2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

از لباس های نوزادی بچهام چند تیکه شو نگه داشته بودم که هر سری چندتاشو میذاشتم خروجی ‌. دیگه این بار فقط دو دست لباس بیرونی و دوتا لباس نخی از هر کدوم نگه داشتم 🥺

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسر منم بی حساب میوه و هندوانه خربزه میخره یخچال شلوغ میشه

بفرستید برای مادر همسرتون یا خونواده خودتون 

من اکثرا اینکارو میکنم 

چون میترسم استفاده نشه و خراب بشه 

نمیدونم رابطتون با همسایه هاتون چطوره 

من گاهی همسرم نون زیاد میگیره یا چیزی زیاد برامون بیارن برای همسایه ها هم میبرم  

❌لایک❌
ظروفی که لب پر شدن یا شکستن باید تعمیر کنیم یا دور بندازیم؟  از طرفی میگم نگه داشتنش انرژی منف ...

منم میندازم بره

البته مثلا دسته فنجونم شکست تبدیل شد به گلدان کاکتوس

یا یه قوری داشتم خیلی کیوت و دوست داشتنی بود از قسمت لوله اش لب پر شد اونم گلدان کاکتوس 

یه قندون چینی هم دربش شکست همینکارو کردم 

و یه سینی ترک داشت زیرشون گذاشتم

خیلی قشنگ بود 

اما با اومدن بچه ها کل گلدونامو بخشیدم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
خانوما شما لباس بچتون که کوچیک میشه و هنوز تمیز هست رو چیکار میکنید میدید به کسی یا نگه می آرین برا ...

فاصله سنی پسر کوچیکام زیاده (حدودا ۸سال)نمیتونم نگه دارم میدم به نیازمند 

مال پسر آخریمم چون لوله هامو بستم اونارو هم نگه نمیدارم 

❌لایک❌
خانوما شما لباس بچتون که کوچیک میشه و هنوز تمیز هست رو چیکار میکنید میدید به کسی یا نگه می آرین برا ...

بارداری دومم خداخواسته بود 

کل لباسای نوزادی پسرم رو بخشیده بودم به یکی از نزدیکان 

اما لباسای یک سال تا دوسالش رو بسته بندی کرده بودم که بفرستم روستا.

فهمیدم باردارم و نگهداشتم  

هرچند جنسیتشون متفاوته 

خیلی لباسای پسرم که سالم و تمیز بودن رو توی خونه برای دخترم استفاده کردم 

اما الان که دخترم ۳ سالش شده لباس به اندازه میگیرم که استفاده کنن و بعدش بسته به جنس لباس تبدیل میشن به دستمال گردگیری 😅 

برای دخترم بیشتر پیراهن میگیرم که مهد و مهمونی میره دخترونه بپوشه.

از پیراهنای دخترم تعدادی رو نگهداشتم بعنوان لباس عروسک چون خواهرزاده هام رو دیدم که خیلی سراین قضیه به ماماناشون غر میزدن 🙄

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

خروجی 

یه قوطی مولتی ویتامین

سه تا بلوز آستین بلند پسر کوچیکم رفت خروجی (سر فرصت یه بلوز تک آستین بلند پاییزه باید جایگزین کنم،اونم برای بیرونش.برای تو خونه ای هنوز دو دست داره و نیاز نداره)

یه مقدار ظروف بازیافت گذاشتم کنار سطل زباله،زود بردنشون

فریزر همچنان خلوته خداروشکر 

(یه بسته مرغ،یه بسته گوشت چرخ شده،یه بسته گوشت خورشتی،یه بسته سبزی سوپ و چندتا نون و یه پاکت پنیر پیتزا)

یه شلوار تو خونه ایم رفت خروجی. الان دوتا دارم😍

یه پاکت نون خشک دادم به همسایه

چون خونه باغ دارن میبره برای پرنده هاشون

💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

❌لایک❌