به قول دوستمون اصل مینیمالیست بودن بر اینه که مصرف گرا نباشیم، اگر وسیله ای میدونم لازم داریم نباید ردش کنیم،چون باز مجبوریم هزینه کنیم برای خریدش دوباره
کاری که خودم تو این چند سال انجام دادم این بوده،
راجب لباس: لباسای تو خونه ای رو راحت رد میکنم چون جایگزین کردنش آسونتره،
ولی مانتو و شلوار و کیفو کفش و لباسای بیرونی،اگه پاره باشه یا سایزم نباشه راحت رد میکنم ولی اگه نو باشه و دودل باشم که شااااید یه روزی استفاده کنم، یک سال نگه میدارم،اگر تو این یکسال استفاده کردم که نگه میدارم،ولی اگه استفاده نکردم میذارم خروجی
یا حتی اگه جایگزین کردم قبلی رو میدم خروجی،مثلا کفش اسپرت جدید میخرم میدونم دیگه لنگ کفش نمیمونم...
راجب وسیله منزل: اگر وسیله ای شکست یا خراب شد که میره خروجی، ولی اگه وسیله ای ،ظرفی چیزی رو دو سال استفاده نکردم میدم به کسی که نیاز داره
من سالهای قبل کلی وسیله آشپزخونه رد کردم از مایکروفر گرفته تا هواپز و سرویس پذیرایی و...
چند سال قبل شنیدم یه بنده خدایی البته من نمیشناختمشون برام تعریف کردن،که خونه اش آتیش گرفته تو روستا هستن و وضع مالی خیلی بدی دارن،تمام وسایلشون سوخته بود فقط مرده تونسته بود تلوزیون رو دربیاره
اومدم خونه،تمام کابینتارو باز کردم گفتم هر چی که تا الان یکبارم استفاده نکردم و نو هست باید بدی به این خانواده
از کارد و چنگال پذیرایی بگیر،تا لیوان و بشقاب و کلی وسیله خونه که همه اش نو بود و برا جهازم دادم رفت
الان فکر میکنم میگم خوب بود رفت چون اگه میموند مدلش هم قدیمی شده بود🤐😂
در آخر توصیه ام به شما که هنوز تازه خانه دار شدی و میگی وسیله اضافی نداری اینه، مواظب ورودی هات باش... نمیخواد خیلی رو خروجی تمرکز کنی