلی رو خروجی تمرکز کنی

بچه ها با اجازه صاحب تاپیک وبا اجازه دوستای عزیزم می خوام هر هفته براتون یه چالش بذارم: بیاین هر هف ...

اتاق خواب من یه فرش، یه میز آرایش و یه سطل زباله داره . روی میز آرایش هم فقط یه آینه کوچک هست. در مینی‌مال تزیین حالت ممکن

با لایک شدن مشکلی ندارم

لیست لباساتون رو گفتید

من فکر کنم با این که خیلی ادعای ساده زیستیم (یا همون مینیمالیستیم) میشه 😁 ولی زیاد لباس دارم...🥲

که خب هیچکدومم اضافی نیستن واسه همین من آمارشو نمیدم،

بنظرم  تعداد لباس و تعداد ظروف آشپزخونه بستگی به سبک زندگی هر شخصی داره

مثلا یه خانم خانه دار با یه خانم شاغل،از نظر تعداد لباس قابل مقایسه نیستن

من خودم چون مهمونی و مجلس زیاد داریم میدونم اگه لباسامو بدم خروجی بعدا میمونم برا لباس( یعنی این مسئله به مرور زمان برام حل شده و فکرمو مشغول نمیکنه) فقط شدیدا مواظب ورودی هام هستم که خرید هیجانی و اضافی نداشته باشم