2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736849 بازدید | 44690 پست

دیشب جاکتابی مو مرتب کردم. ی سری کناب دانشگاهی دور ریختم. ی عطر جیبی و اسپری هم گذاشتم بیرون بدم به خواهرم. نمیخوام وسایل اضافی ببرم خونه خودم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
به این نتیجه رسیدم که کنترل ورودی تو مینیمالیست بودن مهمتره. لااقل برا من اینجوریه. من خیلی خوب وسای ...

عالی عزیزم👌

خیلی خوبه که به این نتیجه رسیدی بهترین کارو میکنی❤️

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش بقیه اعضای خانواده هم موضوع رو درک کنن و متقاعد کردنشون برای خروج و پاکسازی یه چالش بزرگ و لاینحل نباشه

😟😟😟😟

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
وسیله برقی من فقط چرخ گوشت هست و آسیاب برقی و همزن برقی  یه توستر هم دارم قصد خروجش رو دارم ولی ...

توستر نزار خروجی خیلی به درد میخوره مثلا برای من برگردوندن کوکو خیلی سخته تو توستر هم زیزش و هم روش سرخ میشه یا پیتزا و کیک ونون  وخاگینه هویج وسنبوسه میپزم واقعا عالیه حیفه بزاریش خروجی عزیزم

من در حال حاضر یه توستر کوچک دارم که اندازه دو تا اسنک جا میشه توش .وقتی نداشتم خیلی دلم میخواست بخرم فکر میکردم خیلی استفاده میشه اوائل هم خیلی استفاده می‌کردم ولی الان در حد سالی چند بار اونم فقط برا اسنک

یه چرخ گوشت دارم که چون گوشت رو خودمون چرخ میکنیم استفاده میشه

یه آبمیوه گیری سه کاره دارم اونم گاهی استفاده میشه در حد سالی چند بار

یه گوشت کوب برقی که هدیه بود و وقتی مخلوط کن باشه دیگه لازم نیس.منم رو آبمیوه گیریم مخلوط کنم داره

یه خرد کن کوچک دارم اونم گاهی به کارم میاد

هواپز و جارو شارژی و یه جارو برقی خیلی کوچک داشتم مخصوص ماشین و یه ماساژور همه رو چند سال قبل گذاشتم خروجی هیچ نیازی هم بهشون احساس نکردم تا الان

❌️لایک❌️

سلام

یه سری بشقاب دم دستی و دو تا سوپ خوری داشتم که اصلا تا الان استفاده نشده بودن، فرستادم برای یه خانواده

یه دستگاه اندازه گیری قند خون هم داشتم که بردم برای پدرم، بعد از جراحی که انجام داده باید قندش روزی چند بار چک بشه

ماهی تابه دو طرفه  دارم چند ساله استفاده اش نکردم اونم اوایل خیلی استفاده می‌کردم یه چیزایی هس ...

من ماهیتابه دو طرفه رو خیلی مصرف میکنم

برای کوکو ، ته چین و یوقتایی کیک قابلمه ای بپزم

بعد تابه هاش رو جدا میکنم و بصورت تکی هم کلا تابه م همون دو تاست

خونه ما همیشه یکی از تابه هاش روی گازه

ققنوس

سلام به دوستان مینیمالیست

من تمام زندگیم مینیمال هست جز یه قسمت اونم ماگ😅

ده تا ماگ دارم و هر وقت بشکنن سریع یه مدل جدید جایگزین میشه

بچه ها و همسر سالها طرفشون نرفتن و من فقط روزانه توشون نوشیدنی می‌خوردم

از پارسال تصمیم گرفتم وارد چرخه مصرف کنم

چون خونه ما هیچکس چایی نمیخوره همسرم اهل دمنوش هست که لیوان دمنوش و فرنچ پرس داره

بنابراین ما تو خونمون لیوانی برای چای نداریم

فنجان دارم ولی برای مهمان صبحانه که خیلی از خانواده ها اهل چای لیوانی هستن لیوان مناسب نداشتیم

