2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737134 بازدید | 44691 پست
این ده تا ماگ من اگر ماگ جدیدی دلم بخواد باید یکی از اینا رو ببخشم به کسی و در اکثر مواقع دلش رو ن ...

ماگ توت فرنگی رو که بخشیدم به خواهر زاده م همسرم برام ماگ چوبی رو خرید که عاشقش بودم و عکسش رو تو اسکرین شات های گوشیم دیده بود

ققنوس

خروجی امروز من دوچرخه ی بچم که اصلن علاقه ای به دوچرخه سواری نداره و کمد مامانمم براش ریختم بیرون تمیز کردم یه عالمه پلاستیک و کاغذ یه ساعت خراب یه تیکه موکت پاره چند تا تو کابینتی تیکه تیکه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ده تا ماگ من اگر ماگ جدیدی دلم بخواد باید یکی از اینا رو ببخشم به کسی و در اکثر مواقع دلش رو ن ...

من ۷۰ تا ماگ دارم عزیزم😅😅😅😅

منم اصصصصصصلا دلشو ندارم حتی یه دونشو بدم ب کسی.

دیگه از پارسال ک با این تاپیک اشنا شدم تقریبا ده تاشو دادم به خواهرم.

هرجا یکی ببینم ک خوشم بیاد خییییلی باخودم حساب کتاب میکنم بعد نزدیک مناسبتی میشه به شوهرم میگم برای فلان مناسبت که نزدیکه برام بخر.

یا میگم نمیخوای همینجوری سوپرایزم کنی؟؟؟

خودش میدونه چی دوست دارم برام میخره.

قبلنا برام لباس و لوازم ارایش و عروسک خریده من واقعا علاقه ای به هیچکدومشون ندارم.

حتی عید نوروزم به جای پول عیدی ماگ میخره برام.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

همین دیشب اتفاقا یکی خریدم😍😍😍😍

اصلا دوست ندارم وابسته به اشیا باشم ولی اینا هرکدوم برام خاطره ای دارن.خیلی دوسشون دارم.

الان شمردم ۵۸ تا بودن.۱۲ تا بخشیدم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

دوستان قابلمه مارک خوب و جنس خوب می‌شناسید معرفی کنید؟

یه بار یکی از دوستان گفته بودن استیل کرکماز،کسی از این جنس داره؟راضی هستین؟

من تا حالا قابلمه استیل نداشتم واس همین اطلاع ندارم اصلا چطوریه،غذا بهش می چسبه یا نه،اگه بچسبه میشه سیم بکشیم تمیز شه یا نه

دوستانی هم که گفتن قابلمه روحی دارن و سیم میکشن و راضی هستن،تابه تون هم روحی هستن؟موقع سرخ کردن سیب زمینی و ... نمی چسبه؟

من روحی هم تا حالا استفاده نکردم

چه مارکی خوبه برای روحی؟کسی کاسیو داره‌؟راضی هستین

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
همین دیشب اتفاقا یکی خریدم😍😍😍😍 اصلا دوست ندارم وابسته به اشیا باشم ولی اینا هرکدوم برام خاطره ا ...

من جالبه یدونه ماگ دارم که اونم هدیه اس و دو ساله دارمش و همش استفاده میکنم ازش

دوستان قابلمه مارک خوب و جنس خوب می‌شناسید معرفی کنید؟ یه بار یکی از دوستان گفته بودن استیل کرکم ...

خواهر من خرید محشره

یعنی یروزی بخوام قابلمه بخرم حتما استیل کورکماز میخرم

ققنوس

ماگ تو خونه ما در حالت زیادش ۶تا بوده 

و هرچی شکسته دیگه جایگزین نشده 

الان کلا ۳ تا داریم 

اگه اینام بشکنن برنامه ای برای خرید نداریم مگه اینکه پسر بزرگم دلش بخواد و بخره

❌لایک❌
توستر نزار خروجی خیلی به درد میخوره مثلا برای من برگردوندن کوکو خیلی سخته تو توستر هم زیزش و هم روش ...

از توسترم راضی نیستم و فعلا هیچ استفاده ای ندارم کیک تو قابلمه روی گاز میپزم

بچه هام بزرگ تر بشن حدود شش سال دیگه اگر بودجه ام کفایت کنه یه فر برقی میخرم زیر گاز میذارم توی کار

اینا تمام وسایل خروجی(ظرف و ظروف چینی که صفحه های قبلی عکسشون دادم) همه رو یکی از همشهرهای توی برنامه دیوار دیده بود یکجا خرید تا چند دقیقه دیگه میاد میبرتشون و یک کابینت خالی خالی شد🥰🫠

ماهی تابه دو طرفه  دارم چند ساله استفاده اش نکردم اونم اوایل خیلی استفاده می‌کردم یه چیزایی هس ...

منم تابه دو طرفه دارم یه بار استفاده کردم هم خیلی زیاد سنگینه هم اینکه شستنش مکافاته وقت برگردوندن هم روغن ازش میریزه رو گاز اصلا برام کاربردی نیست 

من ماهیتابه دو طرفه رو خیلی مصرف میکنم برای کوکو ، ته چین و یوقتایی کیک قابلمه ای بپزم بعد تابه ها ...

تابه دو طرفه من از هم جدا نمیشه مارک دسینی هست 

میخواستم بدونم مارک ماهیتابه شما چیه که جدا میشه ؟اگه دسینی هست راه جدا کردنشو بلدی به منم لطف کن بگو عزیزم ممنون

تابه دو طرفه من از هم جدا نمیشه مارک دسینی هست  میخواستم بدونم مارک ماهیتابه شما چیه که جدا می ...

پیج داره از محل اتصال اون باز کن جدا میشه.

روی هم رفته جان اون طبقه های نظم دهنده هم بده ببره

کابینت خالی ات عشقه

منم دارم به صورت دو طرفه استفاده ام نمیشه گذاشتم کنار شاید در آینده به صورت دوتا ماهیتابه تک ازش استفاده کنم

شادی صدام کنید