2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737835 بازدید | 44694 پست
خانوما شما لباس بچتون که کوچیک میشه و هنوز تمیز هست رو چیکار میکنید میدید به کسی یا نگه می آرین برا ...

من نگه داشتم برای بچه دومم هم استفاده کردم،هر دوشون پسر هستن

ولی اگه دومی دختر هم می‌شد لباس نوزادی هاش سفید بود،براش استفاده میکردم

الانم اونایی که سالم و تمیز هستن،رنگ نگرفتن و... رو نگه داشتم برای سومی😅

اصلا هم برام مهم نیست مردم چه فکری کنن،هرکس به اندازه شعورش نظر میده

چرا وقتی یه چیز هنوز سالمه، آشغال اضافه تولید کنم؟

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جالب بود واسم. البته وقت نکردم همه صفحات رو بخونم. 

من چون جابه جایی استان به استان داشتم . مجبورم وسایلم رو در حد ماشین شش متری که گرفته بودیم جا بدم. برای همین تا تونستم از اضافات حذف کردم ... مثلا 40 تا بشقاب از یه سرویسم رو کلا هفت تا نگه داشتم ... از هرچیزی همینجوری کم کردم. حتی اسباب بازی های پسرم... دوتا جعبه بزرگ گذاشتم جلوش . گفتم در حد اینها میتونی وسیله جا بدی .... خلاصه که انقدر کم کرد که خودم تعجب کردم... حتی وسایلی مثل توپ و اسکیت و....رو فکر میکردم جدا از جعبه بزاره . ولی دیدم توی جعبه جا داد ... 

لباس که نگم ... به خودمون قول دادیم تا این لباسهایی که داریم نابود نشن و پاره نشن اصلا نخریم ... فقط برای پسرم که اونم چون در حال رشد هست .... در مورد کفش هم همینطور... 

این همه وسیله کم کردیم با این حال خیلی از وسایلمون جا نشدن که بتونیم بیاریم... اول ناراحت بودم الان میگم بهتر که جا نشدن 😂

جالب بود واسم. البته وقت نکردم همه صفحات رو بخونم.  من چون جابه جایی استان به استان داشتم . مج ...

نزدیک به دوماه وسایلمون جمع بودن... فقط در حد چند قاشق و وسیله ضروری رو دست داشتیم... به شوهرم گفتم دوماهه با اینا داریم زندگی میکنیم و چقدر راحت و سبک هستیم... در مورد مواد خوراکی هم همینطور ... چرا این همه چیز به زور جا میدیم توی فریزر... ما راحت به روز و هفتگی خرید میکردیم و اصلا خراب نمیشدن . الانم تو خونه جدید همه چیز رو باز نکردیم... و تو فکر رد کردنشون هستم . 

تمرین ۹۷۰۸۰۸ دیوارها چه تزئیناتی روی دیوار دارید از دیوار راهرو گرفته تا دیوار پذیرایی و اتاق خوا ...

اصلا علاقهدای به نصب چیزی به دیوار ندارم. دیوار خالی و سفید حس خوبی بهم میده. حتی ساعت هم نمیزنم هیچ وقت

تازه رسیدم به صفحه 15...ارزش خوندن داره. مرسی دوست خوب... 

با اینکه تازه جابه جا شدم و همه چیز مرتب چیدم ولی باز وسوسه شدم که از اول شروع کنم برای داشتن حس خوب بیشتر... سعی میکنم هر روز پنج صفحه بخونم. 

منامروز نوبت جاروبرقی وگردگیری که انجام میدم وخوب طبیعتا خروجی نداره

در مورد لباس بچه منم راهکارهای بقیه دوستان انجام میدم.

در مورد دیوارها دیوار هال :ساعت /دیوار اتاق خواب:هیچی/دیوار  اتاق دخترم:هیچی /دیوار راهرو ورودی:هیچی

در مورد میز ها :روی میز نهار خوری:هیچی جلو مبلی ها :تقریبا هیچی فقط دستمال کاغذی ولی روی پاتختی های اتاق خواب عکس های خودم و همسرم هست /روی میز توالت ها هم یه کرم مرطوب کننده وسه تا ادکلن.

این گزارش الان برای عید تغییرات کوچیکی خواهم داد که میگم

شادی صدام کنید

خروجی امروزم فلفل تند داشتم تو فریزر چندماه استفاده نمیشد گذاشتم یجا خشک بشه بریزم تو غذاها

۲۳۰ تا عکس از لپ تاپ حذف کردم
عکس های ام از ای و رادیو لوژی
۱۵ کارتن خالی  از انباری
چهار تا دفتر کتاب دوران مدرسه

قابلیت دانلود ندارن عزیزم اپلیکیشن دیوار نصب کن تو سرچش بزن جادوی نظم پادکست جیبی میاره خلاصه اش

دیوار ؟

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

خروجی امروزم فلفل تند داشتم تو فریزر چندماه استفاده نمیشد گذاشتم یجا خشک بشه بریزم تو غذاها ۲۳۰ ت ...

عکس ام آر ای و سی تی اسکن رو تا کی باید نگه داشت؟

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

سلام به همه دوستان مینیمالیست

من اومدم مهمانی و از اینجا پیام هاتون رو خوندم

یسری پاکسازی هاتون حال منو جا آورد

یچیزی بگم از منزلی که اومدیم

آدمهای بسیار پولداری هستن و خانم دائم در حال خریده

خودش داشت تعریف میکرد از پارسال تا حالا پنج سرویس کامل قابلمه خریده

ولی یدونه رو دلش نمیاد مصرف کنه و ترجیح میده قابلمه قدیمی مادرشوهر رو استفاده کنه

ده ساله ازدواج کردن و توی این ده سال چندین سرویس ظروف غذاخوری خریده

اما وقتی درب کابینت رو باز میکردی بشقاب ها و ... هنوز از پلاستیکی که کارخونه دور ظرف پلمپ میکشه خارج نشده بودن و ظروف غذاخوریشون ظرفی بود که خواهرش موقع تعویض ظروف خودش قصد داشته ببخشه به کسی🥴🤕

همه این ها به من ربطی نداره تا وقتی که داشت این ها رو به باسلیقه بودن خودش ربط میداد و من هنوز نتونستم هضم کنم چرا یک نفر نباید ظرف هاش رو مصرف کنه

ققنوس