منم از پارسال هرکس اومد خونمون پیشنهاد میدم لیوان انتخاب کنه برای خودش

و دیگه چای صبح و حتی شده گهگاه آب خواستن ازم تو لیوانی که انتخاب کردن میبرم

همه مهمونا میگن اینجوری خیلی حس خوب و صمیمی ای تو خونمون دارن و فکر میکنن تو خونه خودشون هستن چون لیوان شخصی دارن

البته من مهمان غریبه ندارم و همه از نزدیکان هستن

یوقتا هم میبینی بچه مهمون عاشق لیوانش میشه که میدم به خودش

مثلا یه ماگ شیشه ای با طرح توت فرنگی داشتم خواهر زاده م خوشش اومد دادم با خودش برد

ققنوس
گزارشهاتونو خوندم و لذت بردم. خانمها چقدر قابلمه دارید؟!😂 من برا جهیزیه ام دو تا سرویس قابلمه داشت ...

من خداروشکر از نظر قابلمه مینیمالم.

البته تو خونه😁.یه دست قابلمه تفلون دارم ک سه تا قابلمه کوچیک و بزرگه یه شیرجوش و یه تابه.چون تابه کم داشتم یه دونه دیگه خریدم خیلی ب دردم میخوره

دوتا روحی دارم سایز متوسط و یکم کوچیکترش برای اضافه غذا یا بعضی وقتا خورش میپزم توشون.

دوتا هم روحی خیلی کوچولو دارم چون شوهرم ناهار میبره سرکارش. دوتا گرفتیم ک یه وقت حوصله م نکشید بشورم یکی دیگه تمیز باشه.

یه زودپز که خیلی کم استفاده میشه ولی بازم واجبه بودنش.

۷ یا ۸ تا قابلمه روحی سایز بزرگم توی انباری دارم برای مثلا اش و نذری که تاحالا فقط یه بار یکیشون استفاده شده.

قصد خروج ندارم چون بالاخره سبک زندگی ادم همیشه ی جور نمیمونه.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام به دوستان مینیمالیست من تمام زندگیم مینیمال هست جز یه قسمت اونم ماگ😅 ده تا ماگ دارم و هر وقت ...

منم عاااااااشق ماگم.من یه کلکسیون تقریبا بزرگ دارم.

وقتی مهمونای خودمونی میان براشون میارم.

برعکس مهمونای شما همه از شوهرم گلایه میکنن چقد ماگ میخرین؟؟؟؟😒😒😒

من توی همه مناسبتا مثلا تولد روز زن یا سالگرد ازدواج و ...از شوهرم خواستم برام ماگ فقط بخره اینه که تعدادش زیاده.

برعکس خیلی از اطرافیانم هیچ علاقه ای به لباس و لوازم ارایشی و اکسسوری مثل گردنبند و دستبند...ندارم.

ولی اطرافیانم همینو درک نمیکنن متاسفانه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
منم عاااااااشق ماگم.من یه کلکسیون تقریبا بزرگ دارم. وقتی مهمونای خودمونی میان براشون میارم. برعکس ...

نه خونه ما متاسفانه باعث وسوسه اطرافیان شده😅

هرجا میریم میگن خونه شما فلان ماگ رو دیدیم خوشمون اومد برای خودمون گرفتیم

یا بچه هاشون لیوان شخصی می‌خوان

برای من زیاد نیست یعنی خودم تعداد رو روی ده تا نگه داشتم و خودم رو موظف کردم تا نشکستن نباید بخرم

از اولین ماگی که خریدم که حدود ده سال پیش بوده تا الان فقط دو تا ماگ شکسته اونم همسرم شکونده تا شب نشده رفتم یکی جدید خریدم😂😅

اگر جایی هم برم ماگی ببینم خیلی خوشم بیاد باید تو ذهنم یکی از ماگ ها رو بذارم خروجی تا جدید بخرم وگرنه نمیخرم

ققنوس