2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این عکس گذاشتم برای ایده.لیلی دیلی داره اسباب کشی می کنه اگه کسی گذاشت که خوب بود براتون می ذارم.

بچه‌ها سوتفاهم نشه به قیمت وتبلیغ اش کار ندارما 

آیتم هاش تا حدودی مینیماله

شادی صدام کنید

سلام دوستان

وردودی این چند روز گذشته من 

یه شلوار بگ  ویه کیف کوچیک برای بیرون 

خروجی هم ان شاالله قصد دارم کم کم شروع کنم از کمد مانتو هام وکیف هام که چندتایی حتما باید خارج بشن دیگه به استایل الانم  نمیخورن 

عزیزم من توستر دارم توش پیتزا وکیک ونون و کوکو میپزم ولی تا حالا غذا یا نون گرم نکردم 

مرسی گلم اره توستر خیلی خوبه ولی من یچیزی می‌خوام هم بدرد شوهرم بخوره هم خودم شنیدم مایکروفر بدرد کیک نمیخوره 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

یه بشقاب شکست!

یه زین موتور که تو زیر زمین بود خداروشکر به کار اومد و استفاده شد بالاخره

کوچولوم دیگه نمیذاره اسباب بازیهاشو با صورت چرخشی براش بیارم،دیگه فهمیده! یه تعدادیش یهو غیب میشه😶‍🌫️

برای همین منم هرکدوم از اسباب بازیش که دیگه خیلی وقته باهاش بازی نمیکنه از دور خارج میکنم،دیشب چندتا از عروسکهاشو انداختم تو ماشین و شستم و امروز گذاشتم تو وسایل کمکیم ✌️

برادرزادم یه دستبند نقره داشته ازش سیر شده داده به من،هرچی گفتم به کارم نمیاد،نمیخوامش.گوش نکرد

اونم امروز دادم به کمکیم

خلاصه که خیلی کیف میده هرچی نیاز نداری بدی بره😇😇😇

❌لایک❌