2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
من فقط تو زمینه قابلمه از قبل مینیمال بودم جالبه.چه خودم چه مهمان کلا سه تا قابلمه گرانیت دارم.دوتا ...

قابلمه های من شامل ✅️یک برنج و یک خورشت یک ماهیتابه برای مهمان

✅️یک برنج ویک خورشت و یک ماهیتابه دم دستی

✅️سه سایز کوچک قابلمه روحی برای نگه داشتن سبزی و بردن غذا برای اطرافیان یا گذاشتن غذای اضافه توی یخچال یا وقتی غذای جدا برای خودم یا بچه ها درست میکنم

✅️یک قابلمه دیگم دارم سایز متوسط که خرید هیجانی بوده و استفاده نشده گذاشتم آخر کابینت که وقتی یکی از قابلمه هام قابل استفاده نبود جایگزین کنم

✅️یه آرام پز نه لیتری هم دارم هم واسه مهمان هست هم استفاده روزه 

میدونم مینیمال نیستم تو این زمینه ولی به مرور میتونم بهتر مدیریت کنم

من قابلمه هام زیاده😶 

یه سرویس دسینی یه سرویس لانه زنبوری یه سرویس استیل 

تابه قابلمه سایز ۵۲

تابه قابلمه سایز ۴۸

سه تا تابه لانه زنبوری

دوتا قابلمه بزرگ آلومینیومی

باز یه سرویس لانه زنبوری از جهازمه که ده ساله استفاده می‌کنم اصلا خراب نشدن 🤕

تابه قابلمه تفلون رو با قابلمه الومینیومی ماه رمضون برای مهمونی استفاده میکنم

سرویس هارو نگه داشتم کم کم دم دستی هام خراب شدن جایگزین کنم .(همینجوری نمی تونم رد کنم بره چون گرون خریدم جنسش خوبه شاید بعد نتونم دوباره بخرم)  

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان هم کانال زدیم هم گروه 

〽️یه‌کانال متفاوت سبک زندگی مینمال😌

🌱با کلی ایده و ترفند های متفاوت در طول روز 😍👌🏻

🧸با این کانال ایده های کم شدن هزینه ها و بالارفتن کیفیت زندگی رو یاد بگیر

🔹ترفند خانه داری و آشپزی🍲

🔸نکته‌های روانشناسی تجربیات شما و من 🧚🏻‍♀

🔹با نظرات و عکسها و سوالات شما یه کانال زنده و شاد و مخاطب محور🥳

https://eitaa.com/minimalmodern

بـــا مـــا‌ هـــر‌ روز‌ مــتــفاوت بـــاش🍋

من کلا ۳تا قابلمه از جنس روی دارم  هرچی چدن و گرانیت داشتم خراب شد و از دور خارج شد ولی اینا ه ...

منم الان با دوسایز قالب روی ویک ماهیتابه روی آشپزی می کنم وکاملا کارم راه می اندازه با خیال راحتم سیم می کشم برق می زنه.قاشق چوبی هم نیاز ندارم که هی استرس داشته باشم میکروب تو لایه های زیرین اش جمع بشه.

کف گیر وملاقه استیل ام عادت دارم تو هر شستشو سیم می کشم.

شادی صدام کنید
اره منم دوست داشتم اطلاعات کسب کنم حوصلم نکشید من قبل اینکه بدونم مینمالیست چیه حس درونیم می‌گفت وسا ...

خوب عزیزم اشتباه کردی تو هر خونه ای یه قابلمه سایز بزرگ نیازهای یه وقت نذری یا مهمون زیاد یا هوس کردی یه تولدی بگیری دنیا بهر امید هزارتا اتفاق خوشایند که شاید نیاز داشته باشی.

شادی صدام کنید
قبول داری زیادی خریدن هم دل ادمو میزنه؟ پن همیشه میگم اینایی ک ی لبای و ی بار میپوشن میندازن میره اص ...

عزمزمه در این مورد بلاگرا مثال خوبی نیستند اونا شغل شون که لباس متفاوت بپوشن چون اون لباس ها معرفی می کنند وچون همش جلوی چشمم مردم اند باید متفاوت بپوشند مثل پرستار که لباس اش سفیده مثل کارمند که لباس رسمی می پوشه بااگرا شغل شون اینه لباس متنوع وغالبا شاد ومدروز بپوشه

شادی صدام کنید
میدونی چرا چون دارن زحمت میکشن پولشو در میارن نازاحت میشن دکباره زحمت بکشن همونو بخان باز بخرن.  ...

دقیقا

هر وقت اعتراض میکنم به اشغال جمع کردنش میگه پول ندادی که دلت بسوزه😉

ولی خوب مامانمم خیلی خرت و پرت جمع میکنه وقتی میرم خونش میخوام منفجر بشم فکر کن ده تا ظرف خالی پنیر سطل یه بار مصرف قوطی خالی 🤨

کمدش از لباس داره میترکه میگه زمستون اومد لباس گرم ندارم 

اولا هر چی اضافه داشتم از لباس و وسیله میبردم خونش که بده به نیازمند بعد که دیدم بعضی ها شو بر میداره استفاده میکنه حرصم گرفت یعنی حیفش میاد یه سیخ به یکی بده🙁

یه کفش تزیینی دکوری داره شکسته بعد رفتم خونش اورده میگه چسب بزن باور کنید لاشش مونده دلم میخواست سرمو بزنم به دیوار از دستش 🤐

یا یه ظرفش میشکنه کلی غصه میخوره ما سه تا خواهریم هیچکدوم مثل اون مال جمع کن البته چه عرض کنم اشغال جمع کن نیستیم😇

الان ده دست رختخواب داره همش به یکی یکیش به هیچی نمیرزه میگم بده بره اخه کی شب میخواد بمونه خونت دلش  میخواد بترکه 🫤

گاهی به همسرم میگم داماد و مادر زن لنگه هم🫢

برای خورشید پس از شبهای طولانی
چرم 😐هیچ وقت چیزایی ک برات عمری کار میکنن  و از مد نمیرن رو ننداز بیرون. چرم هیچ وقت خراب نمیش ...

من خیلی بدم میومد ازش مثل کاپشن خلاف کارای فیلمای هندی بود اونا که موهاشون دم کفتریه🤮🤮

برای خورشید پس از شبهای طولانی
خانوادم اشغالای صد سال پیششونو هم حاضر نیستن بندازن دور خیلی رو مخن خی میگن نیاز میشه کتاب داریم بیش ...

کم کم شما شروع کن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
اره منم دوست داشتم اطلاعات کسب کنم حوصلم نکشید من قبل اینکه بدونم مینمالیست چیه حس درونیم می‌گفت وسا ...

منم قابلمه های بزرگ و گاز و صافی های بزرگ و کفگیر ملاقه هاشو ...فروختمش و تبدیل به طلا کردم

هروقت زیاد از حد مهمون برام برسه که همین قابلمه های موجودم کفاف نده به همسرم میگم از بیرون غذا بگیره

❌لایک❌